Kişilik & Karakter Telefon numaranın son rakamına göre senle ben ne yapacağız? ZulemaVis Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Katılmayanı CİN ÇARPSIN 😛 Güncellemeler+1 yıl cevap yazanlar soruyu bir zahmet beğensin lütfen 😛 Telefon numaranın son rakamına göre senle ben ne yapacağız? Cevapla Telefon Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ölecez güzelim kefeni hazırlat şöyle şıkır şıkır olsun😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. 8-Benimle evlenir misin? 0 0 Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eee yemeği nerde yemek istersin bi yarım tavuk döner yer miyiz😉 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evleneceğiz sonra boşanacağiz sonra tekrar evlenecekmişiz 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Evlenecekmişiz, ben yokum.😃 1 0 Yorumla
Angoralı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Sinemada ölüyoruz. Birbirimizden uzak duralım bizim için en hayırlısı bu 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 6 rakamı da o çok zor be :D 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sinemaya gidiyoruz hangi filmi istersin 1 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öpüşecek miyiz ay noluyoo noluyoooğğ 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgili olacakmışız, yaklaş hele yaklaş... 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Hiç kavga etmedim ki ben mevzuya gidek 😀 0 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Ödev yapacağız güzelDers çalışma bahanesi ile 0 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgili olacakmışız, imkansız 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Evleneceğiz öleceğiz 🥺 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ölücez 1 0 Yorumla
Galatalibey Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl 6 ti 1 1 Yorumla Galatalibey +1 yıl Gelmedi öpücük
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 60' ın 0' ı 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. 81 55 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öleceğiz☠️ 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. mevzu. kaç kızım 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evleneceğiz 😄😄😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ölecez güzelim kefeni hazırlat şöyle şıkır şıkır olsun😅
8-Benimle evlenir misin?
Eee yemeği nerde yemek istersin bi yarım tavuk döner yer miyiz😉
Evleneceğiz sonra boşanacağiz sonra tekrar evlenecekmişiz
Evlenecekmişiz, ben yokum.😃
Sinemada ölüyoruz. Birbirimizden uzak duralım bizim için en hayırlısı bu
Tanışağız
Mevzuya gireceğiz
Öleceğiz
😂😂😂😂
Mevzuya girelim bakalim😉
6 rakamı da o çok zor be :D
Yemek yiyeceğiz ne seversin 🤪💯
benim numaranın sonu :D 31 :D
kanka olacağız. Bence mantıklı
Sinemaya gidiyoruz hangi filmi istersin
Sevgili olacağız geell 😝
Öpüşecek miyiz ay noluyoo noluyoooğğ
1 çıktı tanışalım mı şimdi 😂
Sevgili olacakmışız, yaklaş hele yaklaş...
sevgilimi yok artik 🤣
5..
ama sevgilim var..
4 sinemaya gideceğiz 😊
Sevgili olacağız 😄😄
Ben 6 isterdim ama 2 maalesef
Hiç kavga etmedim ki ben mevzuya gidek 😀
Telefon numaram yok, bir şey yapmicaz
Ödev yapacağız güzelDers çalışma bahanesi ile
Sevgili olacakmışız, imkansız
Evleneceğiz öleceğiz 🥺
Ölücez