HERKES BANA BAKIP GÜLÜYOR?

Sokakta, okulda, evde beni daha önceden görmemiş ya da görmüş insanlar fark etmez herkes bana bakıyor ve gülüyorlar neden anlamadım boyum 1.81 (uzuyor) kilom 56 bu arada. Kendimi çok yakışıklı buluyorum bazen ama bazen de bulmuyorum. Genelde dışarıda iyi evde kötü görünüyorum nedenini anlamadım. 1 sene önce falan sosyal fobim olduğundan şüpheleniyordum ama öz güven eksikliğiymiş sanırım. şu an o kadar kötü değilim ama yine de böyle insanların bakıp gülmesi gibi şeylerden öz güvenim düşüyor dedim galiba zayıf olduğum için tuhaf gözüküyorum spor salonuna gideyim. Başladım gitmeye ve ilk defa bir şeyde bu kadar kararlıyım ve yapacağım. Tipim şu halde bile çok iyiyken boyum uzunken ve vücutlu iken yüzüm de kilo alacağı için oturacağı için daha iyi olacağını düşünüyorum. Neden bana gülüyorlar ve komik bir şey varmış gibi bakıyor herkes?
Güncellemeler
+1 yıl
beyler bayanlar sanırım sebebini anladım. ben yürürken kendimi çok kasıyormuşum özellikle kalça ve bacaklarımı. bu yüzden de insanlar sanki g*tten yediğimi sanıyormuş sanırım. zayıf olmam da bu yürüyüşü daha da belli ediyormuş. tamam g*tten yediğimi sanıyor herkes ama her gün öyle yürüyorum be arkadaş neden her gün aynı kişiler gülüp dalga geçiyor sanırım dalga konusu olmuşum...
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca gay sananlar vardı demek bu yüzdenmiş
HERKES BANA BAKIP GÜLÜYOR?