Yengem bana küstü sizce haklı mı?

Yengem kıskanç bi insan dayımı falan fena halde kiskanır ama hep gizler cevreye karşı beni de öyle sürekli kendiyle karşılaştırıyor senin buran böyle benimki böyle ben balık etli bi kizım güzelimde yani çevrem hep dile getirir ondan bi kere bile duymadım kendide doğumdan sonra kilo aldı kocaman bi göbeği var 7 aylık hamile gibi dayım falan rencide eder aile ortamında buda takmıyo gibi duruyor ama fena halde takıyor ben kilo aldığjmda da kendi sürekli dile getirir kilo almışsın yok şöyle böyle söyledimde yani ben kendimi biliyorum falan diye kendini benle kıyaslama dedim bu bayramda da senin bacakların kalın benimkide oyle olsa keşke dedi sonrasında da sen dogum dan sonra iki katına çıkarsın dedi bende artik sinirlendim ne saçmalıyorsun yenge dedim herkesin vücudu farklı niye kendinle beni kıyasliyorsun dedim biz günde kadınlarla hel birbirimize soyleriz güleriz falan dedi ben gün arkadaşib değilim senin dedim evlide degilim hamile de dogumda yapmadım senin sveiyende değilim kendi kalibrendekilerle ugraş kıskanma artık beni dedim benim samimiyetimi yanlış niye yorumluyon ben senin neyini kıskanayım falan dedi ben de yapıyosun dedim dışardan herkes farkında bunun dedim küstü bana aramizda 11 yas var kendi köyde gelin ahır falan zoruna gider yapmak erken yaşta evlendi ben şehirdeyim her geldiğimde kiyafetelrimi inceler yeni mi aldın falan ünideyken de öyleydi yeni mezun oldum bu seferde ne zaman atanacaksın falan sizce durum ne?
Yengem bana küstü sizce haklı mı?