Normalde yalnız bır adamım. Hem diyorum ki hayatımda dertleşip konusacagım biri olsun. Sonra diyorum ki boş ver ya böyle iyi tek tabanca takıl. Garip garip :)
Yalnız bir adamım, hayatıma birini almayı sevmiyorum. Özgürlüğümü, yalnızlıgımdan uzaklastıracak dıye dusunuyorum. Yalnızlıgımla basbasa kalmak ıcın terk edıyorum. Kötü hissettiriyor yanımda olması.
Altında yatan bir durum yok. Bana göre bu devrin kadınları şahsen bana ters geliyor yani ergence falan... hal hareketleri hosuma gitmiyor... Karsılastıklarım da keza ergen ergen davranınca iyice soguma sebeplerinden kadınlardan. Bu da tabiki yalnızlıgın daha huzur vermesiyle son buldu. Bir kadınla bile konusmaya mecalim olmuyor yorulmusum o derece o şeylerden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende dengesizim hadi seninki eşyalara falan benimki insnalara karşı bu daha zor
Benimde insanlara... :D Herşeye kısacası...
Kafalar ortak. bu kafalardan cok sohbet çıkar gel.
Valla bende öyleyim hep bir dengesiz haller ama aynı zamanda da netimdir garip bir durum snsksmsk
Normalde yalnız bır adamım. Hem diyorum ki hayatımda dertleşip konusacagım biri olsun. Sonra diyorum ki boş ver ya böyle iyi tek tabanca takıl. Garip garip :)
Bir benzeri bende de var diyorum biri olsun hayatımda sonra her gün onunla mi konuşcam sıkılırım diyorum
Konusmak isterim sahsen seninle. Var mı ulasabilecegim bir yer. Eğer istersen. Uykumuz gelene kadar sohbet edelım... :)
Valla bu aralar agresifim sen de bundan payını almanı istemem
Hiç önemli değil. İnan bana razıyım. Yeter ki sohbet edelim. :)
Uykum da yok. Bu aralar sohbete ihtiyacım var ciddiyim.
Özür dilerim ama şu an çok sinirliyim kimseyle konusasım yok konuşursam çok kırıcı olurum
Göze alabilirdim. Pekala.
Başka zaman belki ama şu an değil
Anlık açtım burayı. Herneyse gunun guzel olsun.
Gidiyor musun
Soru sormak için açtım sadece. Yoksa kullanmıyorum burayı.
Dikkat et kendıne. Hoşçakal.
Sende öyle dengesiz adam jdkdjdjd
:)
Sıkılabilirsin ama kırıp atmaya ne gerek var. Bu durum ilişkilerinde de geçerli mi
Çok süper giden bir flörtümde sıkılıp terk edebiliyorum, evet.
Yalnız bir adamım, hayatıma birini almayı sevmiyorum. Özgürlüğümü, yalnızlıgımdan uzaklastıracak dıye dusunuyorum. Yalnızlıgımla basbasa kalmak ıcın terk edıyorum. Kötü hissettiriyor yanımda olması.
O zaman saattekiyle aynı durum değil sıkılmıyorsun yalnız kalmak istiyorsun ama altında başka bir şey daha var bence
Eşyada da öyle. Sıkılıyorum diyorum ya. İlişkimde de sıkılıyorum. O yuzden terk ediyorum.
Altında yatan bir durum yok. Bana göre bu devrin kadınları şahsen bana ters geliyor yani ergence falan... hal hareketleri hosuma gitmiyor... Karsılastıklarım da keza ergen ergen davranınca iyice soguma sebeplerinden kadınlardan. Bu da tabiki yalnızlıgın daha huzur vermesiyle son buldu. Bir kadınla bile konusmaya mecalim olmuyor yorulmusum o derece o şeylerden.
Konu dışı gittik ama ilişkiden girince döktüm bende..
Mesaj atar misin bana
Some ikizler burcu problems
Akrep burcuyum... yanlış.. :)
Yukselen ikizlerdir
Burçlarla alakam yok bilmiyorum.
Zorla geçmez
Kendı kendıne mı?