Mutluluk algılarım sadece beni yansıtıyor, eskiden yani çocukken neyse yine onlar. Üzerine eklemiş miyim evet. Fakat sonsuz şükürler olsun amin ki, bu yaşta da onları hatırladıkça mutluyum. Yine olsunlar, yine mutlu olurum.
Hayır etmiyor. Her yıl biraz daha değişiyorum. Önceliklerim hedeflerim fiziksel görüntüm yıla yıla değişim gösterir. Dönüşmeyi, değişmeyi seviyorum. Dünyada görmek istediğin değişimin kendisi ol demişler. 🌸💫🤍Kızlar Bir Adım Öne
Mutluluk kavramım her an her konuda değişir. Belki en saçma olayda mutlu olurum vs.. eskisi yenisi yok benim için. Mutlu olmak elimdeyse her şeyden zevk almaya bakarım.
Evet oynadığım eski atari oyunları sonra dinlediğim şarkılar karşıma çıkınca sonra çok sevdiğim orkideyi görünce ve baktigimda çiçek açtığında ve en beni mutlu şey çizim yapmam