ben Deniz manzarası görmek isterdim peki ya Siz? Gözlerinizi her kapattığınızda belli bir görüntüyü kalıcı olarak görmek zorunda kalsaydınız, hangi görüntüyü seçerdiniz?Bir başkadır benim memleketimmmm 🌳 nerde miyim? 🥳🥳🥳𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬 #sosyetic
Gözlerinizi her kapattığınızda belli bir görüntüyü kalıcı olarak görmek zorunda kalsaydınız, hangi görüntüyü seçerdiniz?
Dedemle eklemedir koca konak soyledigimiz zamanlar olurdu. Yaz aylarinda turkiyeye gittigimiz icin aksamlari bahcede otururduk hep eve girmezdik hatta dedemin meyve ve ceviz agaclari vardi mutlaka meyve toplardik hem onlari yerdik hemde dedem turku soylerdi hafif hafif ilik ruzgar eserdi cok ozluyorum o gunleri. 🥹
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Gözlerimi kapattigimda da gece uyurken de ya da mesela kötü bir haber aldığımda da iyi bir haber aldığımda da gözümü kapattığımda benim gözümün önünde tek bir manzara gelsin isterim ki neyse
Espiyeli olsa idin kesin tanıdık çıkardı da değişmişsin. Ayrıca çıksa ne olacak ki? Bizde ki bu tanıdık çıkarma çabası nereden gelir nereye gider böyle pasta yapmayı nereden öğrendi
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Gözlerinizi her kapattığınızda belli bir görüntüyü kalıcı olarak görmek zorunda kalsaydınız, hangi görüntüyü seçerdiniz?