Kişilik & Karakter Stalk yapmanın bir anlamı var mıdır? Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz stalk yapıyor musunuz? Ya da mantıklı buluyor musunuz stalk yapmayı?🤓 Stalk yapmanın bir anlamı var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Stalk işi benlik değil. Hem umursamaz oluşumdan dolayı hem de izlemeyi değil, yaşamayı seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Beni stalklayanları stalklıyorum sadece 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bir anlamı var mı bilemem ama en azından merakımı gideriyor bazen 🙂 Çok fazla anlam yüklemiyorum bu duruma. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Benim için değerliyse evet stalk çok iyi yaparım 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Benim için hiçbir anlamı yoktur 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Benim için yoktur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Stalk işi benlik değil. Hem umursamaz oluşumdan dolayı hem de izlemeyi değil, yaşamayı seviyorum.
Beni stalklayanları stalklıyorum sadece
Bir anlamı var mı bilemem ama en azından merakımı gideriyor bazen 🙂
Çok fazla anlam yüklemiyorum bu duruma.
Hayır yapmam. Ne saçma bir şey. 😒
Benim için değerliyse evet stalk çok iyi yaparım
Benim için hiçbir anlamı yoktur
Benim için yoktur