Bana iyi gelen bir içecek mesela kahve ve ruhuma da iyi geliyor hahahha Kahve içtiğimde çok mutlu hissediyorum beni bayağı etkiliyor ve enerjim muhteşem gibi hissediyorum kahve içince. Bana iyi gelen bir aktivite ise rüzgarlı bir hava da akşam, penceresi açık bir aracın içinde çalan müziği dinleyip etrafı seyretmek araç hareket halindeyken 🤠rüzgarın yüzüme çarpması güzel ayrıca bi andan o sevdiğim müzikleri dinliyor olmak... Bu aktiviteden sonra mutsuz olmam imkansız gibi bir şey.. ba yı lı yo rum 😌🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Aslında daha çok sayarım ama uzatmayım şu an 🤠 Aklımda neler var 😁
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Film izlemek, müzik dinlemek ve yalnız kalıp sadece kendimle ilgili hayaller kurmak, bazen yağmurlu ve rüzgarlı havada sessizliği dinlemek bazense olmak istediğim kişi olduğum düşüncesinin verdiği zevki yaşamak
Çocukken ninniler nasıl güzel geliyorsa Kuş cıvıltisada aynı etkiyi yapıyor Resmen terapi Acziyetimi ve mutluluğun ne kadar basit olduğunu hissetiriyor Merhamet duygusuna kapiliyorum
Rüzgârlı havaları seviyorum... Yani daha doğrusu yağmurlu ya da gök gürültülü havaları severim zatennnn Doğru açıdan baktığımda iç karartıcı değil huzurlu. Zaten yağmura oldum olası hastayım ya kendimi bildim bileli
Evet Insnalara kötü olarak öğretiliyor Aslında hayret verici bir doğa olayı Ve bereket Toprağa düştüğünde gelen kokusu insanı cezbediyor Ama ahmak ıslatan yağmuru olucak Dolanican semsiyesiz
Ahhahshshs Böyle bir su grubu imajı değil mi? Şelâle gibisin kesin burcun da balıktır.😏😎 Yanlış çıkarsa kendimi camdan atarım. Ve buna hiç gerek kalmayacak çünkü hshshsh tamam tamam sustum. 🐳🐋🐬🐟🐠🦈 Hangi balık köpek balığı mi yoksa japon balığı mi shhs Neyse