Bazen birini seversin daha tanımadan, görmeden. Sadece bir sesini duyarsın ya da hareketini görürsün ve için ısınır ona. Bir anda tutulursun ama söyleyemezsin. Platonik olduğun biri oldu mu hiç?Yazı çok güzel özetlemiş aslında
Ben daha önce pek çok şeye hayran kaldım. Yine de hiçbirini itiraf etmedim. Çünkü uzaktan sevmek daha güzel. Söyleyince tüm sihir bozuluyor. Hala kalbimde ve aklımda olan biri var. Ama bulamadım bir türlü onu ☾
Hiç platonik olarak biriniz sevdiğim hatırlamıyorum. Sadece gençlik dönemlerinde ve hayatında bir kez hoşlandım birini açılmıştim. O da sağ olsun beni açıldığıma bin pişman etti. Benim için İlk ve son oldu bu.
Sevdiğim birine açıldım ama meğer sevgilisi varmış adamın. Tabi ki reddedildim. Şimdi o sevgilisinden ayrıldı ama benim için bir anlamı kalmadı artık. Ne kadar çok istesem de onunla aramızda bir şey geçmeyecek, vicdanım el vermez buna.
Her şerde bir hayır var sözü boşuna değilmiş demek ki. Belki de seni hak etmiyordu. Umarım kendin gibi birisiyle karşılaşırsın. Seni üzmeyecek, çok sevecek biriyle ✨