Yav ilk bi kaç gün sohbet sarıyor ama sonraki günler gram zevk almıyom uzaklaşmak istiyor canım ama 3. Gün de başkalaroyla tanışıp tekrar aynı paradoksu yaşıyom 😂😂
Siz de 1 gün herkesle yakınlık kurup 2 gün uzaklaşmak istiyonuz mu?
Açıkçası bu durum bende de var. Ama biraz daha farklı bir versiyonu diyebiliriz. O kişiyle konuşurum falan ama devamı gelmez yanı. Sende devamı geliyor da sıkılıyorsun, ben devamının gelme ihtimaline bile sıkılıyorum.
İstememe gerek kalmadan gerçekleşiyor bu olay. Çevremdeki insanlar biraz garip; duygusuz, hissiz canlılar gibiler. Benim de onlardan farklı kalır bir yanım yok gerçi. Sohbet sardığında konuşuyoruz diğer günler iki yabancı rolüne bürünüyoruz. 1 gün önce sohbet ettiğim biriyle bir sonraki gün birbirimize selam vermeden sanki hiç konuşulmamış, yakınlık kurulmamış gibi davranabiliyoruz. Seviyorum bu durumu. Öyle “kanka” diyebileceğim insan yok hayatımda. Şükür tattım ki bu sıkıntıyı bir kez daha insanları kendime yakın tutmak gibi bir hataya düşmüyorum. Kendine yakın tutacağın tek şey düşmanın olmalı. Diğerlerinin ne olduğu belirsiz. İnsanoğlu sonuçta, hiç güvenilir mi?
@Lütfetmedinizefenim Yok reis, kafam rahat. Dedikodudan, ikiyüzlülükten, yalandan uzak yaşamak o kadar huzur verici bir şey ki... Herkese tavsiye ediyorum. Az insan, çok huzur. 😌
@Mapustayım Eywallah da daha kitap yazacak seviyeye gelmedik be Ali. En fazla tavsiye veririm şu yaşımla. Yol uzun, elbet bir gün bizim ellerimizden de bir kitap çıkar..
Yine de samimi Insnalar var be Sadece insanlar çekingen Mesela selam versem güler yüzle hal hatır sorulsa Belki o duvar aşılabilirdi Yine de hayatta başarılar