Laptop aldığım zamanı bir kaç ay geçti sonra harddisk çöktü. Garantiye yolladım. Yapıl geri yolladılar. Sonra tekrar sorun oldu o sefer de yapmadan geri yolladılar ve menteşeyi kırmış ve şarj kablosunu kesmişler. Para veriliyor gördüğümüz muameleye bak. Bunlara bayağı saydırdım.
Bundan yaklaşık 1 ay önce Amazon’dan yeğenime elde tutulan atari siparişi verdim. Tahmini en geç teslim tarihi 15 gün sonra yazıyordu. 15. Gün geldi ben kargocuyu beklerken yeğenimede sürpriz yapacağımı söylemiş ve çocuk sabırsızlıkla beklerken Amazon’dan bir mesaj geldi ve özür dileriz siparişiniz henüz hazırlanmadı en geç 1 hafta sonra siparişiniz kapınızda yazıyordu ve 1 hafta sonra tekrar aynı durum tekrarlandı.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Dyson Airwrap geçen yıl buna neredeyse servet ödedim abi makine bu kadar mı kötü olur yani yapıyorum tamam mı saç yaparken birden kendi kendini kapatıyor arkadaki hava delikleri tıkanmış sürekli orayı temizliyorum temizlemekten saç yapamıyorum sinirim bozuluyor
Bir pantolon aldım denemeden evde denedim ve olmadı. İade etmeye çalışıyorum 2 aydır sistemlerindeki hatadan ve fatura numarasından dolayı bir türlü iade edemedim değişim yapamadım. Giymediğim ürün öylece duruyor hala.
Para vermeden de dert sahibi olabiliyorum bu aralar ama en çok alkol almak. Biraz kafa dağıtmak için almaya gidiyorum okadar para verince saymaktan sömekten kafayı bulamıyorum.
Olmazmı bb telefonu aldım askerde 0 diye 3 kere gitdim şikayeti için aldıgım tlfoncuya 4 dünçü için gitdigimde adam beni dövecekti bende meçburem katlandım kendi paramla rezil