O verimsizlik mutsuz ediyor sonra mutsuzum diye daha çok bir şey yapmıyorum ve sonuç daha da büyük bir mutsuzluk oluyor. Her gün çok verimli de olamaz ama kafam bunu normal kabul edemiyor normal kabul etmesi için napılır?
Günün sonunda eğer günüm verimsiz geçmişse mutsuz oluyorum. halbuki bazı günlerin de böyle geçebileceğini bünyeme nasıl anlatırım?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bu normal bir durum, genelde zihnimiz an odaklı düşündüğü için o gün iyiysek sonraki günleri düşünmüyoruz ya da o gün kötü bir günse modumuz düşebiliyor, bence çok düşünmeyi bırakmalısın senin de söylediğin gibi düşünürsen mutsuz olma fırsatı vermiş olursun kendine başka şeylere odaklanabilirsin hobiler gibi en azından ben böyle başardım
İnanir misin böyle bir arkadasım var her gün instagram hikayesi atıyor her saniye sanki her saniyesinde verimli seyler yapma zorunlulugu hissediyor sabah kalkiyor planlarini atiyor vs vs ben yoruluyorum bence hayat akisinda olmali her gun insan uretemez verimli olamaz biraz rahat mi olsan sende
Aha bak yeşilçam filmlerine özeniyorlar Daha ağır çekimli bir bakışma sahnesi olamamış ama Bizde rüzgar eşliğinde yüze yapışan saçlarla savrulan saç tellerinin olduğu dakikalarca süren sahneler var
Ya elon abiden her potansiyeli beklerim de neden amber Amber zehir falan karmış olabilir içeceğine Türkiyenin şeyma subaşısı varsa onların da amber i var.
benim söylemek istediğim iki gün aynı olmamalı, elimizde olmayan durumlar hariç. zaten bu dogmayı kabul ettiğimiz için yerimizde sayıyoruz en azından kendi adıma konuşuyorum.
O günün akşamı vahlanıyorum yalan yok. Düzene alışınca düzensizliğe tahammül edemez oldum bazı konularda. Alıştıklarımı yapmadığım günler de içim huzursuz oluyor.
Bizim toplum özeleştiriden yoksun çevresinin zenginliğiyle çenesini aklını yoran bir toplum olduğu için başarıyı ve başarısızlığı yanlış yorumluyor. Diğer her şeyi olduğu gibi… Başarısızlıklar başarıya giden yolun temel taşıysa mutsuxluk bu yolun önünde bir duvar ve zaman seni öyle ya da böyle bu duvarları yıkmak için sürükleyecek. Ama gözün kapalı kafa atacsk ne olduğunu anlmayacaksın ama gözünü açıp eline kazma kürsği nasıl alacağını çözeceksin. Dünya’da başarısızlıkların içinden sıyrılmış ve mutsulukla demlenmiş kimseden daha mutlusu yoktur. Çünkü yolu bulmuştur.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Günün sonunda eğer günüm verimsiz geçmişse mutsuz oluyorum. halbuki bazı günlerin de böyle geçebileceğini bünyeme nasıl anlatırım?