Telefon Rehberimde sadece 24 kişi var sizce az mı?

Merhaba ben şu an 18 yaşındayım ve benim telefon Rehberimde sadece 24 kişi var onlarda annem babam abim Teyzelerim Dayılarım ve Halalarımın numarası var sadece sizce az mı? Zaten sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok hatta okulu bile şu an evde açıkta bilgisayar üzeri okuyorum liseyi zaten çok asosyalim öz güvenim yok birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece WhatsAppı kullanıyorum bir tek WhatsApp yüklü telefonumda başka da bir şey yok yani sürekli evdeyim ama evde de canım çok sıkılıyor çünkü yapacak bir şey yok evde sürekli ders çalışıyorum ama babam da hep bana sürekli ders çalış kitap oku diyor bu yüzden hep ders çalışıyorum mesela günde 4 saat ders çalışıyorum+1 saat kitap okuyorum. Zaten en son 3 ay önce Ankara ya psikiyatri doktoruna gittim göründüm orada bana anksiyete bozukluğu tanısı kondu ve doktor bana bir antidepresan hap verdi şu an her gün o hapı kullanıyorum yarım doz olarak 3 aydır kullanıyorum ama bende çok uyku yapıyor mesela günde 16 saat uyuyorum sonra sürekli uyuşuğum sersem gibiyim birde sürekli uykum geliyor hep esniyorum üstelik çok uyumama rağmen. Sizce Ne Yapmalıyım?
Telefon Rehberimde sadece 24 kişi var sizce az mı?