Sevdiğime detaycı, sevmediğime umursamaz. Paranoyak olacak bir durumum yok. Kafa da kurup, kendi mi yıpratmayı sevmiyorum. Zaten bir şey oldu ve olacaksa, kendini ele veriyor. Gözüme perde indirmem kesinlikle. Her zaman tutarlılık ararım. Benden başka birine aynı tavırlar görürsem, o iş anın da biter.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yerine göre hepsiyim ama en bariz ve keskin özelliğim umursamaz oluşum.. Kimseyi ve hiç bir olayı kadar ciddiye almıyorum.. Hayatın bana yaşattığı çok daha ağır tablolar oldu.. Acının en saf halini yaşadım diyebilirim.. O sebeplen bir çok olaya ya da kişiye takılmıyorum diyebilirim.. Keyifli geceler..
Detaycı olduğumu ders çalışırken çok iyi görüyorum. Kolay unutmam da ama kafandan kuruyorsun diyenim çok oldu. 😂😂Sonradan da kafamdan kurduğum her şey doğru çıktı.
Açık seçik olmayan konulara paranoyak olurum ancak bu hastalık olarak değil detaycılık içinde şüphedir benim için ki yanıldığımı sanmam. Konunu mahiyeti kendini sürklase etme konumuna geliyorsa o zaman da umursamaz olurum. Sonucu bir asi insan işte.
Sadece birini tercih etmek kendimce yanlış olur. Yeri geldiğinde çok detaycı olurum. Fakat genel anlamda hayatımda gerekli olmayan hiçbir şeyi umursamam. Umursamaz yanım ağır basar:-)
Umursamazlık daha yakın geldi bana. Olaylar veya kişiler üzerine çok düşünmem. Bazen kendimce kafamda muhakeme yaptığım da oluyor ama genel anlamda biraz oluruna bırakma taraftarıyım.