Kişilik & Karakter Hayattan enerjinin tükendiği zamanlar oluyor mu? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sanırım şu an o dönemi yaşıyorum.Ah burhan altıntop replikleri resmen benim için yazılmış gibi :,-)#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🔥💥 Hayattan enerjinin tükendiği zamanlar oluyor mu? Cevapla Replik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bazen oluyor. O anlarda anlıyorum ki deşarj olma zamanım gelmiş. Kendime vakit ayırınca enerjim de yenileniyor. 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. 2019 ve sonrası için hayat enerjimin 0 olduğu yıllar diyebilirim. 0 0 Yorumla
auditor Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Corona ilk basladiginda cok sikilmistim. Ama bu yaz icinden gecicem 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. evet şu sıralar biraz öyleyim yaaa modum aşırı düşük 0 0 Yorumla
KaybedenKazanır Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde öyleyim sürünerek yaşıyorum 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet oluyor maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen oluyor. O anlarda anlıyorum ki deşarj olma zamanım gelmiş. Kendime vakit ayırınca enerjim de yenileniyor.
2019 ve sonrası için hayat enerjimin 0 olduğu yıllar diyebilirim.
Corona ilk basladiginda cok sikilmistim. Ama bu yaz icinden gecicem
evet şu sıralar biraz öyleyim yaaa modum aşırı düşük
Hiç hayat enerjin oldumu papatya 😂
oluyor ve 1 ay tatile çıkıyoruz
Genelde öyleyim sürünerek yaşıyorum
Evet oluyor
Bazen
evet oluyor maalesef