Geçen sene büyükbabamı kaybetmiştim. Uzun zamandır rüya görmezken son zamanlarda gelip, öğüt verir oldu. Çok mutlu oldum onu görünce. Uyanmak istemedim bro.
Korkutmuyor fakat çok fazla üzüyor, özlem daha da artıyor. Babamı her rüyam da gördüğüm de hep gitmemesi için ağlarım rüyamın içinde, kaybetme hissi rüyada da devam ediyor. Hatta dertleştiğimi, konuştuğumu, onsuzluğun nasıl kötü olduğunu, sımsıkı sarıldığımı vs. bilirim. Öldü o bir ölü diye bir düşünce olmuyor rüya da. Korku hiç olmuyor, hasret artıyor ve çok üzüyor... Uyandığında ise yerini hüzün alıyor, aslında o görmenin sarılmanın konuşmanın ve bakmanın rüya olduğunu ve o şekilde kaldığını kabullenmek zorunda kalıyorsun. Ölüm çok acı, çok büyük bir sınav...
Tam hissettiklerimi anlatmışsın ben uyandıktan sonra keşke biraz daha baksaydım yüzüne diye geçiriyorum içimden insan çok hasret kalıyor.. keşke korksak da özlemesek çok zor cidden..
Aksine... gelmesi için dua ettiğim 2 kişi var. Rabbim arada uğrattırıyor konuşuyoruz. Normal bir rüya gibi değil kendi hür irademle bilinçli bir şekilde konuşuyorum. Mâlum oluyor birnevi. Allah büyük işte bazen o hasreti dindiriyor yaraya merhem oluyor Allahtan başka hiçbir şeyden korkmuyorum da rüyamda ya da yaşantımda diğer âlemden kutsal bir insanı görsem kendime gelemem herhalde. Kalp gözüm açık olmasını istemezdim
Korkmam ama çok etkilenirim. Gerçi geçen gün aylar önce intihar eden bir tanıdığımı rüyamda gördüm etkilenmedim ama rüyayı bile tam hatırlamıyorum. Yakınım değildi belki de ondan çok etkilemedi, bilemiyorum.
Hayır asla korkutmaz keşke her gün gelse rüyama. ilk 1 yıl çok görürdüm artık çok çok az görebiliyorum. Çok şeyi de haber vermişti bana birebir çıkmıştı hepsi. Direkt karşımda görsem yine korkmam sarılırım hasret gideririm ama ışıklı görünüyorlar. .
Hayır korkutmuyor, ama fazla etkileniyorum. Hiç rüya görmememe rağmen son aylarda babamı görür oldum. Yani tuhaf hissettiriyor. Etkisinden bir türlü çıkamıyor, bazen günlerce gördüğüm rüyayı düşünüyorum.
Hayır korkutmaz yaklaşık bir hafta önce Ölen birisine şahit oldum hatta yakınım Çarşafa sardık ve üzerine bıçak koyduk Rüyada da beni korkutmaz aksine mutlu eder
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Nere dönsem, ne yapsam olmuyor bugün her şey o olayı, o durumu hatırlatıyor bana. Dayanamıyorum iyiymiş gibi yapamıyorum artık bugün buna benzer bir durum nedeniyle çok kötüyüm. Aklımdan çıkmıyor. Kendimi tutuyorum, sıkıyorum. Sabaha kadar ağlarım bir başlarsam. Oh be bu soruya döktüm içimi sanırım. Unutulmadınız be paşalar, unutulmadınız be yiğitler. Offf offff. Sözün bittiği anlardayım...
Rüyama kimin, nasıl ve ne şekilde geldiğine bağlı. Sevdiğim bir insanın yeniden yaşadığını gördüysem korkmam aksine sevinirim mesela. Sevmediğim, alacaklı olduğum biriyle tartıştığımı görürsem ancak korkarım ☾
Herzaman değil. Çoğunlukla şaşırırım, bazen çok derin bir hüzünle karışık mutlu olurum. Sevdiğin birini rüyanda görmek, sağ ya da ölü, insanı mutlu eder.
7 ay önce dedem öldü öldükten 2 3 ay sonra rüyamda gördüm çok özlemiştim rüyama geldi anneannem onun yatağını topluyodu oda kapıdan onu izliyordu sonra ben odadan çıkıp sarilmistim sımsıkı sonrada gitmiştim çok mutlu olmuştum kalktıgımda gördüğüm için sarildigim için
Korkutmaz, ölüp gitmiştir. Hayatımdan çıkardığım canlıların gelmesi daha kötü, çünkü hala çıkagelip zarar verme riski var. Ama fark etmez, her zamankinden daha da hazırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır asla korkutmaz. Babamı görüyorum ara sıra, becerebiliyorsam sarılıyorum. Beni bir süre idare ediyor. Bazen öyle bir hale gelirsin ki, günahlarının affından önce kaybettiğin sevdiklerini rüyada görmeyi dilersin Allahtan.