Kişilik & Karakter Yaşanan olaylara şaşırıyor musunuz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tepki yeteneğimi yitirmişim Güncellemeler+1 yıl İyi bari bazılarımızın tepki yeteneği gitmemiş 😂 Yaşanan olaylara şaşırıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır hiç bir şeye şaşırmıyorum 1 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl şaşırmadığım şeylere az da olsa şaşırıyorum, daha önce şaştığım şeye neden şaşayım 1 1 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Okurken beynim döndü 😂😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Güneş batıdan doğar ve bunu fark edersem şaşırırım. 1 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aynen görselde ki gibiyim. Artık hiçbir şey şaşırtmıyor 1 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Olaylar bana şaşırıyo 1 4 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Hwhshwhshhw ben niye buna güldüm Yorumla XoxBurak +1 yıl Hayal gücün yüksek o yüzden ehe Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Çok tenks😂 Yorumla XoxBurak +1 yıl 😂 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı. artık herşeye alıştım. 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslaaaa şaşırmıyorum 1 2 Yorumla Snowflakee0 +1 yıl İkiz ya Yorumla aloneenolaa +1 yıl şaşırdıklarını hayretle izliyorum Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Rahat olmak lazım... 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır hiç bir şeye şaşırmıyorum
şaşırmadığım şeylere az da olsa şaşırıyorum, daha önce şaştığım şeye neden şaşayım
Okurken beynim döndü 😂😂😂
Güneş batıdan doğar ve bunu fark edersem şaşırırım.
Aynen görselde ki gibiyim. Artık hiçbir şey şaşırtmıyor
Olaylar bana şaşırıyo
Hwhshwhshhw ben niye buna güldüm
Hayal gücün yüksek o yüzden ehe
Çok tenks😂
😂
artık herşeye alıştım.
Ooo artık görmezden gelmeye başladım
Umursamaz ben çoğu kez
Çok fazla şaşırıyorum
Aslaaaa şaşırmıyorum
İkiz ya