Aşırı mükemmeliyetçi biriyimdir. Her şeyin en iyisini, en kusursuzunu yapma girişiminde oluyorum. Küçük bir eksiklik, hata beni çileden çıkartabilir. Bir nevi takıntı gibi oldu. En iyisi olmuyorsa hiç olmasın daha iyi kafasındayım.
Severek yaptığım her işin şartları da göz önüne alarak en iyisini yapmaya çalışırım. Neden imkanlar el veriyorken ve elimden de geliyorken basite kaçayım ki sonuçta severek yapıyorsam o işi en iyisi olsun isterim elbette.
Örneğin bazen basit bir proje ile işimi görebilecekken kendi potansiyelimi daha iyi görüp yeni şeyler öğrenmek için kendimi zorlarım bu bana o zaman diliminde zorluk yaşatsa da ilerisi için sağlıklı bir birikim sağlıyor ve dün ki bilgi birikimim ile bugün ki bilgim eşit olmamış oluyor.
İnsanoğlu değişkendir. En mükemmeli bile kusurludur. Bizim de hatalarımız oldu, bunlardan çıkardığımız ders önemli. Hatanın olma olasılığı olduğu yerde, bu sebepten mükemmellik aramam.
Ben gerçekçi olmayı daha çok seviyorum. İnsan mükemmel yaratılmamış en azından bu dünyadayken hiç birimiz mükemmel değiliz hepimizin eksik ve zayıf yanları muhakkak var , benimde öyle
Merkezimde "mükemmel" odaklıyım fakat hiç bir zaman mükemmeli ele geçiremeyeceğimi artık anladım. Benim olayım mükemmel'den kendime ibretler ve ilhamlar geliştirerek olabildiğince kendimi ona yakın hâle getirmek, dönüşüm yaşamak..🍀🍀
bir şey yapacaksam en iyisi için uğraşırım ve başladıysam bir işe ya o biter ya ben kesinlikle mükemeliyetcı birisiyim hani derler ya insan herşeyi bilemez ben sınırları zorladım kendi capımda elimden her iş gelir diyebilirim
Hiç alakam olmaz ben Allah 'ın hakkını bilirim ona göre davranır ona göre yaşarım kimseyi sorgulamam yargılamam kimsenin içini yaşantısını bilemem o yüzden ne kendim mükemmelliyetçi olabilirim ne de bir başkası.
Türkçülük konusunda öyleyim o konuda Siyasi devlet yönetimi konusunda hataya yer yok Hayatımda Ama kişisel hayatımda hatalar umrumda olmaz Sadece kırgınlıklar hariç
Benim için hayat gerçekten zor. mükemmel olmaktan çok uzak olan bir dünyada mükemmeli arıyor olmanın getirmiş olduğu hayal kırıklığını ve çileyi çekiyorum.
Yaptığım iş ya siyah olmalı ya beyaz grisi yok kafasında biriyim yani batacaksam da tam batayim gibi bı saçmalık var bende hayatımı bu tatminsizlik yani sözde mukemmelliyetcilik üzerinde idame ettiriyorum işin iyi tarafı kötü yaptığınız işte de tatmin olmayacağınız için her şeyin en iyisini yapmaya çalışmanız olabilir sanırım
Evet ondan kaybettim hep mükemmel insan aradım bi gün aynaya baktım kendim değilim dedim neyin peşindesin dedim kendime sonra vazgeçtim şimdi kahvehanede batak oynuyoruz dayılarla.