Merhabaa ben bununla ilgili şöyle bir örnek vereceğim Bir yerlere yürürken hep varmak içindi yani bir yere ulaşmak için yürürdüm bir yere gitmek amacıyla. Ama bugün kafamın estiği yönde sokakları gezdim. Bir yere varmak için değildi sadece yürüyüş yapıyordum. Yürüyüşün bana ne kadar iyi geldiğini keşfettim. Spontane gitmek istediğim sokaklara girip, yürüyüp gezdim bide çevreyi gözlemlemekte oldukça iyiydi. Çok komik şeyler de yaşadım ama oraları bende kalsa iyi olur azıcık da garip olanı var. Haha hatta bir durumdan spoiler vereyim şut bile attım futbolcu ınsanlara 🙂 kendimden o performansı o an beklemiyordum ne yalan söyleyim orası da garip bir durumdu tabii anlık heyecanlıydı ve performansımı sevdim 🦸🏻♀️🤶🏻🧚🏻♀️ Gerisi ben de🙂
Yaptığınızda size iyi geldiğini keşfettiğiniz bir şey nedir?
Oturup sahil deniz okyanus seyretmek Muzik eşliğinde Alkolle beraber Bu çok iyi gelir Birde orman manzarası Manzaralar diyebilirim Bu isveç norveç afrikada olabiliyor Insana bir iç rahatlığı esenlik serinlik ferahlık veren seyler
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Kendi zihnimi keşfetmek derinlere indikçe yeni bir şeyler keşfetme heyecan duygusu ve bilinmezlik beni her defasında daha da ileri gitmem için motive ediyor