Merhaba ; Ahlak genel çerçevede gerçekten önemli bir olgudur. Zaten gerçek ahlaklı kişiler ciddi manada kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan kişilerdir bu yüzden önce onları kutlamak gerekiyor. Ve akabinde ahlak bekçisi diye tabir ettiğin vatandaşlar bizi yargılar eleştirir ve herkese dedikodu ederler bu kişiler ahlaklı geçinip her haltı el altından götüren kişilerdir :) bundan dolayı sen öpmüşsün ben onuda yapmam :)
04 Yorumla- +1 yıl
Öpmekten öpülmekten fazlasıyla korkuyorlar bence sen de öp nnfndnd
- +1 yıl
Ay her şeyi eleştiriyorlar bi insan sevgilisini öptü diye kaşar mı olur bu neyin kafası
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYani zaten bnde o ise ayar oluyorum bni eleştiren insan sanki 5 vakit namaz kılıyor her şey dört dörtlük bna laf atıyor... kardeşim her koyun kendi bacağından asilsin yaptıklarım sana doğru gelmiyorsa sen yapma ama. beni eleştirip aynı boku gizli gizli yapma ozamn
05 Yorumla- +1 yıl
Hah evet bi söz var ya dinime küfreden Müslüman olsa diye, o hesap
- +1 yıl
Sorma ya valla ayar oluyorum hayır camiden çıkmıyor sanki
- +1 yıl
Aaaah aaah sklemiyim diyorum da elimde olmuyo bazen
- +1 yıl
Şimdi bak senin dediğin gibi sklemeyek ama adam gelip sana laf edince adamın zoruna gidiyor ya sanane lan sanane arada kaçamak yapıyorm bn bana gelip başka biri bnden biri ayıp diyor gelde kizma
- +1 yıl
Sen bı soruyu neden sordum konu ne?
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAsıl öyleleri zaten ahlaksız oluyor, hiç umursama öyle insanları kendilerini hiç bir alanda geliştirmedikleri için tek işleri insanların giyimine yaptıkları seçimlere karışmak.
00 Yorumla
+1 yılHerkes Allah olmuş
04 Yorumla- +1 yıl
Eig senin lütfen ben unutursam söyle dnndmdn
- +1 yıl
Tamam 😂
- +1 yıl
Unutulmamış sevinildi
- +1 yıl
Unutmam ✍️✍️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılMaalesef iki taraf da yanlislarini yüze vuruyo ve hep siz yapiyosaniz biz de yapariz diyo ama ikisi de yanlış. Son olarak beni ilgilendirmez gerçekten
12 Yorumla- +1 yıl
Ya bak doğru bulursun bulamazsın o senin, düşüncen benim saygım sonsuz. Ama biri ilişki yaşadı, öpüştü, sevgilisi oldu cart curt bunlar için kaşar damgası yapıştırmak sinirimi bozuyor.
- +1 yıl
O zaten yanlis dogrusunuz
O kadar haklısın ki insanlar önce kendilerine baksınlar
01 Yorumla- +1 yıl
🌸🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlike bazı insanlar kendilerine bunu misyon edinmişler bunu diyenler önce kendilerini terbiye etmeli
02 Yorumla- +1 yıl
💕💕
- +1 yıl
bu tür kişileri düzeltemeyiz zaten, ahlakın ne olduğunu tanımını yapamayanlar başlarının hayatına karışamaya hakları yok, önce saygı duymayı öğrenecekler ya da alışacaklar bu ülkede yalnızca onlar yaşamıyor, beyni yozlaşmış insanlar
+1 yılSaklamadıkları ya da yaşadıktan sonra ağkamadıkları sürece sorunum yok ama gel gör ki çoğu ağlıyor ve saklıyor işte onlar harbi namussuz.
05 Yorumla- +1 yıl
Harfiyen katılıyorum ama benim bahsettiğim o değil. Öpüşen, sevişen herkese kaşar denmesi sinirimi bozuyor. Kaşarın manasi herkesle birlikte olan değil mi, yanlışsam düzelt. İnsan sevdiği kişiyle bir şeyler yaşadı diye bu söylenmemeli. Sen yaşamayı tercih edersin etmezsin o senin bileceğin iş tabi ki.
- +1 yıl
Aynı şeyi yaşayanlara da yapıyor popüler kültür yüzünden insanlar bir şey yaşamamayı eziklik olarak görüyor ya da arkadaş grubunda dalga geçiliyor. Karşılıklı dövüş umurumda değil. Yaşayanlar saklamasın ki toplumu suçlarlar komik. Kendini yargılayandan uzak olsun , kendi gibi birini bulsun herkes sorun kalkar
- +1 yıl
Ah konumuz o değil ama haklısın eyvallah Çav
- +1 yıl
Yio doğru anladım sitede geçmişe önem veren herkes namus bekçisi damgası yiyor kendimden biliyorum. Reel de de öyle. Kendisi bozuk olup namus bekçiliği yapanları demdim
- +1 yıl
Tamam da benim konum o değildi, ben yanlış demedim zaten. Her şeyde zıt örneğini vermesen çatlarsın : D
Eyvallah haklısın zaten ona lafım yok. Daha bugün biriyle o mevzuyu konuştuk.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. her kim ahlak namus konusunu ağzından düşürmüyorsa, bilin ki en büyük namussuz ahlaksız kendisidir.
14 Yorumla- +1 yıl
:'))
- +1 yıl
xDD insan neye nasıl bakarsa öyle görür. adam namussuzluk ahlaksızlık aramak için bakıyorsa demek ki milletin özelini araştırıyordur milletin arkasından konuşulan sözleri dinliyordur. ülkedeki pakistanlı suriyeli afgan derdi yetmezmiş gibi birde bunlar var. pakistanlılar şimdi diyormuş çok açık giyiniyorlar kapanmalılar falan diye. bide onlar çıktı başımıza ahlak bekçisi. bunların kökünü kazımak lazım.
- +1 yıl
Ah tercüman oldun duygularıma teşekkürler 💕
Kamu ahlakıyla ilgiliyim çünkü ben de bir birey olarak o kamunun içindeyim. Ama insanların kendi özel hayatlarında ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum.
00 YorumlaEn sevmediğim muhabbetlerden valla ya, sanki başka işleri yokmuş gibi...
06 Yorumla- +1 yıl
İşleri yok zaten kim kiminle nerede mikişti bu tüm dertleri tasaları
- +1 yıl
Valla bilmiyorum bazıları gerçekten yapmıyor ona eminim. Ama yapana nefret kusmak ilginç bi durum.
- +1 yıl
Evet 💕
+1 yılAsıl öylelerinden korkacaksın.
Ek olarak kulaklarını tıkayıp umursamayacaksın.01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın daaa bazen şöyle gelişine bi tane çarpasi geliyo insanın
- Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman neden hirsizlik yapan birini sucluyorsunuz ahlak bekcisisiminiz
08 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya cidden ne alaka.
Hırsızlık yapan karşı tarafa zarar veriyor, benim sevişmemin sana zararı ne tam olarak? - +1 yıl
senin sevismen / yani bunu nikahsiz yapman evlilik yasinin uzanmasinda bununla birlikte zinanin cogalmasinda yani aile kavramini dagilmasina cinsel hastaliklarin artmasina bakirelik yasini dusmesine ve s sebeb olmaktadir/turkiyenin en son bakirelik yasi 13 du / unutma eger zina iyi birsey olsaydi ve topluma zara vermeseydi dinler buna karsi cikmazdi zira kendine zarar veriyorsun cunki insanlar evleninceye kadar olan macerasinda ne kadar partner degistirirse evliligi o kadar sagliksiz olur zira bakir olmayanlarin evliligi daha kisa surmekte oldugu bilimsel olarak kanitlanmistir
- +1 yıl
Kanka o kadar uzun yazmışsın ama hep aynı şeyler. Bak kendin de demişsin zararı varsa da bana. Sizi alakadar etmez bitti noktaaa.
- +1 yıl
zaten sen sevisirken ben seni taslamiyorumki zira ben neyi tekrar etmisim? gostersene bir? ben sadece uyardim akli olan biri dusunur benim bunu yapmam bana zararmi verir yoksa faydami umarim bir gun bu cirkin isten cikmis olursun
- +1 yıl
Ya çirkin iş ne çirkin iş ne, gören de orspu oldum sanacak. Sevdiğim insanla bir şeyler yaşamayı çirkin bulmuyorum, sen ve senin dinin bulabilir umrumdışı. Ay yeter kendi değer yargılarınızı öğütlerinizi çocuklarınıza torunlarına saklayın.
- +1 yıl
evet bu benim ahlaki degerim benim kabul ettigim ahlaki degerler insanlara hangisi faydaliysa ona iyi /sevap hangi is cirkin/zararliysa ona kotu/gunah demistir zira nikah oncesi iliskiye girmek bir cok dinde yasaklanmistir yani bi tek benim dinim degil. senin yaptigin is cirkin cunki bana ve toplum ahlakina ve aile kavramini bozacak sekilde zinaladigimin nikahini yapmak bu kadar zor olmamali
- +1 yıl
Senin ve diğerlerinin dini umrumda değil o zaman.
Toplum ahlakını bozacak hiçbir şey yok, ezbere sözler okumayın bana. Gidip de parkta mi sevişiyorum?
Tam olarak nasıl bozuyorum?
Nikahı da ister yaparım ister yapmam size bu konuda laf söylemek düşmüyor.
"Ben yapmam, benim dinime aykırı" de geç gerisi senin meselen değil. - +1 yıl
ahlak dedigin kavram buyuk oranda senin umursamadigin dinlerden gelmektedir zira bir dini ve ideolojisi olmayan birinin ahlaki onun nefsine gore degismektedir yani sabit degildir ben zaten ilk yorumda yazdim sana zarARlarini bir dahami yazayim? sen belki parkta cinsel iliski yapmaya bilirsin ama ''ozgur ''cinselligi bu kadar normallestirmeniz sonucunda insanlar public yapiyorlar, zira ben sana faydali olani tavsiye ediyorum ve bu sadece tavsiyedir kotu/zararli yolu secmen ve bunu kabullenmemen ve bunu durmadan tekrarlamak senin sorunun ve bir gun bunu anlayacaksin.
Kim ne yaparsa yapsin kendi geleceğini çizermis o uuzden ahlaklı olmak her yerde güzeldir.
04 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde diyenlere hiç lafım yok ki zaten herkesin değer yargısı farklıdır, inancı farklıdır 💐
- +1 yıl
Yiia 💕
Ahlak bekçiliği yapan seviyesi düşük insanlar mutlaka olur, seviyesi düşük insanları kafana takma.
03 Yorumla- +1 yıl
Sinirimi bozuyorlar be bitli elimde değil
- +1 yıl
Timam 🥺🥺
+1 yılkaşara kaşar demek ne zamandan beri ahlak bekçiliği oldu
013 Yorumla- +1 yıl
Sana yakışır bi laf oldu aferin
- +1 yıl
doğru söze ne hacet
- +1 yıl
Aynen siz bu kafayla gidin kanka. Benden uzak olun yeter.
- +1 yıl
herkese mavi boncuk dağıtan ben olmadığım için benlik bir problem yok
- +1 yıl
Kim herkese mavi boncuk dağıtan?
- +1 yıl
"kaşar" olarak tanımladığım kişiler, sen neden üstüne alındın ki? : D
- +1 yıl
Dndmdkdk pardon haklısın
- +1 yıl
evet, haklıyım
- +1 yıl
Tamam yeter
- +1 yıl
şimdi Ssktirip gitme vaktin, seve seve yardımcı olurum
- +1 yıl
Valla soru benim sorum sen sevdir git dndndn
Ayrıca ben seninle muhattap olmuyom sen de aynısini yaparsan sevinirim - +1 yıl
: )
- +1 yıl
:')
Ahlak namus bekcisi olan kendi namussuzdur hic sasmiyor valla
01 Yorumla- +1 yıl
😽😽
Bizim millet ksrışmayı sever o yüzden ahlak bekçimiz hiiç eksik olmaz
00 Yorumla
+1 yılKimsenin günahına sevabina ortak degiliz için rahat olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 32 yaşındayım hala bakirim utangaç olduğum için hiç seks yapmadım ama yapan da yapar kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya oglum senın fake oldugunu bılmeyen yok ondan tras kesme
05 Yorumla- +1 yıl
Yo profildeki benim kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılevet cemsıd abı evet
- +1 yıl
Sjdndmdm işinize gelmeyince erkek damgası vurursunuz, vur knk umrumdışıı 😽
Cevap sahibi+1 yılseref olsa umrundısı olmaz murat abı
- +1 yıl
Tamam knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni ilgilendirmiyor. Kim ne halt yerse yesin, ben sorumlu değilim bana ne
00 Yorumlaherkes istediğini yapabilir.. ben dert etmem.. kırmızı çizgim 18 yaş o kadar.
00 YorumlaFikir hürriyetine neden saygı duymuyor herkes?
03 Yorumla- +1 yıl
Fikrini güzelce belirten herkese duyarım. Benim fikrime saygı duymayan üstelik küfreden bir insan benden bir şey beklemesin.
- +1 yıl
Haklısın :')
Hiçbir zaman yapmadım
03 Yorumla- +1 yıl
Sen adamsın
- +1 yıl
Ötttt
Meslek edindik ne yapalım 🥺
03 Yorumla- +1 yıl
Yabmayin hocam
- +1 yıl
Bxndndnd
+1 yılBen başkalarıyla uğraşıyom 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Uğraş çokoprens arkandayım dndn
Şu sitede senin kadar zararsız, kendi halinde birini görmedim - +1 yıl
Yemiiiiin idirim
Yine mi yol kenarinda ağzına alırken yakalandın
01 Yorumla- +1 yıl
Bak mesela iğrenç bi üslup, yaşından utan. Engelliyorum bi daha da senin gibiler cikamasin karşıma.
Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Bitter kim kızdırdı seni söyle ndksnssk
010 Yorumla- +1 yıl
Sitenin geneli sinirimi bozuyo egeçiim
- +1 yıl
Napcaz
- +1 yıl
Sessiz kalamiyom ki elimde değil, alttaki amcanın yorumuna bak mesela. Kocaman adamlar bi de küçük falan da değil.
- +1 yıl
Burcun Boğa miydi dndndn
- +1 yıl
Lan unutuyom bi daha unutursam adım abuzer kadayıf dnndnd
+1 yılKimsenin ahlak şeyiyle ilgilenmem
00 Yorumla
+1 yılÇok severler bayılırlar. Var olma sebepleri o
00 Yorumla
+1 yılCok hosuma godiyor bekcilik benden sorulur
00 Yorumla
+1 yılKendileri yapar başkası yapınca ahlaksız olur
02 Yorumla- +1 yıl
Valla birinin yaptığını doğru bulmayabilirler lafım yok ama ifade ediş tarzlari tiksindirici.
- +1 yıl
Herkesin hayatı kendine özgü kimse laf edemez
+1 yılgenelde cinsel sohbet yapıyorum
00 YorumlaAyn ben şstedıgımle ıstedıgım yerde sıkısırım
12 Yorumla- +1 yıl
Ndndbsndkd ya olay sevişmek de değil kendi yapamadıkları her şeye nefret dolular
+1 yılKıskançlık aslında
01 Yorumla- +1 yıl
Evet çoğu öyle, yapamıyorlar yapanlara nefret kusuyorlar
+1 yılBisey rica edebilirmiyim senden
01 Yorumla- +1 yıl
Edemezsin kardeşim. Başka soru?
aynen canım y
00 Yorumlayoo umurumda degil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapmiyom
00 Yorumla
+1 yılBenide.öp
00 YorumlaBencede
00 Yorumla
+1 yılZevk
20 YorumlaBanana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri