Çok ilginç insanlar tanıdım. Uyumayı zaman kaybı olarak gören, aşkı sevgiyi zaman kaybı olarak gören. O zaman saçmalıyorsun bunlar lazım herkese derdim. Ama bunların azı iyi, fazlası zarar. Gereksiz uykuyu zaman kaybı olarak görüyorum. Hayat 12 saat uyumak için çok kısa.
Uyku saatlerim düzenlidir. Sabaha karşı 2 buçuk 3 saat kadar uyur, uyku ihtiyacımı karşılar ve yaşantıma devam ederim.
Bir insanı hayatıma mümkün olduğunca müdahil etmem. Zaman zaten kısıtlı, kısıtlı olan zamanımı bir insanla paylaşamam. Buna arkadaşlık, aşk ilişkileri de dahil.
Sıra beklemek dünyadaki en büyük zaman kaybıdır. Herhangi bir yerde sıraya girmek istemem. Örneğin markette sıra varsa, kalabalık olmayan başka bir markete giderim. Aciliyeti olmadığı sürece hastaneye veya kontrollere gitmem.
Zamanımı nasıl harcadığımı da anlatmak isterim.
Günümün büyük çoğunluğunu araştırma yaparak, yazılar yazarak, gündemi takip ederek, belgesel veya araştırma videoları izleyerek geçiriyorum.
Bunların haricinde KizlarSoruyor'a giriyorum. Ben bu siteyi zaman kaybı olarak değil, fikir alışverişinde bulunabileceğim bir mecra olarak görüyorum.
Gece vakitlerinde çoğunlukla kitap okuyor, siteye giriş yapıyor, bolca müzik dinliyor ve günümün muhakemesini yapıyorum. ✨