İyi akşamlar canlar ✌️☺️ Keyfiniz yerindedir umarım 🪂🚤🌇
Bazı insanlar nedendir bilmiyorum ama olmamış bir şeyi olmuş gibi ya da olduysa bile kendi hayal dünyasını katarak anlatmaya çalışır. Sanırımmm dikkat çekmek amacıyla diye düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Bazen kendilerini yetersiz hissettikleri zaman bunu yaparlar. Bazen de diğer insanları karalamak adına, bu şekilde davranırlar. Her ne olursa olsun, yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bu şekilde sadece gözden düşerler ve elde ettikleri itibar da kısa süreli olur.
Yani bu durumun birçok sebebi olabilir. Bazı insanlar yeterince bilgiye sahip olmadan fikir sahibi olabiliyorlar. Tam da bilmediği birşeyi biliyormuş gibi anlatabiliyorlar. Bu onların ön planda olma istek ve arzularıyla alakalı olabilir. Veyahutta belli başlı kişilik veya davranış bozukluğuna sahip olabilirler. Aklı başındaysa atıp tutma gereği duymaz kişi zaten. Eğer böyle davranışlar sergiliyorsa altında mutlaka bir nedeni bir sebebi vardır:-)
Böyle bir arkadaşım vardı ailevi sorunları vardı hep olmamış şeyleri anlatırdı, bir de ilgisiz bir ailesi olduğu için ilgiyi dışarıda arardı hep flört yapardı ama 2 hafta sürmeden ayrılır başka birini bulurdu. Kızamıyorum ama ailesi yüzünden her şey. Çocuklarına gereken sevgiyi vermiyorlar sonra böyle insanlar çıkıyor ortaya