Genelde hep erken giderim. İnsanlara saygı duyarım. Eğer birine bir söz verdiysem elimden geldiği kadar zamanında gitmeye çalışırım. Tabi bazen aksilikler söz konusu olabilir.
Bekletilen ben oluyorum genelde dakiklik başa beladır. O yüzden daha evdeyken kızlara söylüyorum ben çıkıyorum diye biliyorum ki bekletileceğim bari süresi kısa olsun diye bakıyorum napayım. Erkekler bazen isyan etmekte çok haklılar empati yapıyorum da haklısınız beyler. 🤷♀️😅
Ben tam zamanında giden tarafım. Yani mesela buluşma saati 16:50 mi? 16:50 de orada olurum. Hatta geç kalacağım diye koşarım da. Buluşmalar konusunda pek rahat davranan biri değilim. Geç kalmaktan hoşlanmam. Geç kalanı sevmem.
Eğer özel bir buluşma ise buluşma saatinden epey önce orada olurum onun harici ne yazık ki geç kalıyorum kendimi hazırlayıp evden dışarı anca atıyorum kendimi
Ya zamanında ya da birkaç dk öncesinde orada olmaya çalışırım. İşe giderken de böyledir randevularda da. Beklemeye de bekletmeye de tahammülüm çok azdır
Benim takıntı olduğum konulardan birisi, eğer atıyorum 13.00'da evden çıkmamız gerekirse herkes o saatte çıkmalı, ya uzuyor ya geç çıkalım, deliriyorum vallahi. 🙄 Geç kalmam, dikkat ederim...