Çok fazla, birde ağlayarak uyanmak denen versiyonu var bunun. Sıkça yaşadığım bir durum, kendi ağlama sesime uyamıyorum hıçkıra kıçkıra ve rüyamda ne gördüğümü de hatırlamıyorum, sadece yoğun bir şekilde gelen ve durduramayıp bir süre daha neye ağladığımı bilmeden güne başlıyorum. E şimdi o gün nasıl güzel geçsin yani.😒
Oldu. Ağlarken uykusu geliyor insanın, bunu farketmiş olmalısınız ama gerçek ağlamaktan bahsediyorum kısa süreli bir iki gözyaşı değil. Ağlıyorsun zaten başın ağrımış oluyor, yoruyor ve uyku ağırlığı çöküyor. Çok kez yaşadım bu durumu, bunu bir tek yastığımız anlar...
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Oldu.. Babamı kaybettiğim dönemlerde kimsenin yanında ağlayamıyordum ve ağlarken de yatakta sızmıştım bir kaç kez.. Ağlayabilmek istiyorum bazen yine ama olmayınca olmuyor.. Keyifli günler..
Olmadı. Ağlarım, ağlamayı bitirdikten sonra ağlamanın beraberinde getirdiği o yorgunluk hissiyle dalarım uykuyu. Ağlarken uyuma diye bir şeyi ilk kez duyuyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet bu şekilde uyuduğum oldu. Çünkü ağlamaktan yoruluyorsun artık. Bide üstüne ruhun ve kalbin yorgun kaldıramıyorsun. Aslında uyumakta değil o. Çünkü o an uyurken bile ağlıyorsun. O moda girdi mi çıkmak kolay değil.
Ağlarken anlık yorulup uyuya kaldığım oluyordu ama uzun zamandır ağlayamıyorum. Ama bazen uykuyla uyanıklık arasında durduk yere gözümden yaş gelmeye başlıyor 😅 Birde gündüz ağlamışım hiçbir şey de yok ama hani ağlarken içini çeke çeke ağlarsın ya bir anda öyle oluyor anlık
Oldu, ağlaya ağlaya uyuyakaldığım geceleri bilirim. Asla da unutmadım desem yalan olur. Çünkü unuttum neden ağladığımı bile sdfsad. Yine de insanı derinden saran bir olay. Çok içerlediğimde ve gerçekten kırıldığımda ağlamaktan uyuyakalmıştım. Bir daha da bu kadar yıpratmadım kendimi, hiçbir şey için ☾
Evet, ağlayarak uyuduğum ve ağlayarak uyandığım çok olmuştur. Kafamı bir şeye takarsam, çok üzülürsem dayanamam ağlarım. Yoğun bir özlem içerisindeydim ağlamıştım, acı çekiyordum ağlamıştım. psikolojik olarak iyi değildim ağlamıştım. Ağladıktan sonra gelen uyku, baş ağrısı, göz kapaklarının kapanması kötü oluyor.
2 yıl önce ağlayarak uyuyup, ağlayarak uyanabilindiğini öğrendim. Hatta insanın 48 saat aralıksız ağlayabileceğini de.. oluyor böyle şeyler Allah kimseye yaşatmasın diyelim.
Kolay kolay insan içinde ağlayamam bunun için bazı şeylerin içimde çok birikmiş olması lazım. Genelde yalnızken ve uyumaya yakın duygu boşalmaları yaşarım. Kendi kendimize bir şeyleri atlatmaya alıştık artık kimseye ihtiyacımız yok şükür.
Genelde ağlarken bayılıyorum idnejdnuejdjd Sonra uyanıp hiçbir şey olmamış gibi millete espriler yapıyorum diejdjd millet de sanıyor ki gamsızız idjejdjd
Ağlarken uyuduğumu hatırlamıyorum. Ağladıktan sonra uyumuşumdur belki, o uyku anında birkaç damla gözyaşı daha akmıştır ama hıçkıra hıçkıra uykuya daldığımı hatırlayamadım..
Allaha çaresizlikten nolur artık olsun diye dua ederken gözyaşım akıyordu, uyuyakaldığım geceydi o zaman. Sanırım artık mutluluktan uyuyamayacağım geceler var sırada.
Yani öyle bir sey yaşamadım. Hayatta zor anlar yaşamama rağmen çok az ağladım. Ağlarken uyuyakalma olayını düşününce valla şu an komik geldi. Yaşayan varsa bilemiyorum ama trajıkomik geldi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmuştur, ağlarken insan bedenen yoruluyor belli bir zaman sonra gözleri kapanıyor insanın 😊
Çok sevdiğim bir insanın aslında göründüğü gibi olmadığını, iki yüzlü ve yalancı bir insan olduğunu öğrendim sonra Küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim 😃