+1 yılYaş olarak sen 24 yaşındasınız desek, kocanın kızı 17 yaşında, kocan 20 yaşındayken kızı doğmuş desek, kocan 37 yaşında. Olamaz değil ama 24 yaşla 37 yaş çok var arasında mantıksız geldi bana. Ayrıca dış macunu için eve dönmek daha saçma geldi. Ben kendi annemin yatağında yatmiyorum, üvey kızın senin yatağında neden yatıyor buna izin vermende saçma. Herşey tamam diyelim, kocanla kızı, kız adetliyken mi beraber olmuşlar ve kan lekesi görünce bu senin aklına nerden geldi yani bana saçma geldi benim aklıma gelemzdi böyle bişey sormak. Sonra hadi diyelim ki beraber oldular, kızın adet kanı çeşme gibi mi oluyorda taaaaa şorta degsin. Neyse uzun lafin kısası bence daha yaratıcı fikirlere ihtiyacın var, biraz kitap oku ufkunu genislet.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben 31 yasindayim bir gun yine esimle yasadigim bir sorunla ilgili cok bunalip fikir danismak icin uyelik almistim alel acele hic dikkat etmeden amacim derdime care bulmakti
Macunla ilgili guncellememi yaptim
Konumun gercek olmadigini dusunuyorsaniz yardimci olmayacaksaniz mesgul etmeyin cikin lutfen ciddi cevaplara ihtiyacim oldugunu kirk keremi soylemem gerek?
En İyi Cevaplar
+1 yılBirr insan evlendigi adami taniyamazmi ya öyle karakterde olduğunu. bakislarinda konuşmasından bile anlasilir.. bence daha önce kafanizi karistirack bir durum olmadiysa bunu onemsemeyin. ayrıca öyle birşey olsa herşey düzenli olur ve kalan izler temizlenirdi ulu orta kalmazdi..
14 Yorumla
Soran+1 yılKafami karistiracak beraber yatma olayindan baska hicbir sey olmadi yani ne bileyim kizim cok guzel suna bak leylek bacak gibi seyleeri sik sik soyler ama her baba kizini guzel bulur diye aklima hicbirsey gelmedi sadece o kan izleri nasil bulasti orasi var ama kotu dusunmek istemiyorum
- +1 yıl
Tabiki her baba kizini begenirr.. bende sürekli babamla yatiordum evlenmeden önce... kafanizi karistiran başka sorunlar yoksa bence ustelemeyin. ama takip edin... dedgm gbi egerki ortada oyle birşey olsaydi kanitlar izler yok olurdu.
- +1 yıl
Ağzına sağlık güzel yazmisin
- +1 yıl
Eyvallah saoln
Bahsettiğiniz konu ciddi anlamda üstünde durulması ve çözüm üretilmesi gereken bir durum. Gerçekten bağlılıktan oluyor olabilir, üvey kızınızın güven sorunu olabilir ve babasının yanında yatıyor olabilir. Veya baba kabul edilmesi kolay olmayan bir hastalığa sahip, yani PEDOFİLİ. Bunu ilk ailenin yapısını bilmeden anlamak zor. Ciddi anlamda psikolojik destek almalarında yarar var her iki durumda tarifsiz yaralar açabilecek sonuçlar doğurabilir.
10 Yorumla
+1 yılYa şimdi pot kırmışsın hiç bir Türk diş macunu için evine dönmez, daha başarılı yazabilirsin, fırçada değil macun
108 Yorumla- +1 yıl
+ nı verdim
- +1 yıl
++++
- +1 yıl
Bir de millet ciddiye alıp cevap vermiş çok güldüm ya
- +1 yıl
He ablam haklısın, fırçanı almaya gittin kabul, bu adam * mu ki kızıyla yatıyor 17 yaşındaki kızıyla, bu kız yollumu ki babasının yanında kalıyor, hadı bunlar yiyişiyor senle niye evlensin, burası Türkiye, burada değil kızı ile aynı yatakta yatmak, odaya girerken bile kapısı çalınır. bırak bu işleri, yeme bizi
Soran+1 yılSiz boyle buyuk konusuyorsunuz ama umarim basiniza gelmez. Ben tum ictenligimle derdimi aciyorum fikirlerinizi bekliyorum siz baska derttesiniz gercekligine inanmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen zaten karisigim bir de sizinle ugrasamam.
- +1 yıl
Ya adam hadi kızla yatıyor, kızı da. mı ses etmiyor, ananın evi yakın olsa gitmezsin yatıya, eve gidiyorsun, aa bakmışsın fırça yok, hadı okadar yolu tekrar gidip geleyim fırçamı alayım dişi fıırçalıyım, bu hıkayenın her yerı hata
Soran+1 yılUgrasmaya degmez ama yinede anlatacagim demekki daha cok detaya ihtiyac var annem ben evlenmeden once oturdugumuz sehirdeydi 4 gun once buraya tasindi ilk iki gun geceleri bizde kaldik son iki gindurde hem yardimci olmak hemde onlara olan ozlemimden dolayi annemde kaliyorum bu size son cevabimdi acik aramaya devam edebilirsiniz.
- +1 yıl
Ya ablacım böyle bir olay olsa buraya değil annene anlatırdın zaten, ben bu hikaye olmamış diyorum inanmadim, benle aynı fıkır de olanlar da göstermişler saolsunlar, şimdi bidaha yazmassak iyi olur hadi iyi geceler sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
çok tuaf nekadarda masumane düşünceler we yorumlar yapan arkadaşlar war.
e aynanın diyer yüzü bu adam kızının yanına sadece iç çamaşırlarını giyipdemi yatıyor adam ayagına kilot üstüne atlet giyiyor ayagında kilot üstünde pijama olan kızının adet kanı adamın kıloduna bulaşıyor bırakın ALLAH aşkına ya görülen köye klawuz ne hacet adam şerefsizmiş kzıyla olmuş başka açıklamasımı war bunun14 Yorumla
Soran+1 yılSicak bir yerde yasiyoruz esim hep sortla yatar gece farkinda olmadan uyurken bulasti heralde aksini dusunmek istemiyorum..
Soran+1 yılya cok kotu hissediyorum kendimi boyle dusununce eger yanlis birseyler varsa Rabbim gostersin ne diyim...
Anlattığın olay doğrudur ya da yanlıştır bilmiyorum. Kimseyi bilip bilmeden yargılamamak gerek. Hemde bu kadar ciddi bir olayda. Eğer bir akıl istiyosan da yine bir gün bu şekilde çık evden. Ve annelerde kal. Biliyorum etik değil ama odaya kamera yerleştir.
45 Yorumla- +1 yıl
mantıklı bu bence
Soran+1 yılSu an gidip gizlice soyle bir bakabilirim annemdeyim su an aama bunu yapmak cok agrima gidiyor
Soran+1 yılDegil ama kime guven oluyorki su hayatta en yapmaz dediklrIn yapiyor
öncelikle öz kızından bahsediyoruz değil mi? öyleyse annesinin yokluğunu hissettirmek istemedigi için yanlız bırakmak istememistir. kan olayina gelince üstün kuruntular yapma direk eşinle konus paranoyak olursun yoksa anlayışlı biri ise konuşur zaten olay aydınlanir yok olmz dersen göz hapsine al bir süre
00 Yorumlanormalde insan öz evladına kötü gözle bakamazda karakterindende belli olur ben zannetmiyorum öz evladıysa adet olmuştur belki ansızın böle bir durum oldu bilemezsin sen rahat etmek istiyosan seytandan kurtulmak istiyosan eve çaktırmadan kamera tak bir süreliğine gör durumu bişey yoksa çıkartır atarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılKamera taktiracak kadar tuhaf bir durumla karsilasirsam onerinizi dikkate alicam. Tesekkur ederim.
İnsan karşısındakinin davranışlarından az buçuk karakterini anlar. Karakter olarak nasıl bir insan gerçi daha yeni evlisiniz o kadar tanıyamazsım. Ama kazık kadar kızıyla aynı yatakta yatmaları anormal. Çünki ne olursa olsun dinen de sakıncalı ayrıca insanların bayan olsun erkek olsun rüyasında cinsel istekleri uyanır. Hiç hoş değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum canım o gün gittiğimde herhangi abes bir durum görmedim ve artık durumu Allah'a havale ettim eğer pis bir durum varsa er ya da geç çıkacaktır ortaya ilgilendiğin için teşekkür ederim..
+1 yıl17 yasında ergenlikte olan bir kızın babasıyla bu turde uyumaymis dogru bulmuyorum hani gidersin tv izlerken yanina yatarsin sonra gidersin tamam olurda dedigin gibi anormal geldi diger arkadaslarin dedigi gibi teknolojik cagdayiz kamera biseyler koy odaya her uyuduklarinda bu devirde herseyle karsilaniyo ne yazikki
20 YorumlaYillardir beraber yayiyorlar ama tesadufki senin dis macununu almaya gtldigin gece kizinin bekaretini babasi bozmuş. ya da adetli adetli kiziyla iliskiye girmiş. l*n hangi psikolojiyle yaziyorsunuz bunlari.
12 Yorumla
Soran+1 yılAman acayip olan ben olayimda.. istediginiz kadar yuklenin bana...
ya kizim manyakmisin sen bende 18 yasindayim babama sarilib uyurumm bu aradaki baglikdan oluyo sacma sapan seyler dusunme
25 Yorumla
Soran+1 yılSagol canim buradaki bazi cevaplardan sonra bende sacmaladigimi anladim
Soran+1 yılDunyanin hali ahlaksizlik boyutu malum ister istemez o kan nasil bulasti diye dusunuyor insan
+1 yılŞimdi Türk milleti olarak aslında her şeyi tattik. Muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır ama tıpkı bu düşünceleri eşine açıklamadan işin içinden cikamazsin kafayı yersin. Tabiki kocana git böyle bir şeyi ima ediyorum deme. Ama ya çöz ya da kurtul
00 Yorumla
+1 yılDirek kotu dusunme ablacim. cunku inanilmaz ciddi bir durum. Kiz hasta olmus babasida bunu gormezden gelmis olabilir onu utandirmamak icin. Hem esine guvenemiyor musun ki bu konuda boyle seyler aklina geldi?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 19 yasimdayim babamla birbirimize cok bagliyiz ancak 7 yasindan sonra hic babamla uyumadim ayrica odama girerken bile kapiyi calar yanimda uzanirken bile esofmansiz uzanmaz. Bilemiyorum com degisik iliskiler var
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizde babamla cok resmiydik o yuzden belkide tuhaf geldi bu durum
Cevap sahibi+1 yılİcini ferah tut akisina birak
öyle birşey yapsalar arkada iz bırakmazlar emin olun. içinizi ferah tutabilirsiniz. düşünmesi bile iğrenç. başka bir sebep olmuş olabilir kötüyü düşünmeyin huzurunuz kaçar.
02 Yorumla
Soran+1 yılIste ben annemdeydim dun de tartismaliydik esim eve gelmeyeceGimi saniyordu
Bir Babanın En kıymetli Şeyi Kızıdır Ama kız Belki regl olmuş olabilir.
aklındaki şeye kesin cevab gerek yoksa Unutmassın Odaya Bİrşeyler kamera Falan Yerleştir.20 Yorumla
+1 yılEğer gerçek bir durumsa oha demekten kendimi alamıyorum. Bildiğin ensest bu lan. O yaşta kız babasıyla mı yatar allasen?
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyormus demekki ensest oldugunu sanmiyorum artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılneyin peşindesin ki belli zaten baştan yanlış. böyle ailenin içinde kadın olman çok rezil durum. ayrıl adam gibi birisiyle evlen. ensest var resmen. kanı manı boşver eşşek kadar kız baba koynunda uyumaz uyursada sonuç belli illa ki. sapkınların içinde yer alırsın
10 Yorumla
+1 yılBeraber yatmaları tuhaf. Bu hayatta babana bile guvenmıceksin. Git iyice araştır bu durumu ama eşine belli etme yoksa evliliginiz ortada birşey yokken sarsılır ve biter
10 YorumlaBence kesin yiyişiyorlar. Hatta öz kızı olduğu ne malum. Gayri meşru çocukları bile olabilir. Yandın abam sen. Dişmacunu da önemli tabi. Sağlık
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin oz kizi kopyalanmis sanki ayrica guncellemeye bir bak
Yatakta falan da varmıydı bu izler kızın fazla gelmiş ve öyle geçmiş olabilir normal gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılYataga bakmadim baksaydim cok belli olacakti su kizi yatakodasinda uyuyor
Soran+1 yılYoktur ya insallah hele zzarammmm in yazdigi cevaptan sonra icim baya rahatladi
+1 yılBence evhamlanmanizi gerektirecek bir sey yok esinizin hayatindaki en degerli varligi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi oldun icimi ferahlattiniz
Ya kız babasına bağlı olur ama neden hep yatarlar.. Ve kan izleri dürttü beni de.. Senin ne düşündüğün önemli kadınların hisleri doğrudur.. Ama düşündüğüm şey varsa kimse anlamasın diye yakınlaşmazlar.. Kocanın yalanı düşündürdü
00 Yorumla
+1 yıldüşüncesi bile kötü ya umarım şüpheye düştüğün gibi bir durum yoktur.
12 Yorumla
Soran+1 yılInsallah yuce rabbim beni boyle bir kansizla sinamiyordur
- +1 yıl
inşallah allah yardımcın olsun.
+1 yılTövbe ya Rab tövbe. Sen büyüksün, sen hidayete erdirensin. Yolundan sapmışlara çıkış yolu göster.
31 Yorumla
Soran+1 yılAmin
güzel ablacım ne olursa olsun 17 yaşında bir kızın babasıyla aynı yatağı paylaşması normal değil,
aslında sende gerçeğin ne olduğunu ap açık biliyorsun ama emin olmak için sormuşsun,
bence odaya kamera falan koy o zaman anlarsın durumu..00 Yorumla
+1 yıl17 yaşındaki kızın hala babasıyla yatması normal değil, kesin bir iş var..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çarşaf temiz miydi? Bahçeye şortla mı çıkıyor eşin? Kullanılmış pederi kontlrol ettin mi?
00 Yorumla
+1 yılBu işte bir anormallik var açıkca belli oluyor ya da biz fesatız
34 Yorumla
Soran+1 yılBiz fesat olalim nolur
- +1 yıl
İnşallah fesatlık bizdedir ya , hiç travma yaşamışmı o kız
Soran+1 yılValla gayet normal girunuyor
- +1 yıl
Neyse ya aklına kötü şeyler getirme dicem ama elde değil
öncelikle 17 yasında bır kızın babasıyla aynı yatagı paylasması normal herseyı sapıkca karsılamayın ama anlattıgın olaylara bakılırsda kafada soru işareti yaratmadı degıl
10 Yorumla
+1 yılmüneccimlik yapma ver ayarı koy kamerayı teknoloji çagındayız sonrası gelir sonra ver odunu ver odunu
02 Yorumla
Soran+1 yılSu kamera isinI dusunecegim
- +1 yıl
ne düşünmesi hergün mölmektense ver ayarı dogruysa bide polise git cila çek.
Kamera koy ve izle başka türlü emin olamazsın bu dünyada olmaz dediğim herşey oldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kamerayi guvenilir sekilde nasil temin edebilirim
Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. zaman kötü kardeş hersey olabilir
hem o yaştaki bir kizin orda yatması iyi bir sey değil..02 Yorumla
Soran+1 yılAnneyle baba kiz bebekken ayrilmislar o zamandan beridir durum boyle aliskanlik olmus
+1 yılsoruyu okumadım, sadece başlığı dikkatimi çekti,, koçan normalmi senin, kocana tek söylenecek şey OHA ÇÜŞŞŞ
00 Yorumla
+1 yılaynı yatakta yatıyorlarsa kızının kan izinin erkeğe bulaşmasından daha doğal ne olabilir ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilmi?
- +1 yıl
senin için fesat bence. kızı o be kızı!!!(ben de böyle vurgulayarak söyleyeyim de havalı olsun acık:)
Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Yoktur yoktur sen rahat ol bir adam ne kadar karakterdir pislik bir adamda olsa kendi oz kizina bunu yapmaz adam yapsa kiz yapmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah arkadasim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada çok normal gelmedi ama yinede eğer regl olduğuna inanmak istiyorsan biraz mide bulantıcı olabir ama kız çöpe ped falan atıyorsa oralara bak derim biliyorum saçma ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnsest ilişkiler avrupada çok yaygın maalesef. Kaygılanmakta haklısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılIste bir an seytan durttu noluyoruz dedim
Cevap sahibi+1 yılyaw belki kocan sen yanlış anlama diye kan olduğunu söylememiştir. Sonuçta aynı yatakta uyuyorlarsa kan bulaşmış olabilir şortuna.
Soran+1 yılEvet buda geldi aklima insallah oyledir
+1 yıl17 yaşındaki kızıyla normal bir erkek yatmaz. Gerçekten "kızı" olduğuna emin misiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim bunu onlari tanimayanlar bile anlar esime sac tak Al sana kizi
- +1 yıl
Eşinizin ve kızın hal ve hareketlerini yaşam tarzını siz biliyorsunuz. Çok da şüpheleniyorsanız gizli kamera falan koyun eve bence. Şüpheyle yaşamak sizi yakında psikolojik olarak hasta edecektir buna bir şekilde son vermeniz gerek. Ayrıca kız çocuğu babasına çok düşkün olur sizi kıskanıyor olabilir mi?
diliyorum ki aklımıza geln sadece bizim pisliğimizden olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılEvham da yapıyor olabilirsin ama bence ensest var ortada.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah yoktur olsa kizinda degisik haller olurdu sanirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten ciddi oldugunun farkındayım ve burdaki saçma sapan yazılara bakma, hayatta bu durumlarda oluyor ve burdaki insanlar nerde yaşıyolarsa sanki bunlar olmuyormuş gibi seni yargılıyolar boşver,
ilk önce sen kaç yaşındasın ve eşin kaç yaşında?010 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur edrim derdini acmak bile sorun bu ulkede. Ben 31 yasindayim esim 44
Cevap sahibi+1 yılçokta arada büyük bir yaş farkı yok gibi ne zamandır evlisin bunu soruyorum çünkü aralarındaki ilişkinin kız baba ilişkisi dışındaki gibi bir durum varsa başka günlük hareetler ilede anlaşılabilşinir
Soran+1 yılYok ben oyle birsey olmadigina karar verdim zzarammmm da yazmis o da zaman zaman babasiyla uyuyormus demek olabiliyor boyle seyler ben cok sacmaladim yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılaman olmasında :((
benim kafamı eşinin giydigi çamaşırda kızının kanı nasıl var onu anlamadım sadece
Soran+1 yılZaten beni bu dusuncelere iten de o oldu ama sonucta insan uyurken ne yaptignin farkinda olmuyor adet de bazen siddetli olabiliyor bir sekilde bulasti heralde sortun cep uc kisimlarinda vardi yatarken bulasti demek
Cevap sahibi+1 yılevet şortun neresinde oldugu önemli ama bence artık ayrı yatmaları lazım ama
Soran+1 yılEvet ama bunu babasi olarak esim dusunmuyorsa benim soylememin bir anlami yok
Cevap sahibi+1 yılbence başka yolla anlat dene bence
Soran+1 yılNasil anlatabilirim bunun yanlis oldugunu? birbirlerine cok baglilar kizi biraz kiskanc yapida esimde kizina olur uzulmesin diye kirk taklalar atar boyle bir sey soylerse muhtemelen kizinin uzulecegini dusunecegi icin bastan falso bu durum
Cevap sahibi+1 yılama sonuçta artık sen varsın ve o da çocuk degil 17 yaşında kocaman bir kız ve bak nelere yol açıyor, böyle birşey daha yaşarsan sen hiç işin içinden çıkamazsın bu sefer
Burası türkiye olmaz öyle şey :) kızı olduğundan eminmisin?
10 Yorumla
+1 yılya kusura bakma yanlıs anlamıs olabilirim ama acıkca sorayım kızıyla filan oldugunumu sanıyodun anlamadım canım
00 YorumlaBenim inanasm gelmiyo yani ikna olamıyorum o yüzden bence eşinizle konuşmanız gerek.
00 Yorumla
+1 yılgenital böldesini traş ederken kesmiş olabilir mi, onun kanı olabilir mi ?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe maalesef huzurunu bozar, bu gördüklerin hiçbir şeyi kanıtlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 20 yaaşındayım babamla uyuyorum bir şey olmuyor ne saçma soru.
00 YorumlaTuhaflık saten bereber yatmalarında ... kocaman kız
00 Yorumlaben kızımla aynı yatakda yatmazdım ama cok severdım sanırmı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi 17 yaşında bir kız ile öz baba dahi olsa beraber uyuması normal değil.2. cisi kan felan varsa kızla ilişkiye girmiştir. s. s. s
10 Yorumlaşunu soracağım. Sence eşin böyle bir şey yapabilir mi?
00 YorumlaBosa herifi yalan soyluyor Sortu kuru temizlemeye gotursen ne oldugunu soylerlerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin kac yasında sen kac yasındasın aranızda kac yas var sizin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kız guzelmı güzelse ver adresı istemeye gelım snde rahatlrsn kızı alınca
00 YorumlaBöyle bir şey olabilir mi ki ya son durum nedir
02 Yorumla
Soran+1 yıl3. Güncellemesi yapamadim gittim ve garip hicbir durumla karsilasmadim şuanda da boyle şeyler dusunmemeye calisiyorum öyle bir şey olamaz diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence esın kendı kızını bozmus olalbılır baska altarnatıf yok cunkı
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz adetim diyor ama
Cevap sahibi+1 yıladetse buyuk ıhtımal anal bolgesınden yapmıs olabılır esınızz yırtılma felan olduysa kan gelebılırr daha oınce benımde basıma gelmıstı hıc anala yapmamıs bırıyle yaptıgımda ondanda kan gelmıstı...
Soran+1 yılYok daha neler
Cevap sahibi+1 yılewt olmaz demeyın yapabılırde yanı kocanız sonucta sureklı onunla yatıyormus bır ınsan sureklı kızıyla yatmaz kı yatarsada bır sıkıntı vardır evlı ınsan karısının yanında yatar ne o oyle her gun kızıyla yatmasıda neymıs bnce esınızle kızı arasında bır sey var sıze soylemıyorlar ama tamam vajınal bırlıkte olmamıs olabılırler ama anal yapmıs olabılırler hıc televızyona bakmıyor musun baba kız neler yapaıyorlar ılerde benım ne demek ıstedıgımı anladıgınızda o zmn bana hak vereceksnz emın ol dıkkat oılun hatta elınızdne gelırse emın olmak ıcın odaya gızlkı kamera ya da ses cıhazı koyun vede evde sadece ıkızı varken o zmn ne yapotıklarını anlarsınzı en kolay oczum bu?
ensest hikayelerin diğer yüzü böyleymiş demek ki.
00 YorumlaAcayip olan o yastaki kizin babasiyla yatmasi
22 Yorumla
Soran+1 yılKucuklugunden ben hayatine girene kadarki surecte hep birlikte yatmislar ama bu yasta ve artik ben varken hani yoklugumu firsat bilip boyle yapmalari tuhafima gidiyor zaten tamam bir aliskanlikti diyelim ama artik ben varim bir bucuk senedir birak bu aliskanligi dimi ama
+1 yılUyurken külot lari degmiş olabilir sadece.
01 Yorumla- +1 yıl
ömrümde gördüğüm en harika ayaklar bunlar o ne be vaay kim bu resimde ki hatun
+1 yılYa okurken bile igrendim saçmalık dicem yani
00 YorumlaDis macunu için eve gelmek?
20 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya olmaz öyle şey
02 Yorumla
Soran+1 yılSu an tokat atsaniz sacmalama diye yemin ediyorum gobek aticam
- +1 yıl
saçmalama öyle bir şey olmaz
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi