Kişilik & Karakter Çocuklarına hangi genetik özelliklerin geçsin istersin? dbbvo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor mutluluk tohumubilirsin, genler atalardan bize kalan mirastır. senin kadar zeki, eşin kadar güzel bir çocuk hayali insana umut oluyor. peki, hangi genlerin çocuğuna bulaşsın istersin? Çocuklarına hangi genetik özelliklerin geçsin istersin? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zekam ve göz rengim 1 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl gen diyoruz bunlar kişisel özellik yazıyorlar te allahım. göz yapım rengim çene şeklim olabilir 1 2 Yorumla dbbvo +1 yıl hahaha Yorumla dbbvo +1 yıl duygular da genlerden gelir. Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kirpik sıklığıDudak şekliGöz rengim geçsin nfnf boy pos diyemicem çünkü 162yim zaten dnd 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Ben bu çağın insanı değilim. O yüzden bana çekmesin 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sadece açık sözlülüğüm geçsin geri iyi bir huyum yok benim 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. onu bunu bilmemde bize o esnada next next next yapmışlar pek bi özellik gelmemiş 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evlenecegimi düşünmüyorumda evlenip çocuğum olursa sivilcelerim geçmesin yeter 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tek bir normal genim varsa o da sağlam dişler. Başka çürük gen resmen 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. neyseki zeka anneden aliniyor cok sükür yarabbi 1 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Benim saflığımı almasında neyi alırsa alsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zekam ve göz rengim
gen diyoruz bunlar kişisel özellik yazıyorlar te allahım. göz yapım rengim çene şeklim olabilir
hahaha
duygular da genlerden gelir.
Kirpik sıklığı
Dudak şekli
Göz rengim geçsin nfnf boy pos diyemicem çünkü 162yim zaten dnd
Ben bu çağın insanı değilim. O yüzden bana çekmesin
Sadece açık sözlülüğüm geçsin geri iyi bir huyum yok benim
onu bunu bilmemde bize o esnada next next next yapmışlar pek bi özellik gelmemiş 😂😂
Evlenecegimi düşünmüyorumda evlenip çocuğum olursa sivilcelerim geçmesin yeter
Tek bir normal genim varsa o da sağlam dişler. Başka çürük gen resmen
Merhamet, iyi niyet, anlayış
neyseki zeka anneden aliniyor cok sükür yarabbi
Çocuk yapılmaması gereken bir çağdayız artık.
Benim saflığımı almasında neyi alırsa alsın
Hepsi geçsin çünkü hepsi mükemmel
Tipim geçsin yeter kızları peşinden koştursun
Uzun boy pls
Zekam ve güzelliğim.
Burnum, kulağım