Maalesef bu konuda bir marka olabilirim. Birini sevdiğin zaman çok fazla severim. Akabinde en ufak bir tartışmada bile insanların kalbini çok kırabilirim. Aslında bunu isteyerek ya da bilerek yapmıyorum yaptıktan sonra da kendimi çok kötü hissettim zamanlar oluyor. Tamam karşındaki insan belki kırılıyor ama ben ondan daha çok parçalanıyorum etkisini uzun süre üstünden atamıyorum. Yaratılış diyelim sanırım benim de en kötü huyum bu.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
"Bazı insanlar vardır, aslında kötü niyetleri yoktur ama genel yapısı serttir."
Tam olarak böyle biriyim ve bu yüzden kaybediyorum. İnsanlar için takındığım her bir tavır kötü niye niyetle takınmış olduğum bir tavır. Fakat öyle değil işte. Şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde davranıyorum. Ben de aksi şekilde davranmak istemem ancak koşullar müsaade etmiyor işte.22 Yorumla- +1 yıl
Bazen yapman gerekeni yaparsın. Yanlış da olsa yaparsın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Ben laf sokarken bile fazla mı ağır olur bu kadarı diye düşünen biriyim sjdjd
İncitilen kişi ben olurum genelde. Eğer birini incitmişsem, ilk hamle ondan gelmiştir.
Öyle işte js10 Yorumla
+1 yılHayır ben sevdiğim hiçbir şeyi incitmem. Ama sanırım sorun da bu. Ben incitmediğim için hep beni incitiyorlar...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22b cevap paylaştı.
u +1 yılYoo genelde incitmeye korkan ama incitilen tarafım
115 Yorumla- +1 yıl
Yalanını..
- +1 yıl
İnciten taraftan biri konuştu
- +1 yıl
Beni çileden çıkartma ! dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözü var bildin mi?
- +1 yıl
Dövüşmen guzularımm
- +1 yıl
@madagaskaraslani arada kalma kardeşim sen ^^'
- +1 yıl
@SadeTurkKahvesi00 Aa aa senin göbek adın zeytinyağ mı?
@madagaskaraslani arkadaşın derdi ne anlamıyorum. Cidden 🙄 dostluğumuzu bozdu şimdi laf sokuşturuyor tövbe est - +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL diğer tarafa baksana sen bir. bıd bıd yapıp duracağına
- +1 yıl
@SadeTurkKahvesi00 emredersiniz! Başka?
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL annene selam söyle öpüyorum ellerinden (=
- +1 yıl
Söylemem. 😒
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL tamam sen yaptığın yanlışları kabul etmeyecek kadar dik başlı olabilirsin huyun pis. Ama teyzemle arama girme.😒
- +1 yıl
Sanki ben bozdum 😃 ben mi gittim olm? Veda mektubu yazan sensin (küfür)
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ebemin bir organını bir kaç kere ziktrettiğin gün geldi aklıma da güldürdü
hadi kitabı ters tutuyorsun anladıkta okurken telefonunu da mı ters tuttun laan sen - +1 yıl
Puahahah ya bi git :D deli mi ne
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL bende seni çok özledim :D
+1 yılFarkında olmadan da olarak ta inciten biriyim evet Güzel olan şeyleri de mahfederim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBey bey bak gör 😄
İncitmem pek heralde🤷20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevdiğim insanları incitmekten sakınırım...
12 Yorumla- +1 yıl
Bizim kuşağın genç yetişkinlerine mi mahsus ki bu durum
- +1 yıl
@Ne_yapalım galiba öyle...
- Kişilik & Karakter konusunda 208,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değilim
10 Yorumla
+1 yılHayır değilim. İncinen ben olsam da incitmekten çekinirim insanları. Negatifliği sevmiyorum, birilerinin benim yüzümden üzülmesi, bir yerlerde benimle ilgili kötü düşünen birinin varlığını biliyor olmak beni rahatsız eder.
18 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle olmaz tamam kimseyi incitme, ama incitilmene de müsade etme Terazi
- +1 yıl
Bilmem ki ben de böyle bir modelim. Konuşmamam gereken, kırıldığım insanlara bile sen bunu bunu yaptın diye yüzüne vurmuyorum ki kırılmasın diye. Sessiz sessiz irtibatı kesmeye çalışıyorum. Bu defa da kendileri vefasızlıkla suçluyor ilgisizliğimden dolayı… böyle saçma döngüler yaşasam da huy çıkmıyor 🙇🏻♀️
Aslında direkt keskin bir şekilde söylemek lazım ama nedense yaşam şartları ya da yaşadıkları bazı üzücü olaylar aklıma gelince bir de ben üstüne gitmiyim diyorum. Ama sonuç olarak yine beni bulan o saçma döngüyü yaşıyorum 🤦🏻♀️ - +1 yıl
Eski halim gibisin. Ben o halimi kaybettim ne yazık ki. Umarım sen kaybetmezsin 🙏
- +1 yıl
Zalım mı oldun 🙃
- +1 yıl
Zalım olmadım, sadece bana nasıl geliniyorsa öyle giden oldum. Kolay kolay kimseyi incitmeyen, hatta incinmeye razı gelen yeter ki onlar iyi olsun diyenlerden biriydim. Ama şu son yıllarda kim neyi hak ediyorsa seve seve yardımcı oluyorum. İncinir, kırılır, aman hayatımdan çıkar, aman şöyle olur böyle olur hayatta düşünmem. 🙃
- +1 yıl
İşte ben de bu atışmayı yaşamaktansa direkt soğuyarak çıkartıyorum hayatımdan. Arkamdan kendilerini haklı görüp görmemelerini de ben umursamıyorum, en azından vicdanım rahat diyorum. Ama bu defa da yeni insanları hayatıma alırken süzgeçten geçiriyorum. Belki biraz karşı taraftan soğuk sıkıcı ya da kendini bişey zannediyor imajı veriyorumdur ama en azından çevremde anlaşabileceğim insanların olması adına böyle bir kararı daha doğru buluyorum kendimce.
- +1 yıl
Seni öyle zannedip yaklaşmayan da kendisi kaybeder. En azından huzurun bozulmaz
- +1 yıl
Biraz da öyle evet
+1 yılAksine sevdikleri tarafından incitilen biriyim, ama artık buna izin vermiyorum 😊
11 Yorumla- +1 yıl
İzin verme tabi. Ne öyle argo olacak ama çükmüyorsun diye kimse çükün yok sanmasın. Herkes yerini bilmeli başkanım
+1 yılKıyamayan bir yapım var. Kalbini istemeden bile kırsam özür dilerim. Dünya kırmak ve üzmek için iyi bir yer değil. Herkes, herkese zarar veriyor. Bari bizim bir farkımız olsun :))
10 Yorumla
+1 yılİncitmemek için her şeyi yapıp, sonucunda incinen değilim parçalanan falan oluyorum. Yine de sevdiğim birine zarar vermektense bunu çok daha fazla yeğlerim.
20 Yorumla
+1 yılNormalde ailemi ve sevdiklerimi asla isteyerek kırıp incitmem bende telafi hemen yapılır. Konuyu uzattırmam araya soğukluk girmesini istemem. Sürekli de kalp kırılmaz ben böyleyim yapım bu affet de denilmez tabi çünkü bizi sevenler bizi biz olduğumuz için sevse de sonsuz tahammül yeteneğine sahip değillerdir. Bazı şeylerin arkasına saklanmak bana göre biraz bencilliktir. Huyumuz böyleyse ve bunun farkındaysak törpülemekte yine bizim elimizdedir. Çünkü sevgi, dengeli bir fedakarlık ister.
10 Yorumla
+1 yılHayır değilim sınırıma gelene kadar elimden gelen her şeyi yaparım anlarım anlamaya çalışırım onun için çabalarım her şeyi sonuna kadar kullanırım. Ama baktım bazı şeyler değişmiyor bin defa kırılacağımı bilsemde tavrımı alırım..
Bunu yaptığın zaman bile sanki suçlu senmişssin gibi muamale görürsün ya en çok ona yanarım10 YorumlaZaman zaman incittiğim oluyordur, bunu kabul edebilirim. İncindiğimi de kabul edebilirim. Maalesef her şey toz pembe ilerlemiyor. Her ne kadar amacımız birbirimizi kırmamak olsa da her zaman sözler dışında yaşanılan olaylar ve karşılaştığımız davranışlar bile bizi incitebiliyor. İncinmek ya da incitmekten ziyade bence onu toparlamak çok daha önemli. Üstüne eklemekten ziyade silmeye çalışmak bile iyi hissettirebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılFarkında olmadan belki incittiğim zamanlar olmuştur ama bile bile incittigimi düşünmüyorum... Umarım öyledir. 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun onlarda sayılır hahah
Hayır inciten değilim. Genelde sevdiklerine kolayca incinen kısımdayım.
13 Yorumla- +1 yıl
Seni harcarlar etma
- +1 yıl
Utanmaları olsa harcarlar mı Irşii
Olabilirim belki, üzüldüm be foto burnumu akıttı 🤧
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de her gördüğümde üzülüyorum
+1 yılSevdiklerimi incitmem, kafamı kırarım onları kırmam )
116 Yorumla- +1 yıl
Kırarsın belki de haberin olmaz. 😬
- +1 yıl
Aa neden öyle söyledin seni kırdım mi yoksa🙁
- +1 yıl
Yok estağfurullah genel bir durum bazen haberimiz olmadan birilerini kırıyoruz 😅
- +1 yıl
Ben haberim olanlardan mesulüm 😄
- +1 yıl
Öyle olmuyor saymam 😂
- +1 yıl
Allah bile bilmeden yaptıklarınızdan mesul tutmuyorum sizi diyor şirke girersin bak say 😄
- +1 yıl
Yaradanı niye karıştırıyorsun aramıza mecbur saycam şu an 😂
- +1 yıl
Çünkümtrak, Baş edilmez biriyim 😂
- +1 yıl
Ama sen hile yapıyorsun 😂
- +1 yıl
Sevdiklerim için her şeyi yaparım 😇
- +1 yıl
Ben de senin bir sevdiğin değil miyim komsi 😅
- +1 yıl
Enn bir sevdiğimsin komsimm , (ne isteyecen acaba çok korkuyom)😂
- +1 yıl
Sağlığın yerinde olsun başka bir şey istemem komsi korkma 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim komsi, seninde sağlığın iyi olsun yeter bir de fındık ezmesi isterim ))
- +1 yıl
Fındık ezmesi halledilir güzellik ayarlarız 😂
- +1 yıl
🥳
+1 yılİnsanın kötü niyeti olmasa bile karşıdakini kırıyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa gerçekten sevdiğine inanmam mümkün değil. Burdaki en saçma senaryolu soruyu soranları bile kırmaktan olabildiğince kaçarım
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüyorum.
https://voca.ro/1m8BdYaJG2RH10 Yorumla
+1 yılİncitmememeğe dikkat ediyorum ancak bazen öyle zamanlar oluyor ki onlar seni incitmemek için bu kadar düşünüyor mu onlarda yaşasın bu durumu dediğim oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyi incitmem de incileri taraf ben oturuyorum sanırım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIncilen taraf ben oluyorum sanırım
- +1 yıl
İncitmelisin o halde
Cevap sahibi+1 yılAynen iyilik bazılarına yaramıyor cidden
ölüm var diye kimseyi affedemem bana da ölüm var yapmasalardı
10 YorumlaBir zamanlar böyle biriydim. Törpülemeye çalışıyorum hâlâ.
10 YorumlaSürekli değil ama ara sıra incittiğim oluyor. Pişman oluyorum sonra ama iş işten geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılhayır bazen sinirlenbiliyorum o anlarda bin defa düşünür öyle konuşurum kırmamak için sevdiklerimi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBuu ben olabilirrr anında parlıyorummm banaa göre söylediklerimdeee bi şey yok doğruları söylüyorum ama bazen kırılıyorlar neden kırıldıklarına anlam veremiyorum 🤷🏻♀️ banaa göre kırılacak bi durum değil çünkü..
00 Yorumla İnsan gerçekten seviyorsa incitmemek için çok çabalar ben u görüşe katılamıyorum maalesef. Ancak bilmeden yapılan gönül kırılmasında kesinlikle elimden geleni yapar hatamı telafi ederim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim hiçbir şeyi incitmemKızlar Bir Adım Ön
00 Yorumla Biriydim ama artık çok dikkat ediyorum, en çok sevdiklerimizi kırıyoruz maalesef, ne uğruna: sadece hiçlik, anılarımızdan başkasını götürmeyeceğiz
00 Yorumla
+1 yılsürekli demeyelim de part time olarak incitebilirim ama bunu bilinçli şekilde yapmam istemeden olur jhdsbhjdf
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevdiğim insanları bebek gibi severim incitmem dünyanın en değer varlığı gibi hissettiririm. Sevdiğim insanları mutlu etmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılÖyleyim maalesef. Şu an böyle bi durumun içindeyim
16 Yorumla- +1 yıl
Vakit varken gönül alabilirsin
- +1 yıl
Bitti az önce. 😔
- +1 yıl
Bence halen geç değildir. Kendini net olarak ifade edip gönlünü al derim. Ama olmuyorsa da zorlama sakın. Sağlık olsun
- +1 yıl
Onu mutsuz ediyorum diye gitmemin zamanı geldiğini düşündüğümü dedim
- +1 yıl
O da saygı duyarım dedi. Bir daha yazma. O da yazmayacak falan dedi. İyileşmesi gerekiyormuş. Haklı da. Engelledi sonra.
- +1 yıl
Umarım her şey yoluna girer.
+1 yılHayır değilim. Minnoşum ben😅
40 Yorumla
+1 yılHayır, ben çok güzel severim. Bu konuda hiç alçak gönüllülük yapamıycam.
00 Yorumla
+1 yılincitmeyeni incitirler inceten kiran parcalayan olucaksin bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılHayır hayır, bu minik kalbim dayanamaz kırmaya ancak göğsüme bastırırken kırabilirim ben
00 Yorumla
+1 yılElimden geldiğince sevdiklerimi incitmemeye çalışırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seviyorsam incitmem pek ama nadiren oluyordur elbet
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok problemliyim nazım niyazım çekilmiyor incitirim
00 Yorumla
+1 yılHayır inciten değil koruyan kollayan bir insanım
00 Yorumla
+1 yılNe onlardan biriyim ne de oyle olan birine tahamül ederim.. Adam gibi sevecekse incitmeyecek. Sertlik durduk yere gereksiz incitmek değildir, gereyinde sert olmalı insan, karşı taraf tetiklediğinde!
00 Yorumla
+1 yılincinirsem incitirim ,
10 Yorumla
+1 yılHayır dikkat etmeye çalışırım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılİncitmem
10 Yorumla
+1 yılHayır sevdiklerimin üzerine titrerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstemesem bile incitiyorum
10 Yorumla
+1 yılhayır incitmemek için elimden geleni yaparım..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben incitmem beni incitirler hainler
10 Yorumla
+1 yılİncitilen kısım evet ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılYerine göre, kırılırsam kırıyorum hiç düşünmeden..
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanları asla incitmem.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Sevdiğim şeyleri incitemem
00 YorumlaTam da öyle biriyim. Kırmadığım insan yok
00 YorumlaKesinlikle değilim ya ama çok inciniyorum
00 YorumlaBeni elestirmedikleri sürece incitmem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHak eden haricinde hayır.
00 Yorumla
+1 yılYoo genelde beni incitirler
00 Yorumla
+1 yılHayır değilim
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt