uykudayken kabuslarımın başlangıcı genelde "düşük sesle başlayıp yüksek sesli çığlığa dönüşen bir ses oluyor kulağımın dibinde" yaklaşık 5 saniye sürüyor.
O bittikten sonra ruhum çekiliyor bişey tarafından fakat şöyle bir durum var
o çığlık atıldığında ben otomatik olarak uyanmasamda rüyada olduğumu farkedebiliyorum
Ve ruhum çekilirken eğer beklersem sonsuza kadar biyerlere sürükleniyorum hissi oluyor korkuyorum ve genelde ortalarında kendimi uyandırıyorum.
ilginç olan bazı durumlarda farkettim analiz yeteneğimin iyi olduğunu düşünüyorum bu tip rüyalarımı sadece cenin pozisyonda uyurken görüyorum düm düz uyurken böyle kabuslar asla görmüyorum
bunu 5-6 kere denedim ve cidden cenin pozisyonla alakali bi durum var bilimsel bir açıklaması var mıdır?
O bittikten sonra ruhum çekiliyor bişey tarafından fakat şöyle bir durum var
o çığlık atıldığında ben otomatik olarak uyanmasamda rüyada olduğumu farkedebiliyorum
Ve ruhum çekilirken eğer beklersem sonsuza kadar biyerlere sürükleniyorum hissi oluyor korkuyorum ve genelde ortalarında kendimi uyandırıyorum.
ilginç olan bazı durumlarda farkettim analiz yeteneğimin iyi olduğunu düşünüyorum bu tip rüyalarımı sadece cenin pozisyonda uyurken görüyorum düm düz uyurken böyle kabuslar asla görmüyorum
bunu 5-6 kere denedim ve cidden cenin pozisyonla alakali bi durum var bilimsel bir açıklaması var mıdır?
- bu durumdan korkmuyorum hatta üzerine bile gidiyorum bu tip kabuslarımda olayı anlamak için ama bi yerden sonra dediğim gibi korkuyorum kendimi uyandırıyorum merak ettiğim nedeni ne olabilir hiçbir yerde bulamadım sağolun...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer