Koşullar el veriyorsa muhakkak ki doğru kullanmaya özen gösteririm. Her saatin, dakikanın önemi büyük. Kusursuz kullanmak zorundayız. Bir defa zamanı kaçırsan, tekrardan o zamanı geri alamazsın. Bunun bilincindeyim.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
düşünmüyorum.
Tanrının zamanı boldur. Zamana muhtaç değildir o. Şeytana, kötüye, uyumsuza, inkara, Kara renge fırsat verişi bundandır. Ama insanın zamanı dardır, zamanı muhtaçtır. O zamanı iyi kullanmak zorundadır. Onun için, tanrının bir sınav için musallat ettiği, bu yarasalara özgür ruh durumlarından korunmak zorundadır.
Bir cennet bağışlanmıştır insana. Ve cennetinin bekçiliğini, koruyuculuğunu yapma onurundan da mahrum edilmemiştir insanoğlu. Ne büyük bir onurdur bu.
Öf papatyalara bayıldım.. Evet, özellikle son senelerde zamanımı oldukça iyi kullanıyorum. Çünkü yaş geçtikçe insan daha iyi anlıyor. Dünyada ki değerli şeyin zaman olduğunu. Giden zaman ne yaparsan yap geri gelmiyor.
Ben bir saat olsam düşmanlarınca suikaste maruz kalmış bir saat olurdum. Düşmanları o saati bozduklarını zannedip zevkten yirmidört köşeyken, ben onların en beklemedikleri bir ânda doğru zamanı göstermeye başlardım hem de en sıfır sıfırdan..🍀🍀
kesinlikle hayır. Üşengeçliğim zamanı doğru kullanmada beni çok etkiliyor. Yapmam gereken şeyleri erteleyip kısa zamana sıkıştırıyorum. Ancak kimdi şu an hatırlayamıyorum. büyük şirketlerden birinin sahibi hep tembelleri işe aldığını çünkü kısa zamanda parlak fikirler çıkardıklarını söylemişti :D
Hayır, o düzeni çok sağlayabildiğimi düşünmüyorum. Bazen ne yaparsam yapayım her şey boş geliyormuş gibi. Bu yüzden sadece iyi gelen şeylere odaklı yaşamaya çalışıyorum, boş ya da dolu...
Hayır. Henüz zamanı yönetebilecek kadar geliştirmedim kendimi. İsteklerine yenik düşen, sorumluluklarından kaçıp sürekli yorulmaktan yakınan biriyim sadece. Ne zaman öğrenirim bilmiyorum ama öğrendiğimde benim için çok geç olacağını biliyorum ☾
Hayır ne yazık ki genelde yanlış şeyleri doğru zamanda doğru şeyleri yanlış zamanda yapıyorum sanırım bunun sebebi de çok düşünmemle alaklı konular hakkında panik yapıyorum buda beni yanlışa sürüklüyor
Tamamen mükemmel olmak gibi bir fikir olarak bu konuda düşünmüyorum. Zamanı tamamen ustalıkla yeri gelir kullanmam ama işlerimi de aksatmam. Zamanı değerlendirmeyi severim.