Herhalde bu benim asi huyum oluyor. Gençlik yıllarımdaki huyum bir zaman eğer bir sebepten ortaya çıkıyorsa haksızlığa uğradığında bilirim ki o zaman işte bazı yükleri kaldırıp üstünden atıyor ve asiliği tutuyor. Sevmediğim huyum ancak bana zarar verilmesini de önlüyor. Sanırım benim savaşçı yeteneğim de bu olsa gerek. Soru güzel. 👍 İyi haftalar...
İnsan değişken bir varlıktır, asla sabit değil.. Kişinin aldığı her yaş, yaşla birlikte, geçip giden yaşanan her sene kişi de fikir ve düşünce olarak değişkenlik gösterebilir.. Dün tenezzül etmediğimiz şeyler bu gün kalbimize yük bindirirken, bu gün tenezzül etmediğimiz şeyler kalbimize kocaman bir hafifleme hissi yaratabilir.. Fakat bu hayatta olgunluk ve tecrübe ile sabit kıldığım ve yeni ögrendiğim bir şey varsa oda, bu hayatta hiç bir şeye cevap vermeye tenezzül etmemek kalpte dağ kalkmış hissi yaratıyor. Genelde insanlar cevap vermeye tenezzül ettikleri için, kalplerine yük bindiriyor oysa ki Benimde bakış açım böyle bu soru ile ilgili 😊
Öyle güzelim yani, hani değer verirsin karşındakine “beni yanlış anlamasın” diye yırtınırsın ama bıraktım artık çünkü baktım ki duvara anlatsam dile gelirdi ama karşımdaki insanlara anlatamıyordum. Bıraktım bende..
Aşırı düşünmediğimde Insanlara kendimi beğendirmek zorunda olmama Sırf enerjim uyuşuyor diye sevgili yapmıyor oluşuma Sırf biriyle gönül eğlendiriyor olmak için sevgili olmuyor oluşuma