Seni seviyorum,
Seni asla bırakmıcam,
İlk kez sana aşık oldum, sevdim 😄
Keyifli vakitleerrr 🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler
-Evde geçiyorum çok yorgunum aşkım. (Topladı eve arkadaşlarını PES in dibine vuruyor.)
-İlk defa birine karşı böyle hissediyorum. (Senden önce 36. kıza da bunu söyledi.)
-Yok be güzelim sana öyle geliyor annem seni çok sevdi. (Nefret ediyor ama napayım senden de annemden de vazgeçemem idare etmek zorundayım.
Kadınlar
-Yoldayım geliyorum. (Daha evde kıyafet seçiyor.)
-Tatlım sen her halinle güzelsin ya. (Berbatsın ama nasıl kıvırsam bilemiyorum.)
-Hayatım giyecek hiçbir şeyim yok ya alışverişe çıkmam lazım. (Her şeyim var ama amacım sadece hunharca para harcamak)
Yalansa yalan deyin sonra linç yemek istemiyorum. Genel gözlemlerimdir. Soruldu görüş yazmak benimde hakkım. 🤷♀️😂
Kadınlar: biz paraya değil karaktere bakıyoruz, biz yakışıklılığa değil karaktere bakıyoruz, biz süslü sözlere aldanmıyoruz karaktere bakıyoruz.
erkekler: Seni seviyorum, Sen özelsin, Seni bırakmayacağım. (Not herkes aynı değil)
Ben asla yalan konuşmam
İlkim sensin
İlk seni sevdim
Kızlar ne yalan söylüyor tam bilemiyorum. Bazen karşımdakinin dudaklarından dökülen her cümle yalan geliyor.
Yalan dolanla işim olmaz. Ama şunu çok duydum. Sen çok iyi birisin ben seni hak etmiyorum falan..
Teşekkürler
Cevap
15Cevap
Senden önce sadece bir erkekle ilişkim oldu
Hayatımda ilk defa seninle orgazm oldum
Bekaretimi bir kaza sonucu kaybettim
🤣🤣🤣
Hepsi cinsel olmus lslsls esime hic yalan soylemeyecekmisim o zaman buna cok sevindim
Kadınların 3 büyük yalanı:
Kötü çocuk yani pic erkek sevmedikleri...
(Yalanın en büyüğü resmen tapıyorlar)
Bakir erkekleri aşağılamadıkları...
(Devi bir yalan daha bakirim diyeni eziyorlar)
Paraya önem vermedikleri...
(Yeterince zengin bir erkeğin elde edemeyeceği genç kız yok gibi bir şey)
o pic diyeceğin biri olarak konuşuyorum pic sevenler senin seveceğin kızlar değil zaten merak etme sevmeyenleri zaten bizim ne olduğumuzu bildikleri için yanaştırmıyo bizi yanlarına
bakir kısmında ben bakirim aşağılayan da olmadı her yerde de açık açık söylüyorum arkamdan konuşsalardı da bilirdim dostlar sağ olsun istiğbarat sağlam.
paraya önem verenlerin önem verdikleri para herif değil yani o herifin bişey elde ettiği yok eskort tutması gibi bişey olmuş kızın kalbinde en ufak yeri yok ve muhtemelen de aldatılır.
sen kalkıp düzgün insanlarla takılmazsan zihniyetin de buna dönüşür, düzgün erkekleri ve kadınları yok kabul etmeyi bi bıraksak mı 5-6 tane y*vşak herif veya paragöz k*şar için.
1. Bir insanın hem pic hem bakir olma ihtimali yoktur pic erkek en geç 15 yaşında milli olur kadınlar ona taptığı için...
2. Paraya kimin ne zamandan itibaren yavşamaya başlayacağı alnında yazmıyor, yani maneviyatçı geçinen bir kadın aniden paragözleşirse bunu nereden nasıl kestireyim?
3. Milyonda bir çıkacak istisnalar için milyonlarca menfaatçiyi gözden geçirmem piranha dolu havuza belki bir iki tanesi etobur değildir diye atlamaya benzemiyor mu?
benzemiyor.
bakirim çünkü bana o taptığını söylediğin kızlar güvenilmez ve beni sadece cinsel obje olarak kullanmak istediler ruhum k*şar değil sırf 250 gr uğruna kendimi elin kimin altından çıktığı belli olmayan kızlarına kullandırtmak işime gelmedi yapsam yapardım belki ama takıntım var birinin beni kullanmasına izin verene kadar o bacağımın arasında ki ni kendi ellerimle söküp atmayı tercih ederim mesele gurur meselesi, valla maneviyatı kuvvetli olandan paragöze dönüşen bir insan daha görmedim ki ben bir psikiyatristin öğrencisiydim seanslara hastaların rızası ile beraber katılıyordum mutlak gizlilik çerçevesinde ve çok da gezdim dediğin gibi bir değişiklik yaşayan biri daha hiç görmedim tanıştığım onca insan arasından, ve senin o havuzda ki piranhalarla işin yok senin aradığın 1 tanesi değil mi? havuza bir anda atlaman gerekmiyor suyun üstünden gördüğün kadarıyla normal balığı görmeye çalışabilirsin ve her seferinde sadece 1 tanesini tutacağını diğerleriyle işin olmadığını unutma ve tek bir piranha elini koparamaz en fazla kanatır ama iyileşir, bu derece karamsar kalırsan istediğin gibi birini bulacağın varsa nasibinde varsa bile bulamazsın çünkü sen sepetteki 5-6 çürük yumurta için bütün sepeti atmış olursun sana her kız iyi demiyorum ama sandığın kadar çok kötü de yok.
Havva, Hind, Hürrem, Helen ve tarihteki milyarlarca kadın benim savlarımın kanıtıdır. Senin savlarının kanıtı olan tek bir kadın var mı? Varsa belirtir misin?
ailemde ki kadınlar, arkadaşlarım (kadınlar), yıllar içinde tanıştıklarım ve irtibatta kaldıklarım, bir kere havva dediğin inşallah hz. havva değildir, 2. si senin bahsettiklerin neden tarihe geçti hiç düşündün mü? iyi olan düzgün olanın haber değeri yoktur bakınız gazeteler haberler kaçta güzel haber görüyosun taşlar çatlasın 2 falandır, ondan hariç her haber ya trajik ya kanlı ya da sapkınlık dolu, bunların hepsini geçtim senin hiç kadın yok mu ailende ya da hiç kadın olan yakının yok mu? birader kendin görmemiş olabilirsin ama dediğim gibi koca bi cinsiyeti harcayamayız sırf başkalarının günahları yüzünden ki onlar da bizi harcayamaz, bazılarımız kadın erkek insan sıfatına yakışıyo zaten öylelerinin yüzü suyu hürmetine dönüyo bu dünya kıyamet de zaten artık onlardan kalmayınca kopacak, illa çok spesifik ve yaşı genç birini merak ediyosan örnek olarak cansu diye bir arkadaşım var bi arkadaşımın sevgilisi yıllardır beraberler üniversite bitipte iş bulunca da evlenecekler çocuk gayet normal öyle pic olmakla falan alakası olmayan öyle parası puluda olmayan gayet normal bi insan evladı bakir değilse bile o kızla milli olmuştur (ki bunu da ben bilemem çünkü erkek adam sevgilisiyle yaşadığını kalkıpta anlatmaz, reklam yapmaz) ve ben bütün sevdiklerimin arkadaşlarımın yakınlarımın kimlerle arkadaşlık ettiğine beraber olduğuna bakan onlardan daha çok irdeleyen biriyim ki sonradan üzülmesinler koruyabileyim o yüzden eğer ki ben sana gelip birilerini savunuyosam boş cahil cahil bişey bilmeden elimde avcumda bişey olmadan konuşmuyorum eğer ki ben o çocuğun ve ya başka kızlarla birlikte olmalarına destek veriyosam ya da birilerini kadın erkek kendi hayatıma ve sevdiklerimin hayatına sokuyosam herşeylerinden emin olup sokuyorum çünkü kaypa insanla benim işim olmaz bi halt öğrendiysem hayatta insan seçmektir.
Azınlıktaki iyi kadınlarla çevrili olmanıza sevindim. Ama tarih boyu yaşamış kadınların yüzde 90ı kaçınılmaz olarak hipergaminin etkisi altında oldukları için benim dediğim şekilde davranırlar. Bu yerçekimi kanunu gibi birşeydir.
Hocam bunu daha çok tartışırız ki hipergami dediğin şeyin gerçek olmayışı sadece bahane olduğunu da savunurum ama asıl olay şu ki sen zaten bu fikre tutunmuş ve bunu uyum sağlama başa çıkma mekanizması haline getirmişsin önceki soruma da bir cevap vermedin zaten hiç mi kadın yok ailen yakının diye o yüzden iyisi mi 2 mizde yollarımız gidelim zaman göstersin neticede 2 miz inde gideceğimiz yer ahiret nasip olursa hayatı yaşayıp bitirir orada karşılaşırsak konuşuruz hayat bize ne getirdi ne gördük diye ama o zaman geldiğinde artık bir önemi olmayacak ya o da ayrı Bi konu, sana huzur ve sağlık dilerim iyi günler.
Annelerimiz kafalarını ev işine bizi en iyi şekilde yetiştirmeye hayat gailesine gömüp bizleri en düzgün şekilde yetiştirmek için hipergamilerini yendiler. Çağımızın kadınları için en zengin en kaslı erkeği elde etmek için hipergamilerini azdırdıkça azdırıyorlar ki bu da berbat nesillerin yetişmesine sebep oluyor dediğin gibi tek kurtuluş ahirette. Allah iki cihanda kadınların şerrinden korusun. Amin.
Erkek yalanlari :
olur mu oyle sey diye baslayan cumlelerin hepsi
Ben sana degil cevreye guvenmiyorum
Sorun sende degil bende
Kadin yalanlari :
Makyajsizda guzelim aslinda
Sadece arkadasiz
Kuzenim likelamistir
Itiraz eden beri gelsin lslsls
3 erkek yalanı.
Aşkım halı sahadaydım.
Evdeyim aşkım ne dışarısı.
Sen hayatımın sonsuzusun.
3 kadın.
Sadece seninle konuşuyorum.
Senden başkasını düşünmüyorum.
Whatsapp da sadece sana bakıyorum.
Merve'lerdeydik ders çalıştık
Aşkımmm sensiz ölürüm
Elime erkek eli değmedi
Zaten evleneceğiz
İlk aşkım sensin
Seni asla bırakmam
İlk günden aşkımsın..
Sen diğer kadınlardan gercekten farklısın.
Senden başkasını gözüm görmüyor.
Kendi sözlerin demi başak
@Neyapacaksınkiiiiii istersen kadınlardan duyduğumuda yazayım :)
E yazmalıydın zaten. Soru oydu 🤷
@Neyapacaksınkiiiiii ben kendimi yazmış oldum ele verdim kendimi 😂
Ama ben ilk günden kimseye aşkım demedim :) diyenleri gördü bu gözler
😂😂 Aferin sana
Aşkım öyle kolay bir kelime mi ya
@Neyapacaksınkiiiiii
“Yakışıklısın”
“Senden başkasına yazmıyorum”
“İlk günden aşkım”
ben bişey yazmıycam da ne karamsar ve kuyruk acısı doluymuş be bu site herkes herkese düşman resmen düzgün insanlar resmen yok kabul edilmiş.
Kadınlarda genelde ilkim sensin ya da ikincim sensin erkeklerde genelde ben bir tek seni sevdim bunu fark ettim djjdjd
Ben de seni seviyorum 😂
Arkadaşımda kalıcam
Detayları anlatırken gözlemlediğim davranışları...
Sen yalan söylüyorsun, Mesai'ye kalıcam, Seni aldattığımımı düşünüyorsun saçmalama
Yakında bosanacagiz, hayvanları ben de çok severim, bir kere yapalım başka yok söz.
Benim laflarım tane tane çıkar ağzımdan senet olarak geçer. Bir toplumu karalamayınız.
Daha iyilerine layıksın.
Seni asla bırakmayacam.
Gözüm senden başkasını görmüyor.
İlk kez böyle hissediyorum
Seni rüyamda gördüm
Erkek erkeğe takılıcaz
3 kadın yalanı
Seni seviyorum
Kimseye böyle değilim
Sen farklısın
Kızım naptın lan bana ilk defa böyle hissediyorum 😂
Naptin lan bana slslslls
-Ha o kiz akrabam
-dun gece arkadaslarla halisaha maci yaptik
-sarhostum hatirlamiyorum 😁
bana ikimizle ilgili gelecek hayalleri kurmuştu aldatıyormuş meğer… söyleyeceklerim bu kadar
Geçen ay -20 kilodaydım bakma bu ay kilo aldım
Aşkım valla ilkim sensin
Seni seviyorum. Büyük yalan ☺
İyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?