Hadi sizinle bir oyun oynayalim? agaclarla kisilik testi yapalim? bana 1 agac seçin bende kisiliginizi soyleyim?

Hadi sizinle bir oyun oynayalim? agaclarla kisilik testi yapalim? bana 1 agac seçin bende kisiliginizi soyleyim?
Yukarıda gördüğünüz dokuz ağaç resmine dikkatlice bakın ve üzerine çok düşünmeden en beğendiğiniz, kendinize en yakın bulduğunuz ağacı seçin. Ardından aşağıda seçtiğiniz ağaca ilişkin kişilik özelliklerinizi yansıtan yorumu okuyun ve bizimle paylaşın! Bir ağaç seçiminizden kişiliğinizin bu kadar çabuk tanınmasına şaşıracaksınız.
Çok kisi oldugumuzdan hepsini yorumlara yazmiycam en son güncelleme yapacam
Güncellemeler
+1 yıl
1. Cömert ve iyi huylu: Kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bunun yanında yüksek standartlarınız var ve hırslısınız. İnsanlar sizinle iletişim kurmanın zor olduğunu düşünebilir ancak bu kimi zaman sizin için de kolay olmayabiliyor. Kimi zaman çok çalıştığınız ve çabaladığınız bir gerçek fakat kesinlikle bencil değilsiniz. Fazlasıyla çabalamanızın sebebi ise dünyayı geliştirme, değiştirme isteğiniz. Etrafınızdaki insanları kim olurlarsa olsunlar, yansıtsanız da yansıtmasanız da seviyorsunuz, siz