Bu öküzlük tabiri bana göre sadece erkeklere yapışan bir yaftadan başka bir şey değil. Hem ailenden hem çevreden gördüğüm kadarıyla erkekler sevdikleri için ellerinden geleni yapıyorlar. yok mu öküz diyebileceğimiz erkek illaki var. O da büyük ihtimalle benim gibi olanlara denir.
Ben erkeklerin öküz olduğu gerçeğine inanmıyorum eğer ki öküzlük varsa kadında da eşit oranda vardır... Öncelikle öküz nedir boğa değilde neden öküz? Boğaların erkekliği ve birtakım dürtüleri ortada kaldırılarak daha iri daha kuvvetli öküzler elde ediliyor. Yani hadım edilen boğalara öküz diyoruz peki kadınlar neden erkekleri öküzle özdeşleştirdiler.. Olaya bu açıdan bakarsak aslında öküz erkek olmadığını kolaylıkla göörebilirsin. Erkekliğin yerine bazı duygular elinden alınıp duygusal olarak hadım edilen erkeklerin öküzler gibi davranması söz konusu yani erkek öküz değil aslında öküzleştiriliyor. Eril ve dişim enerji nedir bilen bir kadın için öküz erkek yoktur 😉 Bir erkeği yetiştirme konusunda kadının rolü nerdeyse %70 olduğuna göre bu öküzlerin sebebi de sizsiniz biraz kendinize bakarsanız daha çok romoe daha az öküz olur ve mutlu kadınlar huzurlu erkeklerin önündeki engelde sizsiniz 😊
Hani böyle tatlı bir çekingenlikle açık açık olmadan, çok ince ama etkileyici bir şeyler söylersin ve karşındaki kişinin bunu anlayacağını beklersin ama karşındaki o kadar ruhsuz ve donuk bir şekilde bunu anlamadan geçiştirir ya işte o kategoridekiler için bu terim çok uygun.
birine şahit oldum örnekle şöyle anlatayım belediye otobüsündeyiz ve haliyle ramazan herkes iftara yetişecek otobüs şoförü her durakta durup yolcuları almaya çalışıyor ve haliyle öküz kendini belli edecek ya otobüs şoförüne bağırarak; "otobüste bir biz yokuz bayanlar var" diyor şoförün; "otobüste yer var ben görüyorum kameradan" yanıtına karşı "Ne yapalım birbirimize mi dayayalım" diye bağırarak cevap veriyor. bu adam öküz değilde nedir? Güya kendince bayanları düşünüyor zor duruma düşmesinler ancak yanlarında ne şekil konuşuyor ölçüsüz hesapsız
Etraflarında inekler vardır 🤣🤣🤣 Laubali * densiz tiplerdir Özel gün bilmezler Özürmüş teşekkürmüş boş, bu kelimeleri kullanmazlar Bir mekana gidince garsona kendi uşağı gibi davranan varsa o öküzdür mal mülk para araba ile hava atarlar
Say say bitmez bebiş 😂😂😂 egolu tripli narsist yapıya sahip olan erkekler net öküzdür He bide gencecik kızları kandıran sonra yalan söyleyip yarı yolda bırakan öküzler var Erkek=Öküz bizde inek oluyoruz işte 😂
Empati kuramayan sürekli hizmet bekleyen erkeklerin hiçbir şey yapmaması gerektiğini sadece 8 saat iş hayatından başka bir görevi ve sorumluluk olmadığını zanneden tipler
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
O kadar çok sayabilirim ki o kadar çok sayabilirim ki böyle var ya yazmakla bitmez ama şunu söyleyebilirim saygı duymayan elinde bir şeyleri verme ihtimali varken bunu vermeyi seçen insan olmayan daha çok hayvan kategorisine göre hareket eden erkekler benim için açık ve net tabirle öküzdür yani çok şey söyleyebilirim ama şimdi linç yemek istemiyorum 😂😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Altın vuruş sonrası ondan umudunu tamamen kesesin diye hayvan gibi kalbini kırıp istedigin kadar kırılabilirsin sorun degil diyip kahveni bitirseydin bari dediginde kalkiyorum gerek yok vedalasma faslına da gerek yok hoscakal diyip cekip giden erkek net öküzdür
hemcinslerim evet arizona kertenkelesi su götürmez bir gerçek lakin , kadınlarda daha beter öküz , hem on kurabiyesi hemde egosu gigi hadid vanessa hudgens'te yok , sanki tüm erkekler ona yazacak emrinde amade olacak havasında.
Sadece beraber olduğu kadını, annesini, ablasına toz kondurmayıp diğer kadınlara karşı kötü davranması. Örnek veriyorum bizim sınıfta çocuğun teki kadın hizmetçi değil midir erkeğin yemeğini yapar evini temizler dedi. Ben de senin annen de sana çok yaptı herhalde diyince hemen sen kimsin benim anneme öyle dersin falan dedi. Öküz kavramını karşılayabilecek en net erkek tipi.
Çiçek almayan, tatlı söz söylemeyen, ilgisiz duran, sürprizler yapmayan, korumayan kıskanmayan, bunlar öküzden daha öküz kategorisinde kiler içinde olabilir
Hepsi demem yok mu. Bir kere bir kıza saygısı yoksa Nazik değilse Kibar değilse El kaldırıyorsa Abi anlayın işte. Dünyanın 7 harikasından birisi kibar erkektir msmdmd