Ben 4-5 yaşlarımdan 2-3 bişi hatırlıyorum başka da bişi yok. Daha eskisi. O yaşlar bile hayal meyal😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
4-5 yaşlarımdayken kirada oturduğumuz evin sokağını ve yakın çevresini hatırlıyorum. Arkalı önlü 2 evin arka tarafındaki evde yaşadık. Sokakta komşunun (daha doğrusu ev sahibinin) 4 yaşında yeşil SW Toros'u ile bizim 20 yaşında Murat 124'ümüz vardı. Evin önünde iğde ağacı vardı. Evin karşısında 3 katlı apartman, çaprazında dev elektrik trafosu bulunurken, yakınlarından sulama kanalı geçiyordu.
Kardeşimle oyuncak gibi oynardım , kulaklarını çeker yanaklarını sıkar gözlerine parmaklarımı sokmaya çalışır yerlerde sürüklerdim şükür ki hala hayatta adam :) 4 yaşındaydım az çok hatırlıyorum.
Cevap
10Cevap
3 yaşına ait su dolu çukura düşmüştüm nerdeyse boğuluyodum annemin arkadaşı kurtardı beni
teşekkür ederim ♥♥♥♥
2,5 3 yaşlarıma dair kardeşimin cenazesini hatırlıyorum 😔
O da bi şey mi ben yürümeye çalıştığımı hatırlıyorum 🙊
Evet 🤷🏻♀️
🤷🏻♀️ Olabilir mi 🤔
Bazı anılar var genelde kötü olanlar annemlere anlatıyorum sen onu nasıl hatırlıyorsun diyorlar😂 3 yaşımdaki kötü anıları hatırlıyorum.
3 yaşında ağzımdaki emziği ısırdığımı ve yüzümü buruşturarak ballı süt içtiğimi hatırlıyorum.
Benimde aynı. 3-4-5 o aralar. Annem imkansız diyor ama anlatınca şaşırıyor.
Ben hatırladığım tek sey cocuklugım yoktu savaş ınvgolgesınfe buyudım
Hatırlamak istemediğim çok şey var küçük yaşla alakalı
İlkokuldayken okuldan kaçtığım zamanları hatırlıyorum an meyal.
4 yaşımda bir anım var unutmadım onu annem kızmıştı bir argo kelime duyup söylemişim
En eski anı 13-14 yaşlarindaki çocukluk aşkım ondan önceki şeyleri hatirlayamiyorum
Galiba 5 yasındayım ailemle yolculuğa çıktık otobüse bindik yan taraftaki koltuklar başka yere gidiyor dedi ailem şok yaşadım ve ağladım 😄🙈
7 aylıkken bir dağ fotoğrafı var zihnimde.
3 yaşında bı anım var onu çok net hatırlıyorum.
@Ben_arıza hayır deney yapıyordum burnunu sıkıştırıp nefessiz bırakmıştım 😂😂🙆🏻♀️
Dört yaşıma ait bazı şeyleri hatırlıyorum.
4 yaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?