Bu olanları sevgiliye anlatmalı mıyım
Tesettür modelliği yapmak günah mı?
Bu olanları sevgiliye anlatmalı mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burdan anlaşılan ailen sen ne kadar doğru olsan da sana güvenmiyorlar buradan sonra yapman gereken çok basit namus böyke bir şey değil neden hala bunu göremiyorlar
bana güvenmemk değil annem fesat biris ve benim ailem 21 yaşıma kadar sevgililim olmadığı halde hep beni ezecek fırsat aradı
Fakat buna sen yardımcı olamazsın ki bu durumda destek alması gereken kişi annen aşırı kıskançlık sendromunu yaşıyor ki bu da onun ailesinden gördüğü bir konudur bazıları bunu aşıyor ama annen aşmakla kalmamış daha da seni soyutlamak için uğraşmakta zaten bir aile kızının namussuzluk yaptığını haykırıyorsa aslında orada ailenin kendini sorgulaması gerek bence sizin durumunuzda olan birinin sessiz kalması ve büyük tepkiler vememesi gerekli
saçmalama ya ne günahı para lazımı
lazım tabi dünyada en önemli araç para. O modellikteki parayı başka kim verir öğrenciyken?1 ay byu her gün insnalara hizmet edip alacağın 4 bini tesettür modellikte bir çekimden alırsın
yardımcı olsam
niye abicim
sordum sadece
boş ver abi ya ölücem
neden ölesin
abi yazdım ya olanları ve üniversiteye göndermiyolar telefonumu vermiyolar napayım söyler misin
hmmm kaç yaşındasın
napıcaksın ki sapık mısın acaba
reşitsen karışamaz ailen sana
hani para hani
istemiyorsun :D
bi flörtüm vardı onu da kırılıp engelledim 2 ay sonra yazdı o gün de o beni engelledi ve üstünden 2-3 ay geçti son gelmesinin. Beni bi tek o kuratarailirdi ama demek bu kadar zamandır olmadığına gçre kızlarala, abaza olmasa sevdiğini isterdi sadece bırakmazdı. Off bunları düşündükçe artık yolda yürycek halim kalmıyor demin hastaneden çıktım yolda yürüyemedim hep düşücek gibiydim başım döndü ağladım.
ag be abim kıyamam ben sana :( dertleşmek istermisin
isterim abi yalan yok insana hasret kaldım
çktım
ben bu hesabı tanıyorum sanki yok ya. Flörtüme bi yoruöm yapsan
hadi ama
?
Cevap
3Cevap
biraz zaman ver ailene sende sakinleşip kendini toparlayanakadar birşeye karar verme bence
benim ailem yok. Allah bi el uzatsın artık
dedim gibi sinirli olduğun zaman bişeylere karar vermeni tavsiye etmme bende çok saçma olaylardan tartışıp gerekszi büyütülüp ayrı eve çıkmayı düşündüğüm oldu da sabrettim iyi ki de yapmadım o anki sinirle gereksiz aksiyonlar az bir sabır ile tekrar karlışıklı öpüşüp el sıkışırız ailemle bkalaım hayırlısyla 1 ayda kaldı askere gidicem inşallah döner dönmezde evlilik istedimi söyledim çünkü artık hani kafa yapıları farklı olunca anlaşılması güç oluyor ailemi severim bu arada yanlış ablaşılmasın sadece kafa yapılarımız farklı ve en ufak bi olay bianda büyüyor ve sıkıntı olabiliroyr bi yerden sonra
kanka ben ailem olmadığı için bu işi yapmak istedim zaten
Kızları öyle avlıyorlar tuzağa düşürüyorlar
Gerek yok bence ya
Yanlis yoll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?