Genelde sabahları enerji dolu mu olursun yoksa hayata adapte olamayan mı?))
GüN AyDıN..☕
GüN AyDıN..☕

O sabah tam 7 de kalkmış uyanmış isem en enerjik şekilde güne başlayan kişilerden biri olabilirim.
Benim için kaçta kalktığım, kaçta yattığım, günde kaç saat uyuduğum, bir işe başlama saatim önemlidir. Saati olmayan hiç bir işe başlayacak enerjiyi kendimde bulamam.
Bu biraz alakasız detay oldu, şimdi soruya geleyim.
Evvet sabahları çok enerjik olurum ✨
Cevap
21Cevap
Evet enerjik olurum açarım şarkıyı keyfime bakarım
Yorgun oluyorum
Güne nasıl başladığıma göre değişiyor, mesela gece güzel bir rüya gördüğümde sabah enerjik oluyorum
Genelde sabahları ilk uyandığım sıralar fazla enerjik bir insan olamıyorum maalesef ama tabii ki daha sonrasında kendime geliyorum.
İlk 1 saat halıya bakarak hayatı sorgularım doğru düzgün kahvaltı edemem. Sanırım demir eksikliğinden böyle eskiden daha enerjik kalkardım
nasıl bir sabaha uyandığıma bağlı. planladığım bir şey varsa 10/10 enerjik olurum. ama normal bi sabahsa var olan enerjim de çekilir
soldakiyim.
https://www.youtube.com/embed/ndvy_qvGbGYNe kadar enerjisiz olunabilirse, o kadar enerjisiz oluyorum. Her sabah güne başlamak için müthiş bir çaba sarf ediyorum resmen.🤦♀️
Az biraz kendime gelene kadar bir gözüm yatağa bakar ama sonrasında çok enerjik oluyorum 🥳
Sadece sabahları değil hepp neşeliyim 👻👻😏enerji isteyen varsa gelsin etrafa saçayım 😜😜
Bu aralar enerjim gayet iyi çok şükür sıkıntım yok.
Bonjour!
Ilk uyandığımda sinirli oluyorum. Biraz zaman tanırlarsa sabahlarını enerjiye boğarım. ❤
Genelde evet
Uykumu alamamissam eger bir miktar modum dusuk olur
Sabahları enerjim full + full oluyor. Çok daha iyi odaklanıyorum işlere ve olaylara
Sabahları uyku modunda oluyorum. Gece çalışınca durum böyle.
Çoğu zaman enerjik olurum. Olmasam da bunu sağlarım.
Günaydın uykumu alırsam enerjili olurum uykumu alamazsam maalesef
Annem sabahları inadına konuşur ama bana dinlemek bile ağır geliyor 😂sabahları çok uyuşuk oluyorum sonraları açılıyorum.
Diplerde olur enerjim..
Her zaman enerji doluyum
Kahve içmeden kendime gelemem.
Full enerji
Bazen çok enerjik oluyorum bazende çekilmez olurum
Enerjik bile yazamam o derece dip oluyorum
Enerjim olmaz
yok tarlası yanmış köylü gibi olurum
Enerjik oluyorum...
cay icene kadar olamiyorum
Evet çok enerjik olurum..
Enerjik olamıyorum malesef😔