İsterim. Ama beni içinden çıkmak istediğim durumlarda, kurtulmak istediğim yerlerde çekip alan bir kanadım var. Gözle görülebilen kanatlar olmasa da, onlarla aynı işleve sahip hayallerim var. Ne zaman bir yerden uzaklaşmak istesem, ne zaman kurtulmak istesem hayal dünyama beni içine çekip oradan kurtarır ☾
Ayakları olduğu halde popon kaldırmaya üşenen bir toplum olduğumuzu varsayarak kanatlarımız olsa uçmayacak insanlar olacaktır aramızda. Nereye uçardık bilmiyorum da şehir düzenleri nasıl olurdu gerçekten merak ediyorum.
Ben çocukken gökyüzüne çıkmayı çok isterdim. Kuşlara imrenirdim. Onlar özgürce uçabiliyorlar ve dünyaya tepeden bakıyorlardı. Bu çok ilgimi çekmişti. Hatta kendime tahta parçaları ve plastik torbalardan kanat yapmıştım. "Ben Hezârfen Ahmet'im! Uçacağım!" diye bağırmıştım. Kanatlar beni taşımayınca ve uçuş denemem gerçekleşmeyince günlerce ağlamıştım.
Kanatlarımın olmasını çok isterdim. Hemde çok. Hiç durmazdım. Kanatlarımın götürdüğü yere, özgürce uçardım. 😊✨
Selam, Böyle bir şeyi kim istemez ki? Kanatlarımız olsa her yere uçsak, uçaklara arabalara hiç gerek kalmasa. Ne de güzel ve eğlenceli olurdu bence. :D
isterdim ama içe çekilebilir olacaklarsa siyah renkli kanatlar isterdim ya böyle kartal kanatları gibi ya da şeytan kanadı gibi. ilk nereye uçardın dersen kafama göre
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Bazen kuşlara bakarım böyle mükemmel bir şey ya süzülüyorlar. Hava ile dans ediyorlar. Uçmak heyecanlı olursu isterdim. İstediğim yere anında giderdim. Biri var Mersin de oraya gitmek isterdim.
O kanatlar sırtımdan asla inmeyecek mi? Mesela eve falan kocaman kanatlarımla giremem Arada şıklatıp onları saklayabiliyor muyum? Sürekli sırtımda koca iki kanat olacaksa eğer isteyeceğimi sanmıyorum.
Seyyar olacak, istediğim gibi takıp çıkarabilecem. Yoksa sırt üstü yatamam HSMFNDNFMDMGMFMG Şaka bir yana isterdim, her yere uçardım, denizlerin üstğnde takla atar, bulutları yarıp geçerdim 😌 Çok güzel olurdu.