Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Gönlümü en başta ben hoş tutmaya gayret ediyorum zaten.. İnsanlardan beklenti içerisine girmemeye gayret ediyorum yapım da böyle zaten.. Sevgi, saygı, alaka bu gibi duygular ve davranışlar elbette insana kendisini iyi hissettiriyor lakin bunun ölçüsü önemli.. Bazı insanlar mutlu olabilmek adına sürekli çevrelerinde birilerinin var olmasına ihtiyaç duyarlar ve şımartılmak isterler.. Bu olmadığı sürece sevmek ve sevilmek elbette çok keyifli.. Mutlu akşamlar..
hherkesin hayatında mutlaka 1 kişi vardır. hele günümüz sosyal çağ daha fazladır. Ama yalnızlığı kendimiz seçebiliyoruz bazen sonra yok diye üzülüyoruz
Şöyle bir düşününce yine ben mişim. Kimseye bunun için kızamam. Herkesin hayatı kendine. Sonuçta hepimiz bir hayat yaşıyoruz, kendimizden sorumluyuz. Olsa tabi güzel olurdu ama olmadı diye de kimseye kızamam.
Tek kişi benim. Destek olur gibi görünenler var. Yalnızca görüntüde öyleler. Sadece laf söylemekle yetinirler. Tek güvencen, tek dayanağın sen olmalısın.
Yok... Geçmişe dönüp baktığımda içimi acıtan, boğazıma bir taş oturmasına neden olan da, evliyken bile bunu hiç yaşamamış olmak... Kimse ben mutlu olayım diye bir şey yapmadı, benim için, bana özel... 😢