Birileri ne der, ne düşünür diye çekingen, korkak mısın yoksa kim ne söylerse söylesin ben beni biliyorum istediğim gibi yaparım, yaşarım cesaretinde misin? Hasetlere🤣#DeliMavi 11 MAYIS 2022
Cesur olduğumu düşünüyorum. Çevreyi çok fazla takmam. O kim olduğunu hiç bilmediğim elalem benim için çok önemli değil. Ama bazen de korkak oynamak gerekir. Yaşadığımız dünyada kendimizi korumak için fazla cesaret iyi bir seçenek olmayabiliyor her zaman.
Okyanus diplerinde yaşayan bir çiçek vardı şimdi adını unuttum ama balık yiyen bir çiçek türü bu. Önce içine kapanıp küçücük ve zayıf görünüyor. Balık geçtiğinde birden büyüyor ve avını yiyor.
Hani derler ya, ''Kadınlar çiçektir'' diye. Ha işte kadınlar da bu çiçeğin aynısı. Ağlar, masum görünürler ama oysaki bu sadece bir hamle. Ben de bu çiçek gibiyim işte. Korkak kasıtlı olarak korkak görünen ama içten cesur olan biri. Ama ben kadın değilim orası ayrı
Herkesin korkma duyusu var gerçeğini inkâr edemeyiz yerine aksiyonuna göre korkak ve cesurum kim ne derse desin yaparım umrumda olmaz diye bir kaide yok bu dünyayı tek başına yaşamıyorum kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok rahatsız edersem de bedeline öder razı olurum bende hiç korku Yok diyen net sahtekâr dir 😄