Birgün kızın biri babasına gidip bir derdi olduğunu söyler , babası bilge bir tavırla. sabah erken kalkacaksın benimle birlikte çalışacaksın bende sana derman olacağım der. ilk gün Kız sabah erken kalkar ve babası ile ormana ağaç kesmeye giderler. babası kestiği ağaçları tektek evin bahçesine düzenli bir şekilde kızına dizdirir. günler haftalar aylar böyle geçer. velhasıl şu ki;kız dayanamaz babasına sorar hani derdime derman olacaktın ben sıkıldım. Babası kızına çatıya çıkmasını söyler. çatıya çıkan kız aşağıya bakar.. Ve görür ki Ağaçlarla aşağıda yazılan koca bir yazı bulunmaktadır.: '' Derdini S*key*m... ''
Beni başkası güldürmez veya üzemez gülmek istersem her zaman gülmek benim elimde bir başkasının değil Bugün hem güldüm hem ağladım hem sinirlendim hem sıkıldım yani dengesizin biriyim beş dakikada bir duygu değişimine giriyorum.
Sabah güldum moralim bozuktu normalde sinirlenecegim bir sey duydum ona guldum moralimin bozulmasina ir nebze katkisi olan biri güldurdu tuhaf bir sey oldu oyle