Cahillik mutluluktur diye bir söz var, çok basit bir söz ama üzerine oturup düşününce çok derin bir olduğunu düşünüyorum. Bazı felsefeciler de mutluluğu uyku hali görüyorlar...
Sizin için mutluluk nedir?
Sizin için mutluluk nedir?
Cahillik mutluluktura katılan biri değilim. Ben hayata güzel bakmayla sorunları çözdükçe mutlu olunacağına inananlardanım genelde sevdiklerim mutlu olunca oluyorum sevdiğim yanımda olursa vs
Güzel ve farklı bir bakış farklı görüşler gök kuşağı gibidir hayata renk katar 🙂
Cevap
0Cevap
Cahillik mutluluktur derken aslında şu durum kastedilmiş;"Eğer düşünmeseydim çok daha mutlu bir insan olabilirdim" diyor Sylvia Plath ve ekliyor : "Birazcık kaygısızlık beni dünyanın en mutlu insanı yapabilirdi."
Kesinlikle öyle ben tam tersi bir durumda olduğum için arkadaşlarım kızıyorlar bana çünkü yaptığım herşeyin sonunu düşünüyorum kontrolü bir insanım bazen arkadaşlarımı da kısıtlıyorum onlar da rahatsız oluyor bu durumdan bende yoruldum
Sadece kendimi mutsuz etsem gerçekten problem olmaz ama çok değerli arkadaşlarım var ben çekilmez bir insan olmama rağmen seslerini çıkarmıyorlar bazen benim yüzümden onlarda kasılıyor beni en çok rahatsız eden bu
Vaktiniz varsa ekleyebilir miyim durumu en başından anlatayım size
Sevdıklerın yanındaysa aslında mutlusundur
Sevdiklerinin yanında olsan dahi mutlu değilsen?
Sevdiklerinin yanında olsan dahi mutlu değilsen? bı çözümün var mı peki
Bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için güzel bir insansın
Teşekkür ederim 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?