Kişilik & Karakter Popülerlik hayatınızı olumlu yönde mi etkilerdi, yoksa olumsuz yönde mi? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Popüler olmanın hayatınızın üzenindeki etkisi ne yönde olurdu? Popülerlik hayatınızı olumlu yönde mi etkilerdi, yoksa olumsuz yönde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sitedeki popülerlik önceki fenomenliğimde olduğu gibi bir tık korkutuyor. Çünkü herkese açık hale geliyor hesabın, görüşlerin vs. Ama sorulara daha çok görüş ve etkileşim geldiği için de olumlu yanları var. Yine de dediğim olumsuz yanları da var ☾ 1 1 Yorumla geistim +1 yıl Thanx ✰ Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benimkini olumsuz yönde etkilerdi. Popüler olmayı hiç bir zaman benimsemedim hep sakinlik istedim hayatımda. 1 2 Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Vay bu çok hızlı oldu. Teşekkürler bro. ( ͡° ͜ʖ ͡°)✌ Yorumla Blondesmann +1 yıl Hayat sürprizlerle doludur kanka 😎 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çiçekler zaten populerdir 1 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olumsuz etkiler. Kendimi tanıyorum 1 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 2 türlü de etkiler ister istemez 1 0 Yorumla
lifecouldbedream Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Olumsuz sıkıcı sürekli birisi yanıma fala gelcek. 1 0 Yorumla
birmeow Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Olumsuz yönde etkilerdi sanırım. Kendi halimdeyim. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar