Nerden biliyorsun kendinin de çekici biri olmadığını? Lütfen şu saçma internet ve sosyal medya oyunlarına gelmeyin. Kendini olduğun gibi sev ve kabul et. Yine değişiklik yapmak istiyorsan da imaj değişikliği yapabilirsin ne bileyim yani saçını kes , kahkül vs yap, qua sha taşı kullan onu ben kullanıyorum mesela. Hem ben de senin gibi internette gezerken hep görüyordum böyle kızları ve moralim bozuk oluyordu kafayı takıyordum sürekli ama artık instagram uyg kullanmadığım için daha iyiyim ama şöyle ki uyg silmeden de kendimi böyle hissetmem gerek. Ama uyg ciddi anlamda büyük bir etki yaratıyor maalesef. Yine de ne olursa olsun kendini olduğun gibi sev , eminim ki sen çok güzel ve çekici birisindir. Ve bir de bence uyg silmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendin olarak gayette çekici olabilirsin. Başkalarına imrenmeden, kendini başkalarıyla kıyaslama dan, kendine değer vererek ve kendini severek bunu başarabilirsin.
Bunu yapmıyorsun dur demiyorum yani her insan kendine bir nevi değer verir nihayetinde. Asıl kendinde keşfetmen gereken sen zaten öz'ünde çekici bir insansın. Kendini sevdiğin zaman da bunu keşfetmiş olursun. Ve kendini her daim çekici bulursun 😄10 Yorumla
+1 yılBende geçen yıla kadar instada aktiftim ürünler tanitiyordum. Orası aslında bir isyeri. bunu böyle anlayın çoğu kişinin sponsoru var profesyonel makyaj yapıyorlar spor içinde her türlü imkanları var. herkes öyle olacak diye birsey yok güzellik algısı bu değil çünkü
00 Yorumla
Selam,
Herkesin çekicilik kriteri farklıdır. Mesela bana göre zeki ve orta tipli kadınlar çekicidir. Kimine göre ise o instagram'da ki süslü kızlar...
Bana kalırsa kendine bakım yap, spor yap ve kendini herhangi bir alanda geliştir. Bunlar seni mutlaka çekici kılar.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
u +1 yılFizik güzelliğine dikkat etmelisin, bakım yapmalısın, kıyafetlerin de çekici olmalı, saçlarına da dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmak en başta bunu bu sebepten çekici Bir hava geliyor
30 YorumlaHer zaman gülümseyin, sıcak kanlı ve iyimser bir kadın olmak için gayret gösterin.
Yaşınıza, işinize, kilonuza ve çevrenize uygun kıyafetler tercih edin.
Yüz şeklinize, yaşınıza ve mevsime göre saç şekli belirleyin
kız olmak çok iyiya14 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bir yorum
Belli bir kalıba sokmadan
Demeniz harika
Sadece kişisel ilerlemeniz - +1 yıl
Hayır aksine çok güzel bir yorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik bakımlı olmakla olmaz. Kimse sonradan çekici olamaz. Sonradan bakımlı olursun o ayrı ama çekicilik ruhtan gelir.
31 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle 👍👏👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı.
haddini bil yeter sonradan kazanabileceğiniz bir özellik değil. Mizacda yoksa boşa. çekici olacağım diye etiket yersin üzülürsün. Kır dizini otur oturtuğun yerde. eved.10 YorumlaÖncelikle kendine bir anlam katmalısın. Herkesin en iyi olduğu bir özellik vardır. Bu özelliğini parlat ve öne çıkar. Sonrası aalet çekim gücü ha bide paspal gezmek dişiliği öldürüyor varsa kurtul
10 YorumlaLüks markaların çok açık olmayan ve çok da kapalı olmayan kıyafetlerini tercih edersen sen de onlardan biri olabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ah fakirlik :(
+1 yılSpor, giyim tarzı, saç modeli, bakım, makyaj vs. Onları çekici yapan bu, görünenden çok daha fazla efor sarfediyorlar. Anne karnından böyle doğmadı birçoğu.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılHer yerini açarak ama bunu yaparsan kişiliğini kaybedersin bir şeyi elde etmekten için birseyden vazgeçmek gerekiyor
03 Yorumla- +1 yıl
hayır öyle bir çekicilik değil dediğim mesela kedi gözler gibi
- +1 yıl
Ben o olaya fransız
- +1 yıl
:(
+1 yılAh siz su z kusagi yokmusunuz ya bizi guldurmek icin dunyaya gelmissiniz sanki :)
15 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin
- +1 yıl
Komiksiniz kendinizi oldugunuz gibi kabul edememe cok yaygin sizde ozentilik kiskanclik suru psikolojisi haddinden fazla kendinizi oldugunuz gibi sevemiyonuz ve bu durum psikolojik sorunlara neden oluyo sizde
- +1 yıl
Çünkü Z kuşaği, güzellik algisina çok önem veriyor. Mesela ince bel, güzel bi burun/dudak, uzun saçlar dolgun göğüsler. Güzel olmayi istemek tabiki her gencin hayali. Ama bu güzellik algisi çok saçma. Böyle güzellik algılari yüzünden, bazi insanlar gendini özgüvensiz hissediyor. Çünkü kendilerinin aynisi olmamasi yüzünden.
- +1 yıl
rovingeye48# "komiksiniz" kelimesi çok alayci. Kibarca konuşmayi bilmiyor musun? Ve ayrica böyle bi güzellik algisi olmasa herkes kendini çok iyi sevecek. Yani aslinda kiskanmiyolar.
- +1 yıl
Bak ne guzel iste kendin soyledin ablacim herkesi fabrikadan cikmis gibi yapmaya calisiyo kapitalist sistem estetik girla erkeklerde desen spor yapmaya calisiyo steroid falan tamamen gosteris uzerine bunlara hic gerek yok kendini oldugun gibi kabullen ve saygi duyki baska insanlarda sana duysun kompleks yaparsan hayattan tat alamazsin tam tersi hayati kendine zehir edersin dogalligini bozma saglikli beslen sporunu yap abartmamak sartiyla azicik makyaj yapsan eminim guzel olacaksin bunlari yapipda guzel olmayan bi hemcinsim gormedim bide herkes farkli zaten bizde biliyosun ne kadar guzel olsakda kendimizi begenmiyoz sanki kime neyi kanitlicaksak bazen bi tebessum bile insani cok guzel yapar bazen bi davranis bazen dogallik bazen samimiyet guzelligin bi suru kistasi var ben kendime inanirmisin oldukca cirkin derim ama az once saydiklarimi yapinca isyerinde ovguler aliyorum inan insan ne kadar guzel olsada hep daha fazlasini istiyo insanin dogasinda var erkeklerde bu cok az ama bizim bilincaltimiza oyle isledilerki bu suru psikolojine kapilmayan kendini kotu hisseder oldu aslinda bak annene babana onlarin anne babalarina boyle biseyin olmadigini goreceksin demekki normal olan kendini oldugun gibi kabul etmekmis demi z kusagi kismini o yuzden yazmistim ilk gorusumde neyse uzun oldu ablacim sen soylediklerimi dikkata alip uygula ne kadar cok degisecegini kendin farkeceksin zaten guzellik <3 <3
+1 yılçekicilik güzellikle, dış görünüşle bağdaştırılsa da bununla alakalı olduğunu pek sanmıyorum bence çekicilik enerjisel bir durum
10 YorumlaBende senin gibi düşünüyordum ama artık umrumda değil kendimi sevmeyi öğrendim.
19 Yorumla- +1 yıl
Sevemiyorum kendimi
- +1 yıl
Sen zaten güzelsin ki
- +1 yıl
Oyle aynen. İnan sana iltifat etmek için yazmadım. Güzelsin
- Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılcekici olunmaz dogulur yani senin tavrinda doganda kendinde bu yoksa yapcak bisi de yok
213 Yorumla- +1 yıl
Abla tüm ünlüler çekici olarak mı doğuyor hepsi estetik
- +1 yıl
@Caniyaniky bak simdi o oyle degil
- +1 yıl
istersen estetikli/estetiksiz dunyanin en guzel insani ol ama tavirlarinda ne bileyim en basitinden bi bakisinda o cekicilik yoksa olmaz
- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Ablacım nasıl olmaz ya zaten estetik olduktan sonra otomotikmen özgüvenin bakışların her şeyin değişir kim Kardashian die bir kız var estetikten önce roman kızlarına benziyordu estetikten sonra ne oldu (hala da çirkin ama) bazıları çok güzel diyorr ya da Selena Gomez danla Biliç
- +1 yıl
@Caniyaniky of cok dar bakiyosun
- +1 yıl
Tmmm abla sen bu akıl ile devam
- +1 yıl
@Caniyaniky ben ne diyorum sen ne diyosun
- +1 yıl
Ablacım sen şaka mısın sen diyon tavırlarında bakışlarında çekicilik yoksa olmaz diyon ben de diyom ki zaten estetik olduktan sonra her şey otomatikmen danla Biliç eskiden böyle özgüvenli mıydı böyle bakışlarında çekicilik var mıydı sisskonun tekiydi bide estetik olduktan sonra bak bi özgüven bı çekicilik anladın mı
- +1 yıl
@Caniyaniky zevkler ve renkler tartisilmaz soyledigin kisi de bana tamamen yapmacik geliyo cekiciligin c si yok ornek veriypsun bari nokta atisi ver
- +1 yıl
Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ben diyom ki kadın çekici sen diyorsun ki yapmacık. Danla Biliç ne kadar estetik güzeli de olsa çekici ya da Hande Erçel oda estetik güzeli
- +1 yıl
@Caniyaniky her seye tip olarak yaklasiyosun ve inan bana tipin tek basina bi olayi yok guzeldir ozguvenlidir ama bostur ben genel olarak bundan bahsediyorum, cekicilik tek bir seye baglanamaz senin bakis acina bagli ve harbiden cok dar pencereden bakiyosun ne desem anlamiyosun bi yere odaklanmissin asla olabilir aynen demiyosun cok ilgincPWOEWLSMSMDKKSKWWKKEKWKW neyse ya iyi forumlar
- +1 yıl
🤦🤦🤦🤦
+1 yılGüler yüzlü neşeli enerjik ol
Pozitif düşün
Kültürlü ol20 Yorumla
+1 yılKendini severek başlayabilirsin, kendine vakit ayırarak bu spor yapmak da olabilir sevdiğin bir hobi edinmek de, cilt bakımı vs..
00 YorumlaBoş ver bu sevdayı çekici olma kendin ol genelde savaşçı kızlar daha çekici misal Natasha marveldan Dc den de WanderWoman
00 Yorumla
+1 yılÇekicilik doğuştan gelen bir seydir. Ha güzel olmak istiyorum diyorsan daha bakımlı olabilrisin makyaj vs
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya ile karşılaştırma yaparsan asla mutlu olamazsın.
11 Yorumla- +1 yıl
En dogru yorum
- Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılOranı buranı açarak çekici olacağını sanıyorsan zaten baştan bitti.
00 Yorumla Türkiye de kör de olsan çekici bir kız olursun açılıp saçılman yeterli misyoner evli, bekar çok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılHop deyince olabilecek bir şey değil bu zamanda olur içinde varsa olur zaten yoksa olmaz
00 Yorumla
+1 yılBitane çekiçi satın al. En kısa mesafe 300 tl
Sonra sana cekici kız derler. 😂00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkursları bile var bu işlerin ve bakımlı olmak spor vs makyaj
00 Yorumla kendine has Özgün olduğu zaman çekici olursun elalem özenerek değil herkes birbirinin kopyası
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyedesin rahat ol gereksiz şeyler onlar o kadar çok abazan erkek var ki...
00 Yorumla Şık bir giyimle olabilirsin bide boyunun uzun olması lazım biraz
00 Yorumla
+1 yılRahat ol yeterli en çekici Rahat kızlar dünya umurlarında degil😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik ol bazilarinin doğuştan gelen güzellikleri var bazılarının sonradan iste
00 Yorumla g0tünün deliğini belli edecek şekil giyin dar giyin kısa giyin frikik ver makyajı abart
02 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin biliyorsun değil mi? Sizin için çekici olmaktan bahsetmedi bu arada !
Olmak istediklerimiz bazen olmuyor ki bence çok takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen naparsan yap çekici olamazsın, örneğin ben çocuksu yüze ve fiziğe sahip olduğum için bütün erkekler kardeşim, bacım diye yaklaşıyor sfdyfzbzhxvxnx
00 Yorumla
+1 yıl1000 tl kuaföre 2000 tl kıyafete gitse günü kurtarırsın 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO senden kaynaklı çekicilik bence karakterle alakalı olmuyosan olmuyor zorlamaya gerek yok gibi bişey aslında
10 Yorumla
+1 yılBirisi için asla değişme kendin ol kendine özgü hareketlerin olsun kimse senin eline su dökemez emin ol
10 Yorumla
7 ayDişil enerji olumlamaları yap ve yükseltmeye çalış bunu hakaret anlamında demiyorum insana çok özgüven veriyor ve hayatta işinr yarıyor bende de yoktu sonadan yükselttim güzel olmakla faşan alakası da yok bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotolarla oynama yaparsan internetteki kızlardan farkın olmaz dert etme. bence boş ver kılıfı boş ver benim içim güzel de geç
00 YorumlaÇekiciliğin tanımını düşün kendinde sonrasında ona yönelik çabala
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin ol daha iyi çekici olup ne yapıcan doğal ol daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBoş ver yahu, olduğun gibi görün. Senin de böyle olman gerekiyormuş demek ki. Görüntülere aldırma.. Hayatın tadını çıkar, birilerinin keyfini yerine getireceğim diye hiç uğraşma..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal kal doğal herkes erotik Shop şişme bebek gibi geziyor zaten
00 YorumlaÇekicilik makyajla kıyafetle felan olmaz samimiyetle bakismayla guzel konusmayla olur. Tabi bunları olmayıp olan kizlar var ama benim için kafa yapısı önde gelir her zaman
00 Yorumla
+1 yılerkekler de özgüven var ya sizde bir şey göremiyorum :)
00 Yorumla
+1 yıl30 una kadar sabret, sonra çekici ol. Piyasa sana kalır 😉
00 Yorumla
+1 yılo dediğin kızlar hepsi fotoshopla ve estatikle güzelleşmiş bide biraz makyajla ama gereçk yüzlerini bir görsen kendini şükredersin
00 Yorumla
+1 yılAbartmadan dikkat çekici giyinmelisin etrafa pozitif enerji yaymalisin mutlu olmalısın dişil enerjide yaymalisin tabiki
00 Yorumla
+1 yılDev bir mıknatıs yut her şeyi çekersin. Çekici olursun böylece
10 Yorumla
+1 yılSahip olduklarinla mutlu olmaya odaklan gerisi gelir.
00 YorumlaKendin ol 100 kişi pesinden kıssa ne dik duran biri olmadiktan sonra
01 Yorumla- 9 ay
burada ne demek istediniz
Aklını kullan kendini olduğun gibi sev özgüvenli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO gorduklerın kasar cekıcı dıyosunuz kibarlık dilinde tabi. Kasar olmak cok kolaydır eminin ki. Burdakiler de bu işim piri
10 YorumlaBenim gibi mi olmak istiyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
Sen çekici misin ki xoöapskaps
- +1 yıl
Özgüven böyle bişey. Şahsen ben düştüm
Gel Ben seni bi üfürim 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Niye
- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılyol yardım şirketlerine iş başvurusu yap
10 Yorumla
+1 yılHer daim kendin olmak... Özgüven özsaygı
10 Yorumla
+1 yılÇekici kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOyle olmadığını dusunduren sey ne
00 YorumlaBu soru çekti beni 👍
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılsesin güzelse sorun yok.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Allah zihin çekiciliği versin
00 Yorumla
+1 yıldoğal olalalim arkadaşlar 🙏🏻
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım