#heartoffire

Hep kendime saklarım. Hatta baskılarım söylemem. Mesela Eş ve çocuğum olsa başımı tacı olurdu. Kendimi biliyorum. Asla bunları dile getirmem. Yani yanlış yapıyor olabilirim. Bu konuda haklı olduğumu falan düşünmüyorum. Ancak bazı girişimleriniz veya görüşmeleriniz başarısız olduğunda tekrar tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorsunuz. Yani kendi içinizde tekrarlarda halletseniz bile. Bu seferde aileniz bunu görüp üzülsün istemiyorsunuz.
Annem ve babam üzülecek diye bu durumdan hiç lafını etmem her şey normalmiş gibi davranırım. Aslında siz üzüldüğünüzde onlar da çok üzülüyor. Ondan dolayı bazı şeyleri belli etmemek daha kolay oluyor. Yani kolay değil aslında ama işte ne bileyim Annem babam çevremde sevdiğim insanlar etkilenmesin üzülmesin istiyorum. Aslına bakarsanız içinizde fırtınalar kopuyor :)
Sadece buda değil. kardeşleriniz veya büyük kardeşleriniz bir şey istiyor sizin imkanınız oluyor. Bu sefer zaten bir şey almayacaktım ben deyip onların isteklerini daha çok önemsiyorsunuz.
Aslında bunların hepsi bir süreç ve bu süreçler olmadıkça bu sefer kendinizi daha geri olana itiyorsunuz. Bu sizi psikolojik sıkıntıya sokmuyorsa sorun yok. Ama sakıntı büyürse bu sefer daha kötü olur.
Bu durumdan dolayı kimse ile görüşmem ve hayallerimi asla anlatmam.
Ne kadar kendi içimde saklamak istesem de içim içime sığmayıp birilerine anlatma ihtiyacı hissediyorum. Tabii çoğu zaman hüsrana uğradığım da oluyor ama akıllanmayıp yine bir hayale kapılıp yakınlarımla paylaşmaktan vazgeçmiyorum. Eğlenceli oluyor benim için, genelde ciddiye almıyorlar sürekli hayallerimi anlattığım ve bir saniye sonra onun yerine başka bir hayalimin olduğunu söylediğim için..
Haklılar. Rahatsız edicidir muhtemelen. Gülüp geçiliyoruz işte..
ama kurduğum büyük hayalleri genelde kimseye anlatmamaya çalışıyorum. Ufak tefek olabilir ama ciddileştiğimde bunları yapamamamın benim için çok daha iyi olacağına inandırıyorum kendimi.
Küçük çaplı hayallerimin pek bir önemi yok ztn benim için, konu açmak için de yapıyor olabilirim. Bilmiyorum. d
Mesele geniş hayallerde. Onlar bana saklı. Başkalarıyla paylaştıkça gerçekleşme ihtimalinde oynamalar oluyor ve bu hoşuma giden bir durum değil.
Bu kadardı.
Teşekkürler.
Cevap
52Cevap
Çok hayal kuran biri değilimdir. Genelde hayatın gerçeklerini her daim gören ve uçuk kaçık hayal ve isteklerde olmayan biriyim. Uyumadan önce hayal kararım ama keyfini çıkara çıkara istediğim herşeyi düşünürüm. Hayal ettiğim şeyleri paylaşırım.
Artık çoğu hayalimi sadece kendimle paylaşıyorum.
Çünkü hayalimin içine eden çok oluyor maalesef.
Bazılarını paylaşırım bazılarını paylaşmam
Ben herşeyimi kendime saklıyorum...
Selam gadası 🙃
Öyle uçuk kaçık hayallerim olmuyor. Genelde hayalim ufak tefek şeylerden meydana geldiği için paylaşıyorum.
Hayallerimi paylaşırım
Hayallerimi kimseyle paylaşmıyorum artık. Kimsenin gereksiz nasihatleriyle keyfimi kaçırmak istemiyorum çünkü.
Çok özel kişilerle paylaşırım, onun dışında kendime saklıyorum
Paylaştığım hayallerim de var sır gibi kendime sakladıklarım da
Hayır hayallerimi anlatmayı sevmiyorum bazı şeyler kendimde özel olduğunda daha hoşuma gidiyor. Bana özgü sadece benim kurguladım bilsiğim şeylerin olması ve gelecekteki yaşanmışlıklarla kıyasladığımda bunun muhasebesini yapmak bile ayrı keyiftir
İş yerinde hayalimdeki klasik arabanın resmini bilgisayarımın masaüstü arka planı olarak koyarım. Çıktı almaya gelen öğrenci ve akademik personellerin bazıları, resmi görünce "Bu senin mi?" diye soruyorlar. Hayallerimi paylaşıyorum.
Hayal değil de sabah cem Yılmaz’ın karakteri erşan Kunerinin afişini görünce aklıma, “Ayda sevişenler” geldi. Yer çekimsiz ortamda sevişmek fikri aklımdan çıkmıyor nedense 🥴…
Çok fazla hayalim veya amacım olmaz benim, hayatımı adadığım tek bir amacım olur benim ve bir de günün gerekliliklerine uygun bazı araçlar, bunlarla devam ederim hayatıma, son ana değin.
hayallerimin gerçekleşebileceğinden emin olmadığım için kendi içimde yaşarım kimse ile paylaşmam gerçekleşirse de Allah'a şükür ederim
Aşırı hayalci insanım, birkaç hayalimi paylaşırım yakın olduklarımla ama onlara söylediğim yüzde 1 bile değil...
Hayeller iptal
Artık kendime saklıyorum gerçi hayalim de yok zaten
Çok uçuk aşırı olanları saklarım. Sıradan olanları paylaşırım
Hayal kurmayı sevmiyorum, insanın kendini kandırmasından öte bişey degil...
Hayallerimi paylaştıkça hayallerim hep suya battı. Onun içindir ki hayallerimi bahsetmem kimseye.
Paylaşırım çok uçuk oldukları için kimse dinlemez veya sallamaz xati
Bazılarını paylaşırım, bazılarını da kendime saklarım 🙃
Kendime saklarım kimsenin bilmesini istemem çünkü olacağı çarşafa olmuyor ozaman
Gerçekleşene kadar kendime saklarım, sonrasında paylaşırım.
Eh işte ucundan oda dostlarımla. Tamamen paylaşmam.
Hayalim yok hedeflerim var ama Önemli insanlara paylaşırım hedeflerime dahil olmasını istediklerime
Size paylaşayım abla, iş arıyorum. Aileme destek olmak en büyük hayalim. ( ꈍᴗꈍ)
Bazılaarını anlatıyorum arkadaşlarla bazıları bana ayit
Kendime saklarım. Olmazsa millete meze olmam artı uğuru kaçsın istemem.
hayallerini hicbir zaman insanlara anlatma, kucumserler, dalga gecerler, komik bulurlar, dalga bile gecerler. bu senin şevkini kırar umudunu kaybetmeni saglar. hayal et ve hayallerini gerceklestir
Kendime sakladım bunları paylaşınca bazı insanlar saçma goruyor
BilmiyorumĆok değiştim. Hayallerim de değişiyor...
Hayalım rush1000 paylaşmış oldum
bir allah bir şeytan bir de ben biliyor
Hepsini olmasa da paylaşırım..
Hayallerimi paylaştığım oluyor.
Sadece sevdiğim kişilere paylaşırım
Paylaşmam...
Hiç bir hayalim kalmadı
hayal kurmayanlardanım
Tabiki kendime saklarım
Kendime saklamayı tercih ederim
Sadece sevdiklerimle paylaşırım
Güzel olan şeyleri paylaşmayin