Sen zengin olsan ne yapardın veya ilk ne alırdın?
#Morpheuss
#KişilikKarakter

Öyle söylemek için değil de, gerçekten çeşitli yaşamları yerleri güzellikleri görmek için dünyayı gezmek isterdim. Bazen kalabalıklar içinde kaybolmayı, bazen sakinlikler içinde ilk insanmış gibi dünyada yalnız hissetmeyi isterdim.
Saray alırdım.
Onlarca cariyem olurdu.
Bir çok lüks araba alırdım.
Doğum doktoru alırdım eve onlarca…
Para bök ya her gün bi karıyı hamile bırakırdım.
Dadılar alırdım. Doğan çocuklara baksınlar diye.
Her gün farklı cariyeyi hamile bırakacağım için cariyelerin hepsi hamile olduğunda yeni cariyeler eklerdim haremime…
Uçak alırdım yat alırdım.
1000 kişilik. Her gün 1 cariye hamile bırakmakla 10-20 yıla doldururduk zaten 1000 kişilik yatı 😂.
İki tane akrabamın maddi durumu kötü onları önce düze çıkartırdım. Ardından kardeşlerime rahat yaşayabilecekleri evler alırdım. Sonrasında kendime istediğim motosikleti alıp dünya turuna çıkardım.
Cevap
59Cevap
İnstagramı ve youtube satın alırdım
Kesinlikle bu siteyi satın alırdım. Ne mi olurdu?
-Uygulamaya bence özelliği.
-Gece modu
-Eski emoji sistemine geçiş.
-Guru, Master, yoda, bilge ve 7xperlerin logosunu farklı renklere boyama.
-Bir defaya mahsus nick değişikliği.
-14 gün değil 7 gün düşünme hakkı.
- Editörleri geri getirme.
-Xper bağışlama
-Sapık, iletişim amaçlı paylaşımların sahiplerinin hesabını anında silme. Nasıl ki bir üye ben 18 yaş altıyım diyince anında hesabı gidiyor. Abazalıkta bunun gibi suç sayılacak, ağzını şerre açan hesabının kapanışını izleyecek.
Bunları yapardım.
Sonra da Volvo şirketini satın alır cio su olurdum.
Sen bi an önce zengin ol 😃
Kameralı görüşme şart bu siteye
Haca gider, zekat verirdim, Türkiye de Sma Hastası bebekleri tedavi ettirirdim. Afrika'ya sondaj kuyusu açtırırdım su olmayan yerlere. Türkiye de fakir aileleri tespit edip, iş imkanı sağlardım geçimlerini sağlayabilsinler diye. Kimsesiz ve yetim çocukların okul masraflarını karşılar, menderese eğitimi aldırırdım. Cami, Kur'an kursu yaptırıp, medrese eğitim merkezi kurardım. Özetle muhtaç insanlar için ve ahiretim için kullanırdım. Çünkü kendim için istediğim her şeyi de alsam her şeyi de yapsam sonunda öleceğim. Elimde hiç bir şey kalmayacak. Sadece sevaplarım ve günahlarım ile göç edeceğim. Bu yüzden hesap gününde kendimi Cehennem de değil Allah'ın ben razı olarak beni Cennetine koyduğu Salih kullar arasında görmek istediğim için bu zenginliği iyi değerlendirirdim.
Zenginim zaten istediklerimi de aldım ama insan o istediklerini alınca bu sefer bir üste gözlerini dikiyor. Doyumsuzca. Boğazı uzaktan gören evin varsa Boğazın dibinde ev istiyorsun. Bmw en varsa Masserattı ye geçeyim ya da Porsche ye diyorsun…
Hep bir üst.
Aldığın en üst ve en iyi şeyler gözünde normalleşiyor zamanla.
Devasa bir evde oturuyorsun ama gözünde normalleşiyor zamanla. Ta ki normal evlere gidinceye kadar. Zaten tek bir evin de olmuyor. Farklı şehirlerde evlerin oluyor. Bir oraya bir buraya gidiyorsun. O şehirlerde o herkesin ağzının suyunun aktığı modellerdeki arabaların sahibi oluyorsun hepsine de biniyorsun. O arabalar gözünde sanki şahin gibi. O derece normal. O derece olağanlaşıyor her şey.
Newyorkta gel
Newyorka git
Arkadaslar bısey degısmıyor emın olun ıki kat daha fazla calıısyorum sorumluluklarm agır sosyal hayat sıfır.. Sızın bır bardak cay ıcın ayırdıgınız zamanı ayıramıyorum kendıme.. dısardan gorundugu şatafatlı bır hayatın ıc dunyası cok karısık ve caresızlıkle dolu.. Hayatınızdan ve kendınız olmaktan mutlu olun.. Sızın tabırınızle zengınlık mutlu etmıyor.. Hayırlı geceler
Dijital bir kanal kurardım. Bu kanal iki taraflı yapardım. Bunların bir tanesi eğlence isteyen dizi flim vs için girer diğer yan tarafa felsefeyi sevdiren tarzda realty programlar Felsefik tartışmalar vs programlar isteyenler girerdi. Yani bir dijital kanal sahibi olurdum.
Nasiplensin yavrucaklar diyip okkalı bir bağış ve birkaç hisse senedi almak istiyorum. Hmmmm benden bu kadar parayı bulsam oturup iş kurmam ona girişimci ruh lazım benimki sanatçı olduğu için o taraflarda pek şey edemiyor. Güzel bir Türk markası kursam boya, sanat malzemesi üretsem diyorum ama nerden başlıycam zerre bilmiyorum. Ben en iyisi bu parayı daha işlevsel olabileceği ellere teslim edeyim benden zengin olmazmiş¯\_(ツ)_/¯
Bilmiyrum her şeyi yapardım araba alırdım önce sonra kendime ait bir ev en azından bir yere gitmez sonra güzel bir tatil kafamı iyice dağıtmam lazım burdan gitmek istiyorum ne bilim yardımda ederdim ya merhametli biriyim ben
Uff yine para.. başımı yastığa rahat koyuyorum, vicdanımda rahat ve tabiiki en zengini benim..! Yaaa bi yazan çıkmaz mı acaba parayla ayakkabımı silerdim diye🤣🤣🤣ahahahha canım kendim😂🤭
Güzel ülkem den biraz uzaklaşır daha medeniyeti yüksek bir ülke de belli bir süre yaşar ve ülkeme fayda saglayacak yeni bilgiler edinip onları hayata gecirmek ve türk insanlarının faydalanmasını saglayacak projeler geliştirirdim
Kesinlikle insan zenginledikce ALLAHDAN hayır hasanatdan daha cok uzaklaşıyor seytani nefis olarak geçmişini unutabiliyor. Allah hayırlı mal mulk evlat saglık para versin çevremde bir cok cimri zengin var ailesi yok cocugu yok ölmeyecek gibi yasıyor Allah yedirtmiyor. İşte
Köpek barınağı açmak istiyorum. Bir gün kısmet olursa yapacağım.
Milletimin yararına sağlayacak fabrika ve istihdam sağlardım eger Allahin izni olursa
güzel bir tatil vede tatilde paramı yatirim yapmak için neyde kullanabileceğimi düşünmek olurdu
Apple'ın 1TB bellekli bilgisayarlarından alırım dağda bir ev alırım orada bilgisayar oyunu oynarım.
Yeni bir işyeri birkaç daire bir arsa ve klasik bir otomobil
önce yatırım yapardım
sonra yurtdışına giderdim ev ve araba alırdım
İki tanıdığım sevdiğim insan var alın size birer ev alın buda hayatınızı devam ettirecek para o evli olduğunuz okuzlerden bosanin ve rahatça yasayin derdim
Dünya turu yaptıktan sonra Güzel bir sahil kasabasında bahçeli villa yaptırır, avrupa vatandaşlığını da alırdık yatırım ile vs..
altıma da güzel bir spor araba.
Adana'da Menekşe köy civarında villa alırdım. İçini düzerdim. 2003 model Bmw 3 coupe alırdım. Rtx 3090 ti ekran kartlı sistem toplardım. Dilimi gelişirmek için yurt dışına çıkardım, özel hocalar tutardım. Bir de dükkan açardım, kendi işimi yapabileyim diye.
Bir kismini dil eğitimim için kullanirdim diğer kismini bağişlardim ( yardima muhtaç olan her canliya, hastalara )
Önce almak istediğim motoru alırdım, sonra da hayalimdeki spor arabayı.
Falcon Freedom 250-Motor
Audi R8 V10-Araba
Once guzel bir gelir kapisi acardin kendime sonra kimsesiz cocuklar icin okul yaptirir butin gunumu onlarla gecirirdim.
ultra zengin biri olsaydım eğer. her ile 2 şer tane 20 katlı bina yaptırır oraya da evsizleri sokardım
İlk bir apartman alırdım en üat kata biz alt katına annem alt katına kardeşim alt katına da can dostum arkadaşım sezere birer daire verirdim
Zengin olunca kendimden çok sevdiklerim için uğraşırdım ya. Nasıl olsa zenginiz demi? Bunu başkasının mutluluğu için değerlendirmek güzel olurdu
Önce kendime ev araba alırdım sonra da bağış yapardım heryere bilgisayarı olmayan çocuklara bilgisayar teknolojik alet alırdım 😇
Azda olsa oşan borcumu öderdim. Boğazda bir yalıda fema olmazdı sanırım
Boğazdaki yalimda viskimi yudumlarken karisdan gecen yalıları taşlardim..
Birşeyi almak için para biriktienkeri tespit edip onu ana alırdım. Kim olduğumu da aciklamazdim
Yetimhanelere bağış yapardım ve aileme güzel bir ev alırdım.
Zengin olsaydım ilk kendime güzel bir araba alırdım sonra ev
Dodge challenger hellcat ve mv agusta rush1000 almak. Sonrasına bakardım
İlk olarak Fotoğraf makine ve ekipmanımı yenilerdim.
Bütün çaresizlere yardım ederdim bir şeyler yapmak isteyipte yapamıyanlara
Hayalimde birkaç araba var onları alıp birde garaj yapıp onları garaja koyardım
Babamı arardım ilk haber vermek için 😂
Omrumun sonuna kadar yetecekse o para mesleği de bırakırdim😂
Hahahah çok iyi yaa 😂😂😂
var bi hayalimiz beee
Kendi suyunu elektriğini ısınmasını sağlayan bir ev yapardım. Sonra da kendimi oraya kapar dünyayla bağımı koparırdım
Hükümdarlığımı kurardım
Tatile giderdim uzunca bir zaman donmezdim bali Dominik Miami... Bu liste uzar gider beni arayan soran akrababalara öldü deyin
Yatırım yapardım kendime iş yeri açardım
Kendime güzel bir ev alırdım
Ada satın alır giderdim bu diyardan 😂
Çok hain planlar yapardım burada anlatılmaz :))
Daha da zengin olurdum
Borçlarımı ödemekle baslardim
Düşündüğünüz gibi olmuyor hiç bir şey. Her zaman daha fazlasını istiyor insan :)
Spor arabamla gezerdim her istediğimi satın alırdım yüzlerce kıyafet yiyecek
Periskop alırdım zirveden bakmak kolay olsun diye 😂
Ailemi siler ülkeden kaçardım gerisi zaten gelir.
Bu ülkede yaşanmaz zaten, Türkiye'de zengin olacağına Abdde işçi ol
@Efe64 zaten pek anlaşamıyoruz onlarada söylüyorum param olursa ülkeden giderim diye onlarda Allah dağını görüp ona göre kar veriyo diyolar😂
Seyahate çıkar yeni deneyimler yaşardım
Araba alırım sürerim.
Dünya turu
zengin olmak gibi bi dusuncem yok
Ah ah çok şeyler yaparım hangisini sayayım sana
Zenginliğimin miktarına bağlı
Güzel bi tatile giderdim…
Patronluk yapardım 😃
Ohoooo çok şry var çokkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?