Gizli Üye(30-35)+1 yılKuralsızlik. Trafikte kurallara uymayinca kendilerini zeki, mert, akilli zannetmeleri.
Yere tükürmek.
Tum işi gücü turk kadinlarina saydirmak, kadinlari aşagılamak ve cinsel konular üzerinde düşünmek.
Israrcı olması. Kiz hayir dese de bunu anlamaması illa kendi dediginin ve isteginin olmasini istemesi ( ilk defa yabancı bir erkekle karşılaştığımda teklifini reddettigimde tamam diyerek kendi yoluna gitmişti. Alışık oldugum bir durum degil haliyle. Turk erkegi sevgili olma, cinsellik yasama gibi bircok konuda israrci oldugu icin avrupali bir erkegin bu saygısı ve medeniligine fazlaca şaşırmıştım)
Kadına cok fazla karismasi. Kadinin kendi basina hareket edebilecegini dusunememesi.
Geçmişi cok fazla takması, gecmisi gecmiste birakip anı yaşayamaması.
Küfür etmesi. Kadinlarla nasil iletisim kuracagini, nasil yaklasmasi gerektigini bilmemesi, kadina deger vermemesi (bir cogu)
kadini ikinci sinif vatandas olarak görmesi.
Ev islerinde ve cocuk bakiminda sorumluluk almamasi ve bunlari kendi sorumlulugunda dahi görmemesi.
Cok daginik olmasi. Corabini dahi sepete atmaktan aciz olmasi.
Futbol fanatigi olmasi. Maçı ayri, ozetini ayri, sohbetini ayri yapması.
Kadın ne kadar kendini gelistirirse gelistirsin, ne kadar okursa olsun, alaninda ne kadar basarili olursa olsun kafasında kadinin ev isleri yapmasi gerektigi, cocuk bakımı yapmasi gerektigi, erkege hizmet etmesi gerektigi, ve cinsel obje olarak gormekten vazgecmemesi.
Kadin normal iletisim kurmak isterken ne yapip edip sohbeti bel alti ve cinsel konulara getirmesi.
Hala bazilarinda erkek cocuk sevdasi olmasi ve kiz cocugu olunca üzülmesi.
Cinsellikte cogunlukla bencil olmalari ve kadinin zevkine pek onem vermemeleri.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArgo konuşarak ve sahiplenme adı altında 'aşırı kıskançlık' yaparak daha adam olduğunu düşünmek. Ki bunların tamamı bence saygısızlıktır. Kadınları sadece bedenleri üzerinden kabullenmeleri bizim zekamızı ve düşüncelerimizi kendileriyle denk görmemek onlar gibi çalışabileceğimizi, siyaset yapabileceğimizi, araba kullanabileceğimizi kabullenmemeleri. Ayrıca Türk kızının adı çıkmış ama kızlardan daha tripli erkek de çok bence. 🌸
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle maço maço tavırlar kendi kendini fasülye gibi nimetten sayma işte seviyorum deyince belli edince bunu artık bundan emin olduktan sonra köpek yerine bile koymamak vs Türk erkeği her yerde kendini belli ediyor kaybediyor şansını yani.
00 Yorumla
Tüm dünyada bilimsel olarak kabul edilen gerçekler var. Türk erkeği değilde Türk insanı olarak en başta gelen özelliğimiz,
Bir olay veya durum karşısında ne tepki vereceğimiz asla tam bilinmiyor.
Her milletin üç aşağı beş yukarı ne yapacağı bilinir, bilinmezlik sırasında Türkler number one diye adlandırılır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yıl- Kısa giyinme, açık giyinme.
- Profil resmini şu yapma 🤣
- Yere tükürme
- Çorapları yere atması
- Milli kası olan göbüş🤣
- Göğüs kıllarını göğsünü açarak göstermeyi karizmatik sanması
- Kunduranın arkasına basmak
- Kundura içine beyaz çorap giymek
- Sigara ağızda gezmek
- Mangal yakma konusunda usta olmak
70 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskançlık, kadınları dırdırcılıkla suçlamak, çizgili pijamayı gırtlağa kadar çekmek, kendine bakmadan sürekli türk kadınlarını gömmek gibi gibi örneklendirebiliriz sanırım.. Keyifli geceler..
60 Yorumla
u +1 yılSahiplenme, Kendini usta şöför sanma, limonla saç şekillendirme, bütün gün boş boş oturup hanımı çalıştırmak, Vatan sevdalısı, döşü kıllı :D karizma
46 Yorumla- +1 yıl
@okuyankim niye
- +1 yıl
@okuyankim hahaha aklıma onlar geldi :D
- +1 yıl
Herkes aklına geleni yazıyor :D demek ki benim aklıma bunlar geliyormuş
+1 yıliyi özelliklerinden bahsedelim
Sahiplenme duygusu
Ve gerçek mertlik ve delikanlılık
Sözünde duran Lafı bir kere söyleyen
Kişiler Türk erkeği dedirtir30 Yorumla
+1 yılKız görünce yemeleri ya da y. avşamaları
Kendilerini daha akıllı sanmaları
Hem kıskanmaşadı hemde kıskanılmaya gelememeleri
Gereksiz de olsa sürekli yalan ve güzel ilişkilerde bile aldatma
Ataerkil saçmalıkları sürdürmeleri
Kişisel temizlik ve hijyene dikkat etmemeleri
Kavgacı olmaları20 Yorumla
+1 yılTurist bir kızın peşine takılmış ve ikna etmeye çalışıyorsa...
20 Yorumla- Göbekli olması
- Her yerinden kıl fışkırması
- Çoraplarını kanepe altına koyması
- Diş macununu ortadan sıkması
- Doblo alması
- Her kızı takip edip içlerinden birini bari tavlayım diye düşünerek hepsine yürümeye çalışması.

Klasik Türk erkeği 😬 20 YorumlaMilli Ata Sporumuz İş makinesi seyretme!..
Bence bir yerde İş makinesi seyrediliyorsa, orada kesinkes Türk erkekleri vardır. 😀✨
😅 10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKıymet bilmezler, kaba olurlar, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanarlar, gözleri körmüşcesine tuhaf kadınların peşine düşerler ve iyi kadınları kaçırırlar, hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı severler kısacası birçok olumsuz özellikleri var.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunlar her ülkede var...
Alma verme dengesi diyelim...
kadınları hiç bir konuda desteklememeleri. hep köstek olmaya çalışmaları. sen yapamazsın lafları.. onlara bağımlı olmamızı ıstemelerı. ortadoğu erkeği dışında boyle erkek bulamazsın
40 Yorumla
+1 yılYolda yayaların değil araçların öncelikli geçme hakkı olduğunu sanıyorsa Türk erkegidir.
Gerçekten trafikte yayalara saygı yok. Ve kendilerini haklıda buluyorlar.
Mesela karşıdan karşıya geçen adamın koşarak geçmesini istiyorlar. Adam yürüyerek geçiyorsa " Babanın yolu mu? " tarzı tabirler , yayaların üzerine sürmeler. Oysa ki yol araba süren kişinin de babasının yolu değil. Ve yaya geçiyorsa beklemek zorunda. Ama gel anlat millete.
Valla cahillik zor bir şey.20 Yorumla
+1 yılEski Türk erkekleri kalmadı. Şimdikiler kadın, kadınlar erkek oldu. Şimdikiler karısını kızını sosyal medyada sergiliyor. Kadınlar da çalışsın yatmasın derdindeler. Ev sorumluluğu almada zorlanıyorlar.
Not: Kadınlar konusuna girmeyelim. Sorumuz erkekler!22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBir cok olumlu ve olumsuz ozelligimiz var ancak su mevzuya gercekten cok sinir oluyorum. Adam biriyle bi seyler yasamis ve bunu erkek ortaminda anlatiyor. Bunu skor olarak gorup anlatmasi olayına cok ayar oluyorum. Bana ne kardesim ne yasadiysan yasadin, iki kisinin arasinda kalmali yasanan her ne ise...
11 Yorumla- +1 yıl
Sen anlatmazsan sen de yok sanıyorlar bir de...
eski , bir kaç nesil önceki türk erkekleri yabancılardan ayırt edilebilirdi bıyıkları , sakalları , giyinişi bakımından. vs. fakat şimdi benim bulunduğum neslin erkeklerine bakarsak türk erkeği olup olmadığı pek anlaşılmaz.
10 YorumlaYere tükürmesi, göbeğinin kıllı olması, yolda bağırarak küfür etmesi, kadınla nasıl konuşulur bilmemesi, damacanaya hallenecek kadar abaza olması, kibarlık nezaket nedir onlardan bihaber olması vs vs
20 Yorumla
+1 yıl1.) Cinselliği hayvani duygularla yaşaması
2. ) Sigara kokusu yer kokusu
3.) Ezik ve özgüvensiz yapı
4 .) Kendisi bir bok olmayıp türk kadını söyle demeye başlaması.
5.) Göbekiiğiii19 Yorumla- +1 yıl
@SanaNeLao ben nefret etmem olanı söylerim
- +1 yıl
Cinsellik zaten hayvani bir şey değil mi?
Biz de insan hayvanıyız sonuçta - +1 yıl
@Freddy1616 ben heyvan değilim kurban
- +1 yıl
@SanaNeLao benim kocam çok temiz uzun boylu geniş omuzlu galerici kaslı bir adam ! Ben genel olarak erkeklerden bahsettim. Mesala benim kocam on numara. Ama ona bir şey demiyorum
- +1 yıl
@Freddy1616 hayır asla değil. Böyle direk mall gibi kadına saldıranlar var önce saçları okşanıe muhabbet edilir ufak ufak öpülür. Ama türk erkekleri bunu bilmiyor maalesef
- +1 yıl
İyi de hayvanlar da direkt saldırmıyor ki...
Dişi Aslan 3 gün 3 gece peşinden koşturuyor...
Hiç mi hayvanlar alemi izlemediniz? - +1 yıl
Onlara " Mektep" te öyle öğretiyorlar.
Çünkü o kadar derin muhabbet kurmaya vakit yok. Adamın cinsel eğitimi görgüsü o kadar... Yapacak bir şey yok...
+1 yılKahvehanelerde 5 ciltlik küfür kitabı potansiyeli taşıyan abiler amcalar görürseniz kesin Türk erkeğidir. Zaten kahve kültürü de Türklere hastır. 🤷♀️😅
11 Yorumla- +1 yıl
Kibar konuşursan kimse sallamıyor seni orada sebebi o
"Pardon çay alabilir miyim?"
demek ile
"Buraya iki çay ver a. yav" demek aynı etkiyi yapmıyor kahvede
Test edildi çünkü...
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Doğal, etli butlu seviyorum der gider estetikten ağzı gözü yamulmuş boya bidonuna düşmüş anoreksiya zarganalara salya akıtır. 😂
20 Yorumla
+1 yılBu sorunun muhatabı Türkler değil özellikle tr den dışarı adım atmamış kişilerin yorumları hiç bir anlam ifade etmiyor.
10 YorumlaAşırı kıskançlık çoğunun bakımsız göbekli kıllı maymun olmaları ağızlarında küfür dişleri sapsarı iğrenç varlıklar
10 Yorumla
+1 yılHer kıza yazan eriyen biten erkektir bunun sonucunda TC Kızı kendini nimetten sayıp egosu tatmin olur.
10 Yorumlabenim elde tesbih sallamak geliyor nedense ilk, kilit ayırt edici özellik gibi🤔 bir İtalyan tesbih sallar mı meselam?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFutbol ve araba konusunda fanatik taraftar olmaları ben futbol konusunda fanatik değilim ama Mercedesciyim o konuda tam bir Türk erkeğiyim
10 Yorumla
+1 yılAçık giyinen kıza kötü gözle bakıyorsa net Türk tür
20 YorumlaHer şeyi biliyor gibi yapması ama hiç bir şeyi bilmemesi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeklerini en iyi anlatan şarkı bu bence😂
https://www.youtube.com/embed/dXwhB0Sr-9410 YorumlaTrafikte hata yapan her sürücüye görmeden “kesin kadın şoför” demek (tecrübeyle sabit, hangi erkekle yolculuk etsem böyle dediklerinin yüzde doksanı erkek çıkıyor) tipik bir Türk erkeği özelliği. 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
o her milletin erkeğinde var sadece türk değil hatta bir de kadına bir de bir kadına asla kredi kartı vermeyeceksin kafası bu da dünyanın her yerinde aynı, bunlar genelgeçer erkek tavırları :D
+1 yılTürk erkeğini tek kelime ile özetleyin deseniz çapkın ve abazan derdim
11 Yorumla- +1 yıl
Kızların da abazanı var...
Tanıdığın üstüne araba sürerse bu Türktür derim aga
10 YorumlaGerçek bir kanı ve korumacı özelliği varsa o erkek gerçek bir Türk erkeği özelliği taşır.
10 YorumlaTanıdık birinin üzerine araba sürmek. Türk erkeklerinden başka kimsede görmedim bunu 😀
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılya ne derdiniz var Türk erkeği ile sanki yabancı adamlar çok iyi programları izlemiyorsunuz sanırım dünyanın en kaba erkeği Fransız ve Alman erkekleri en çapkın olan ise İtalyan Türk erkeği sahiplenir korur kollar ona değer verir
10 Yorumla eril bir kafa yapısında olması ıle kadının arkasından gelmesi gerektiğini sanması ile her konuda kadını asagı görmesi elbette küçük bir azınlık var prens beğefendiler ve onlara denk gelen şanslı kadınlar
21 Yorumla- +1 yıl
Bazı denk gelenler de " Sen ne biçim erkeksin" diyor...
Bir eliyle burnunu karıştıran diyer eliyle önünü kaşıyan Bir yandan da H*avan gibi yere tüküren
10 YorumlaElde tesbih. Kırmızı Nike spor ayakkabı lar. Pazardan alınmış 5 TL lik güneş gözlüğü, ağızda tütün sigara, mavi yırtmaçlı kot pantolon, çelimsiz zayıf vücut tipi. Kombinle bunların hepsini... Madde in turkey damgası vur
00 YorumlaAbi bu kadar da gommeyin ya görende Amerikalılara Ruslara felan sordular zanneder nasıl bı nefrettir bu size insan olanı denk gelmiyorsa niye kuru yaş muhabbeti yapıyorsunuz belki de siz insan gibi değilsinizdir bide olaya bu yönden bakın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıSa GiYmEyEcEkSin ben kıskanç bir erkeğim yazarken kusuyordum ama geçti iyiyim böyle insanlar yok sakinim🙏🏻👌
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadına sevişmediği için kezban demek ya da seviştiği için o... gözüyle bakması. Tam bir karaktersizlik örneği... Yabancı kadınlarla seviştiğinde ise hakkında asla kötü düşünmemesi de öyle. Türk erkeklerinin çoğu karaktersiz, bencil ve iki yüzlü.
20 Yorumlaşimdi buna çok kızacak görüş gelecek ama sahipleniciler kabul edelim kızlar. Baskı olan hastalık bunu da belirtmiş olalım. Genel anlamd akendilerini koruma sandıkları da oluyor. İtinayla uyarınız :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenici olmak kadın üzerine baskı kurmak demek mi?
Öyle ise bu hoş bir şey mi?
+1 yılYürüyen her dişiye yazıp abaza davranması. Hiç şaşmaz. Sonra kızlar bize bakmıyor diye ağlarlar. 😂 Her kızın bir yerlerini kaldırırsan o da kendini prenses sanır paşam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltesbih çekmek sallamak, yere tükürmek apış arasını çekiştirmek, tek gecelik ilişkide bir de sanki nikahına alacakmış gibi sahiplenici tavırlar sergilemesi vs
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılOkumadan etmeden bilmeden harekete geçen, her şeyi yapabileceğine inanan. Fikri olmayıp zikri olan 😅
13 Yorumla- +1 yıl
@KaRa-YaZı kitabına göre bir şeyleri yapmayı bilmiyoruz biz türkler. Kafamıza göre hep 😅
+1 yılElinde tesbih sallaması
10 YorumlaGazete okumaya spor sayfasından başlamak. :D
10 YorumlaYorumlarda ki kızların çoğunun unutamadığı eski sevgilisinin özelliklerini yazması cringe okurken utandım olgunlaşırlar en kısa zamanda umarım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılSapik
Agrasif
Kariya kiza bakan
Pis
Kaba
Öküz11 Yorumla Beyaz atlet, çizgili pijama
Tühhh demesi. bıyıkla oynama10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılyorumlarda bütün kadınların yanlış tercihlerini bize yıktıklarını görebilirsiniz. s
10 Yorumla
+1 yılDışarıda kasıla kasıla elinde tesbihle yürüyen biri görürseniz o Türk erkeğidir 😂
10 YorumlaKumanda elinde ise, ve göbekli ise, seside gürse kesin türk erkeğidir o
10 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı olmasi
Delikanli olmasi
Sözünün eri olmasi
Varlığı ile olay olmasi
Yokluğu ile koymasi11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. “Hayır” dan anlamıyorsa Türk erkeğidir.
40 Yorumla
+1 yılLağım faresi aklına geliyirsa mesela got meme @исмаил diye ölüyorsa o lagimi faresidir
Türk tur00 Yorumla
+1 yılSürekli küfür ederek ayaktopu konuşmak nüfusumuzun %70'inin özelliğidir herhalde.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılİş makinesi izlemek. Her ne koşulda olursa olsun 😃
00 Yorumla
+1 yılGöbek
Mizah anlayışı.
Uyanıklık
Rahatlık
Spor hayranliği fanatik olma durumu10 YorumlaKadinlara hesap odetmemek… bulamazsiniz yabancilarda bunu 15 tane kotu ozellik yazmaya benzemez
13 Yorumla- +1 yıl
Bence bu kötü bir özellik kadın ödeyemez mi? Şahsen ben kabul etmem ilk buluşmada ödemek için ısrar ederse ikincide ben öderim. Sonra sırf bir banknot hesap ödedikleri için kendilerini sahibimiz sanıyorlar.
- +1 yıl
Özsaygısı olan biri bunu kabul etmez bence, en azından kontrollü olmalı erkek kendini ödeyerek daha iyi hissediyorsa bile iki kere o bir kere de ben öderim. Sonuçta o çalışıyorsa ben de çalışıyorum. Bir de bunun ayrılığı var, gez toz adamın parasını ye sonra ben sıkıldım hadi eyv olmaz öyle şey.
+1 yılEmir verme
Çoraplar yerde
Tıraş kılları herryerde daha cokk varda neyse13 Yorumla- +1 yıl
Aynn. Krdesm
Yollara balgam tükürmek. Başka millette görmedim bunu :/
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılmangal yakmada usta olması
20 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne