Bu rahatlık yüzünden işleri son dakikaya bırakan bir tip olur ya o benim. Bundan rahatsizim ve kötü bir özellik olduğunun farkındayım. kötü olduğunu biliyorum ve kimseye zarar verici değil bu rahatlığım ben hariç. yok böyle insanları hiç sevmem falan yazmayın çünkü ben rahatlığım ile insanları etkilemiyorum, sadece kendimi etkiliyorum. Yani anlayacağınız ben bu özelliğe iyi demiyorum kötü ve bu kadar rahat olmamak için napılır diyorum.
Kesinlikle vurdumduymaz değilim ama o kadar rahat bir yanım var ki dünya yansa umrumda olmayacak bu konuda napabilirim?
Bir noktada iyi bir özellik. Hayat her zaman ciddiye alınacak bir etken değil. Bir insanın moralini koruması adına rahatlık, kötü bir özellik değildir. Ancak yaşadığın sürece yine de bu kadar vurdumduymaz da olunmamalı. Yoksa hayatın ne anlamı kalır?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Rahat olduğun ve rahat olmayı sevmediğin konuları sıkça düşünüp tekrar edebilirsin böylece bir süre sonra bu düşünceler seni rahatsız etmeye başlayabilir böylece işleri son ana bırakmazsın. ben rahatım aslında hiç bir şeyi umursamıyorum
Yok kimseye bu konuda rahatsızlık vermem hayatımdaki insanları da umursarım yani anlamazlar bile belki öyle bir yanım olduğunu ama kişinin kendisine zararı bir noktada var. Bu da ruhsal etkiliyor ee o da çevreme belki yansır ama onları rahatsız etmem. Memnunum da şu an mesela yapmam gereken bir şey var ben çay içip dans edebiliyorum e yuh artık.
Yani ben sana şöyle diyim genel olarak umursamaz değilim aslında ama rahat bir yanım var dedim ya o da çok rahat bu kadar kaygısız ve telaşsız olması iyi değil diye düşünüyorum.
Anladım seni çözüm ise hedef belirleyip o hedefe ulaşman birşeyler başarman para kazandığın zamanda ev araba alıp hayatını kurman işte böyle böyle ilerlersin para kazandıkça daha güzel evlerde oturursun vs. bir hayat amacın olsun yani.
Ama kimsenin tavsiyesi değil ben sana motivasyon veririm vermesine de At mısın sen sana hadi düzelt go go go diyim kişi önce kendi bir plan yalar ve beyninin içindeki köti düşüncelerle kendi savaşır bu da tarihe not 🥰💯
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kesinlikle vurdumduymaz değilim ama o kadar rahat bir yanım var ki dünya yansa umrumda olmayacak bu konuda napabilirim?