İyi ben de kanka iyi akşamlar yazıyor kurtardık paçayı🤣Üzerinde ne mi var? Oğlum/kızım bu nasıl bir mesaj kim bu dümdük? Yaz ev boş buraya gel diye ifadesini alacam🤣🤣
Telefonunuza gelen son mesajı babanız okusa neyi okumuş olurdu ve ne yapardı?
Ne beraber olsun derdi kesin gkdlsl sevgilimden gelen bu son mesaj hangi yanlış anlaşılmaya sebep olurdu bilinmez lglrlejk çay, kahve muhabbeti halbuki.😅
Tüm Islam aleminin Ramazan Bayrami'ni en icten dileklerimle kutluyor, hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum Av. Hakan Seref OLGUN http://onay. li/UX78 B021
Telefonda kendisini Polis Asker Savci olarak tanitip, ADINIZ FETO/PDY, PKK vb. TEROR ORGUTU SORUSTURMASINA KARISTI diyerek para ve altin isteyenlere inanmayin.🙄
Fazlasıyla hocam. O fatura değildi bence. 🤣🤣🤣 Dün bir de yanlış arayan oldu beni. Anlatmaya başladı. "Vodafone yanındaya giremiyorum. Şifre kabul etmiyor bilmem ne. Bir bakabilirsiniz rica etsem" dedi. Bir anda bismillah dedim. Hanımefendi siz kimi aradığınızı biliyor musunuz dedim. Ben müneccim değilim ki dedim. "Ben Vodafone aramıştım" dedi. Yok ben Vodafone değilim dedim. Bayramı kutladı ve defalarca özür diledi. 😃 Tamam diyorum kapatmıyor da. 🤣🤣🤣 İnsan numaraya bakar müşteri hizmetleri numarası kısa olur. 😃
Vodafone izdivacı mi hocam. 🤣🤣🤣 Yanımdaki ev arkadaşım da inanmıyor. Kim o diyor. Kardeşi falan var mı diyor. Allah'ım telefonda akıllısı bulmaz bir de evde yanımda var dedim. 😃