Kimseye onu çok sevdiğini belli etmeyeceksin. İlk önce onlar gider. Kaybetmek demeyelim biz ona. Bazıları illa hayatında var olması gerekmiyor, sevmek için.
Benim bir bakış açım vardır sevgiye dair. İçinden geleni söyle, bağırmak istiyorsan bağır, ağlamak istiyorsan ağla, Seviyorsan haykır içinde tutma bazı şeyleri seninle kök salmasını sağla, sevginin budaklanarak akıp çağlamasını... Taktik yapma sevgi taktiğe gerek yok. Seni seven taktik yapmana yer bırakmayacak kişidir. Kavga edersen, huzursuz bir gün geçirirsen de gider diye korkma kavga mı olacak et o kavgayı. En kötü halinle baş edemiyorsa en iyi halini hak etmiyordur. 🌸Kızlar Bir Adım Öne
Çok sevenler maalesef hep kaybeden tarafta oldu buna bende dahilim, hep aynı gemide oldum bu kisilik sahibi bireyler ile , cok sevmemek gerekiyor yani baglanmamak , hep ayaklarımız üzerinde durabilmeyi ögrenmemiz ve daima ileriye dönük kendimizi gelistirmeliyiz, böylece insan en cok kendini sevecek ve deger verecek , cevresinde ki sevdikleri kisiyi isteyerek ya da istemeyerek bırakıp gitse bile kaybedilen deger ya da şahıs üzerinde aşırı bir etki bırakmayacaktır.