Esim hala 17 yasindaki kiziyla uyuyor?

Iyi geceler arkadaslar oncelikle konu cok hassas oldugu icin sizlerden duzgun cevaplar bekliyorum. Tesekkur ederim.

Ben esimin ikinci evliligiyim. onun ilk evliliginden 17 yasinda bir kizi var ve birbirlerine cok baglilar. Buraya kadar normal. Ilk evlendigimizde ben esimle ayri yattigim bazi geceler esim kiziyla ayni yatakta yatiyordu once tuhaf bulmus sonra aralarindaki bagliliga vermistim. Dun ben annemde kaldim evlerimiz yakin dis macunumu unuttugum icin kendi evime ugradim kizida bizdeydi banyoya giderken yatak odasina baktim yine bizim yatakta yatiyor kiz. Neyse dedim ciktim anneme geldim bugun evime geldim banyoya girdim kapinin arkasinda esimin dun giydigi sort vardi baktim bolge bolge kan izleri var seytan durttu kizina regl olup olmadigini sordum oda evet dedi aklima abuk subuk seyler geldi tovbe yarabbim:( sonra esime kan izlerini sordum once camur izidir dedi (bahce var) suyla sildim cikmadi "hayir kan izi bu" dedim bana hic bisey olmadi bir yerden bulasmistir dedi fakat hic tatmin olmadim

Mantikli goruslere ihtiyacim var sizce bu olayda acayip olan ne? yoksa ben mi acayipim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar evet fircami almaya gitmistim kafam o kadar karisikki bir kelimemden beni yargilamayin kuranin ustune yemin ederimki bende anlattigim herseyde gercek lutfen ciddi cevaplar verin
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi gizlice evin yamacina bakmaya gidiyorum dua edin
Esim hala 17 yasindaki kiziyla uyuyor?