Bir o kadar ağlayacaksam artık yanağım ağrıyana kadar sırıtmayacağım haa ona göre🤠🤠🤠 Acı ve mutluluk eşit oranda mı yaşanır ya da dengeli midir? --hayatımızda hüzün ve mutluluk--? Buna kim karar veriyor?🤠
Çok mutlu olduktan sonra o seviye de üzülebilirim diye düşünmüyor değilim. gerçekten güldüğümüz kadar ağlar mıyız?
"gerçekten güldüğümüz kadar ağlar mıyız?" İnsanın karakterine bağlı bu oran değişken olduğu için bunu bilemezsin.
"Acı ve mutluluk eşit oranda mı yaşanır ya da dengeli midir?" Bir insanın tamamen hayat ve çevre şartlarına bağlı bu oran değişir. Ama her zaman dengeli olacağını zannetmem.
"hayatımızda hüzün ve mutluluk--? Buna kim karar veriyor?" Kimse. Bu söylediğim faktörler bunu belirliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bence mutsuzluk mutluluğa göre daha fazla, yani seni mutlu eden şeye göre değişebilir mesela en çok istediğin şey gerçekleşirse bu seni aşırı mutlu eder ama o şeyi kaybetmek te aynı seviyede üzebilir
Hayır mutluluğa 1 adım sonra hayatın huzurla mutlulukla dolar Dolar full eksilmez Evcil hayvanla başla kedilerle Vitaminler takviyeler fitness tozları takviyeleri Al bol bol çeşitli tatlılarla bitir
@bilgeyazarenes Anladım, soruyu soran arkadaşı rahatsız etmeyelim bildirimlerle :) . Dediğim gibi ben bir aydır öğreniyorum, ingilizceden sonra. Çeviriyle cevap vermek çok saçma olur yani benim adıma.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çok mutlu olduktan sonra o seviye de üzülebilirim diye düşünmüyor değilim. gerçekten güldüğümüz kadar ağlar mıyız?